Γίνε η Influencer του εαυτού σου: Γίνε εσύ το πρότυπό σου!

Δημιούργησε άπειρους συνδυασμούς με κομμάτια από το XXLOVE

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
YOU αρχείο
YOU αρχείο

Για σένα που αγαπάς τις καμπύλες σου και θέλεις να τις αναδείξεις μέσα από μοδάτα σύνολα, υπάρχει για ένα brand που σου λύνει τα χέρια: Η XXLOVE είναι μια φρέσκια πρόταση, που έχει να σου δείξει πολλούς τρόπους για να αναδείξεις τις juicy καμπύλες σου μέσα από μοδάτα κομμάτια, που θα τονίσουν τη θηλυκότητά σου και θα σε κάνουν να κυκλοφορήσεις στους δρόμους της πόλης πιο κομψή και elegant από ποτέ.

coat

Τα πιο ιδιαίτερα Plus Size ρούχα θα γίνουν ο δικός σου σύμμαχος στο καθημερινό στυλ και θα σε κάνουν να αγαπήσεις ακόμα περισσότερο το σώμα σου, τονίζοντας τα δυνατά σου σημεία. Αγνόησε, λοιπόν, τα μοντέλα που προβάλλονται μέσα από τα social media ως η «τέλεια και ιδανική εικόνα» και κάνε το όνειρό σου για μια στυλάτη εικόνα πραγματικότητα.

boho forema

Με ποιο τρόπο; Εμπιστεύσου το XXLOVE που... σπάει τα στερεότυπα με τις trendy προτάσεις του, αποδεικνύοντας ότι κάθε γυναίκα μπορεί να γίνει influencer του εαυτού της χωρίς καμία δυσκολία!

blue coat

Ήρθε η ώρα να κοιτάξεις στον καθρέφτη σου και να τονίσεις τη μοναδικότητά σου επιλέγοντας το στυλ που θα αναδείξει τα δικά σου... μοναδικά προσόντα. Το XXLOVE θα σε βοηθήσει να τονίσεις τη φυσική σου ομορφιά και ταυτόχρονα θα ενισχύσει τη θετική σου σκέψη απέναντι την εμφάνισή σου, αφού όλα τα σύνολα που θα σου προτείνει ταιριάζουν στο δικό σου σώμα, απογειώνοντας τις all-day εμφανίσεις σου. Κάθε σωματότυπος είναι ιδανικός έτσι ακριβώς όπως είναι και κάθε γυναίκα έχει δικαίωμα να φοράει τα πιο stylish και chic ρούχα που ονειρεύεται.

sporty

Διάλεξε το αγαπημένο σου σύνολο χωρίς δισταγμό, μέσα από τη μεγάλη ποικιλία προτάσεων του XXLOVE, αφού στη συλλογή του θα βρεις από παντελόνια και φορέματα μέχρι φούστες και πανωφόρια με βάση την άριστη ποιότητα, τα μοδάτα σχέδια και μοτίβα και φυσικά ακολουθώντας τα fashion trends της εποχής. Συμπέρασμα;

lingerie

Ήρθε η ώρα που το στυλ σου θα ξεχωρίσει, αφού με τα μοναδικά κομμάτια που θα ανακαλύψεις στο XXLOVE θα ανεβάσεις την αυτοπεποίθησή σου στα ύψη, θα νιώσεις μοναδική -όπως είσαι- και θα ανακαλύψεις στον καθρέφτη σου το στυλ που πραγματικά σου πηγαίνει, δημιουργώντας ένα υπέροχο στυλιστικό αποτέλεσμα με κάθε look σου.

grey suit

Συνδυαστικά με το ταπεραμέντο και την «σπίθα» που κρύβεις μέσα σου θα πετύχεις κάτι πολύ σημαντικό: Θα γίνεις εσύ το πρότυπό σου!

floral shirt