Κομψή στο γυμναστήριο - Ένα οικονομικό look που θα λατρέψεις

Άνεση αλλά και στιλ στην προπόνηση σου

Julie Saropoulos
Fashion Editor
Κομψή στο γυμναστήριο - Ένα οικονομικό look που θα λατρέψεις

Όλες θέλουν να είναι περιποιημένες στο γυμναστήριο. Μπορεί να πηγαίνεις εκεί για έναν σκοπό, να βελτιώσεις την φυσική σου κατάσταση, όμως ποτέ δεν ξέρεις ποιον μπορεί να συναντήσεις. Εάν με ρωτάς, μία περιποιημένη εξωτερική εμφάνιση θα σου ανεβάσει την αυτοπεποίθηση και την απόδοση σου.

Εγώ είμαι εδώ για να σου πω τι θα βάλεις ώστε να είσαι και η πιο στιλάτη, αλλά και άνετη. Σου έχω ετοιμάσει ένα look πολύ οικονομικό, με βάση το λευκό χρώμα.

Αυτό είναι το look που σου προτείνω

Η βάση του συνόλου είναι αυτό το υπέροχο λευκό set από την εταιρία Oysho. Aπαρτίζεται από ένα biker short και ένα κοντό μπλουζάκι. Θα σου πρότεινα να το συνδυάσεις με μία τσάντα γυμναστηρίου του ίδιου χρώματος από την ίδια εταιρία. Είναι αρκετά μεγάλη, έτσι ώστε να χωράει όλα τα απαραίτητα. (κωδικός μπλούζας: 2977/904, κωδικός κολάν: 1247/226, κωδικός τσάντας: 4100/980)

Oysho ρούχα

Λευκά αθλητικά sneakers από την εταιρία Envie Shoes είναι τα κατάλληλα για να είσαι άνετη και στιλάτη, καθ' όλη τη διάρκεια της προπόνησης σου. (κωδικός: V42-15195-33)

Envie shoes sneakers

Αν θυμάσαι, βέβαια, σου είχα προτείνει πριν λίγες μέρες κι άλλα λευκά sneaker τα οποία θα ταίριαζαν (δες τα εδώ)

Στη συνέχεια συστήνω ανεπιφύλακτα αυτή την απορροφητική ζακέτα από την αγαπημένη μου εταιρία Juicy Couture, σε υπέροχο λιλά χρώμα, που ταιριάζει τέλεια με το λευκό set και τα sneakers.

Juicy ζακέτα

Δες περισσότερες λεπτομέρειες εδώ.

Τέλος, περνάμε στα αξεσουάρ. Η ενυδάτωση είναι το Α και το Ω για να κάνεις μία καλή και αποδοτική προπόνηση, γι' αυτό πρέπει πάντα να έχεις ένα παγούρι με νερό μαζί σου από την εταιρία H&M. Ακόμη, εάν η προπόνηση σου είναι σε εξωτερικό χώρο, είναι απαραίτητο να φοράς καπέλο, όπως αυτό που θα δεις παρακάτω από H&M, το οποίο είναι ανοιχτό στο πάνω μέρος του, έτσι ώστε να μπορείς να πιάσεις τα μαλλιά σου σε ψηλή κοτσίδα. (κωδικός παγουριού: 0970897004, κωδικός καπέλου: 1081683001)

HnM αξεσουάρ