8 φθινοπωρινά all-day outfits για την πιο στυλάτη επιστροφή στην πόλη!

Ευκολοφόρετα, βολικά και σούπερ μοδάτα

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
shutterstock
shutterstock

Γύρισες στην πόλη και χρειάζεσαι λίγο χρόνο προσαρμογής στην καθημερινότητα - το ίδιο και η γκαρνταρόμπα σου! Ήδη κάνεις ένα πρώτο ξεσκαρτάρισμα στην ντουλάπα σου (δες tips για να το κάνεις καλύτερα) στα πολύ καλοκαιρινά και βάζεις στην άκρη αυτά που θα φορέσεις αυτήν τη μεταβατική εποχή, περιμένοντας να τσεκάρεις και τις τάσεις της νέας σεζόν. Σωστά.

Εμείς, λοιπόν, θα σου δείξουμε 8 φθινοπωρινά σύνολα που θα "παίξουν" πολύ στο street style, για να διευκολύνουμε το styling σου και φυσικά για να σου δώσουμε λύσεις στο αιώνιο... μοδίστικο δίλημμα "τι να φορέσω σήμερα;". Να ξέρεις πως ο βασικός κανόνας στις προτάσεις μας είναι τα outfits να είναι ευκολοφόρετα, βολικά και φυσικά σούπερ μοδάτα για τις all-day εμφανίσεις σου. Highlight, το στυλιστικό tip που θα απογειώσει κάθε σύνολο. Δες λοιπόν το βίντεο και διάβασε τα... σχόλια για κάθε look ξεχωριστά.

Τσέκαρε πώς θα φορέσεις την καμπαρντίνα με διαφορετικούς τρόπους

8 προτάσεις για μοδάτο street style

  1. Το λευκό φόρεμα κολακεύει κάθε σιλουέτα και είναι σούπερ κομψό, που μπορείς να το φορέσεις από το πρωί ως το βράδυ. Η ίσια γραμμή του σε δείχνει ψηλόλιγνη, ενώ μπορείς να το συνδυάσεις το ίδιο καλά με εσπαντρίγιες (που θυμίζουν ακόμα καλοκαίρι) αλλά και με τις ψηλοτάκουνες γόβες σου. Tip: Βάλε μια λεπτή ζωνούλα, για να δημιουργήσεις το εφέ της λεπτής μέσης.
  2. Η καμπαρνίνα, είναι το κομμάτι-κλειδί της σεζόν. Προτίμησε ανοιχτό χρώμα για να την ταιριάξεις με τα αγαπημένα σου μαύρα σύνολα. Τώρα που ψυχραίνει ο καιρός είναι ιδανική με έα πλεκτό φόρεμα από μέσα. Tip: Είναι το ιδανικό σύνολο για να φορέσεις για πρώτη φορά τις γαλότσες σου - βροχές έρχονται!
  3. Το λευκό σύνολο. Αν σου αρέσουν οι μονοχρωμίες, το λευκό θα σε βάλει σε φθινοπωρινό mood, αφού θα φωτίσει τις μουντές μέρες που έρχονται. Τα loose κομμάτια είναι must γιατί είναι βολικά και άνετα. Tip: Το μπεζ κάνει το ιδανικό combo στα αξεσουάρ.
  4. Το blazer είναι το πανωφόρι που κάθε ενημερωμένη fashionista οφείλει να έχει αυτό τον καιρό στην ντουλάπα της. Χαρίζει έξτρα στυλ και θα σε βολέψει στις πρώτες ψύχρες. Tip: Θα το βάλεις με το ζτιν σου αλλά και με το αγαπημένο σου κολάν.
  5. Η τζιν φούστα. Ξέχασε για λίγο τα μίνι του καλοκαιριού και τα σορτσάκια και ανακάλυψε τις στυλιστικές ικανότητες μιας denim μάξι φούστας, που είναι μεγάλη τάση στους δρόμους της πόλης. Είναι κομψή και αναδεικνύει τη θηλυκότητά σου. Tip: Θα αναδείξεις το δερμάτινο σακάκι σου με τι μία!
  6. Οι σουέτ cowboy μπότες. Ξέρω, τις αγαπάς πολύ, αφού ταιριάζουν με όλα τα boho συνολά σου αλλά δεν ξέρεις πώς θα τις αναδείξεις το φθινόπωρο πέρα από αυτό το στυλ. Κάνε τη διαφορά με ένα bodycon πλεκτό φόρεμα, που αγκαλιάζει τις γραμμές σου και θα με θυμηθείς. Tip: Μπορείς να επιλέξεις και ένα πιο φαρδύ φόρεμα, ανάλογα με τις γραμμές σου.
  7. Το φούτερ. Είναι το αγαπημένο κομμάτι μόλις μπει το φθινόπωρο, αφού είναι πολυχρηστικό και στυλάτο. Φόρεσέ το φούτερ μέσα από το denim σου και δημιούργησε ένα "σχολικό" look για όλες τις ώρες - όπως τότε που πήγαινες Γυμνάσιο ή δες κι άλλους τρόπους να το συνδυάσεις! Tip: Κάνε layering με χρυσαφί κοσμήματα στον λαιμό, για μια δόση πολυτέλειας στο look.
  8. To λευκό πουκάμισο. Από τα βασικά κομμάτια της φθινοπωρινής γκαρνταρόμπας, θα το βάλεις και σαν "σακάκι" πάνω από ένα τοπ και το παντελόνι σου. Tip: Με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα μποτίνια και μια κομψή τσάντα θα έχεις δημιουργήσει το τέλειο office look.

Πώς θα απογειώσεις το σύνολό σου με ένα blazer