Η XXLOVE βρέθηκε στο Madwalk 2023 by Three Cents και έγραψε ιστορία!

Το catwalk που ξεχώρισε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η XXLOVE βρέθηκε στο Madwalk 2023 by Three Cents και έγραψε ιστορία!

Το Madwalk 2023 by Three Cents ολοκληρώθηκε με επιτυχία στις 20 Νοεμβρίου και η XXLOVE ήταν εκεί για να φέρει στο προσκήνιο την πιο hot, φρέσκια και ανατρεπτική collection, σε μια πασαρέλα που έγινε ωδή για τη φυσική γυναικεία ομορφιά και φυσικά ήταν από αυτές που ξεχώρισαν.

Πλήθος από κόσμο βρέθηκε εκεί για να παρακολουθήσει το πιο εντυπωσιακό show, το οποίο συνδυάζει τη μουσική με τη μόδα με έναν απόλυτα αρμονικό τρόπο.

Η νέα XXLOVE συλλογή η οποία παρουσιάστηκε, έχει ως κύρια έμπνευση τα Πυροτεχνήματα, καθώς τα συγκεκριμένα Plus Size ρούχα αποτυπώνουν την πιο εκρηκτική διάθεση που μπορεί να έχει κάθε γυναίκα, με μια δόση ρομαντισμού

Madwalk 2023 by Three Cents

Μοναδικές υφές, παγιέτες, μεταλλονήματα, σατέν αλλά και υπέροχες λάμψεις και αποχρώσεις, πρωταγωνίστησαν κάτω από τα φώτα του πιο Glam Catwalk!

Μια ενωμένη ομάδα με κοινό όραμα είχε ως στόχο να πρωτοπορήσει και τα κατάφερε. Το moto της XXLOVE άλλωστε δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από το «να γίνεις εσύ η ίδια το πρότυπό σου». Κάθε σύνολο που υπήρξε στην πασαρέλα έκανε τα μοντέλα να μοιάζουν με μούσες του εαυτού τούς, ενώ τα πατρόν και τα σχέδια ήταν πιο φρέσκα και ιδιαίτερα από ποτέ!

Η XXLOVE βρέθηκε στο Madwalk 2023 by Three Cents και έγραψε ιστορία!

Την XXLOVE συνόδευσαν επί σκηνής δύο μοναδικοί καλλιτέχνες, ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Κατερίνα Παπουτσάκη. Ερμήνευσαν μια μοναδική διασκευή η οποία μετέφερε στο κοινό ένα σύγχρονο και φρέσκο αποτέλεσμα, σε ένα τραγούδι το οποίο έχει γίνει ευρέως γνωστό κυρίως το τελευταίο διάστημα. Ολόκληρη η σκηνή «ντύθηκε» σε έντονα χρώματα και η αίσθηση ήταν απλά μαγευτική… σ’ αυτήν την ανισόπεδη ντίσκο!

XXLOVE

XXLOVE  Madwalk 2023 by Three Cents

TAGS