Η Ipanema καλωσορίζει τη Shakira ως τη νέα brand ambassador

Μαζί με τη διάσημη Λατίνα τραγουδίστρια και επιχειρηματία, η βραζιλιάνικη φίρμα παρουσιάζει τα νέα σχέδια για το Καλοκαίρι 2024.

Η Ipanema καλωσορίζει τη Shakira ως τη νέα brand ambassador

Η Ipanema ανακοινώνει μια άνευ προηγουμένου συνεργασία με μια από τις πιο σημαντικές γυναίκες της pop σκηνής, τη Shakira. Εκτός από τη μοναδική της φωνή, τις αξέχαστες επιτυχίες της και τις εντυπωσιακές χορευτικές της κινήσεις, η Shakira είναι επίσης γνωστή για την επιχειρηματική και φιλανθρωπική της δράση, ενσωματώνοντας τις βασικές αξίες του brand Ipanema: γυναικεία ενδυνάμωση, εκτίμηση για την καθημερινότητα, ενθάρρυνση της αυτονομίας και της επαγγελματικής ηγεσίας και έμπνευση για συνεχή πρόοδο.

Η Shakira θα είναι το πρόσωπο του brand Ιpanema την ερχόμενη καλοκαιρινή σεζόν...

...συμμετέχοντας σε μια αποκλειστική παγκόσμια καμπάνια. Γιορτάζοντας τη θηλυκότητα μέσα από τη μόδα και τις νέες τάσεις, η Ipanema παρουσιάζει τα νέα της σχέδια, εστιάζοντας στη συλλογή "Ipanema Sempre Nova", με πέντε μοντέλα σε flip flops, flat σανδάλια και πλατφόρμες.

Η Ipanema καλωσορίζει τη Shakira ως τη νέα brand ambassador

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω αυτή τη συνεργασία και να ενώσω τις δυνάμεις μου με την Ipanema, σε μια καμπάνια που επιδιώκει να αναδείξει τις γυναικείες διαδρομές και μεταφέρει ένα σημαντικό μήνυμα για όλες τις γυναίκες να δίνουν αξία σε κάθε βήμα που κάνουν τόσο προς τον εαυτό τους όσο και προς τα όνειρά τους». λέει η Shakira.

"Η Ipanema Sempre Nova έρχεται με μεγάλες προσδοκίες, καθώς προσφέρει μοντέρνα σχέδια, πάντα σύμφωνα με το λαμπερό βραζιλιάνικο DNA του brand. Η νέα collection κυκλοφόρησε πρόσφατα στην παγκόσμια αγορά και εμφανίζεται ήδη στα κορυφαία trends. Γι' αυτό πιστεύουμε ότι μπορούμε να ενισχύσουμε αυτή τη παγκόσμια δυναμική. Εδώ έρχεται η Shakira, μια γυναίκα που επικοινωνεί με το κοινό της σε διάφορες γλώσσες, καλλιτεχνικό περιβάλλον και ανθρωπιστικές δράσεις. Είναι μια προσωπικότητα που, όπως η Ipanema, ακτινοβολεί αυτή την ηλιόλουστη γυναικεία δύναμη, " λέει ο Alexandre Gastaldello, Διευθυντής Εξαγωγών της Grendene.