The Mirroring Method: Το τέλειο κόλπο για να δημιουργήσεις τα πιο στυλάτα looks

Θα είσαι πάντα κομψή και στη μόδα χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram
instagram

Αυτήν τη σεζόν αναζητώ νέους τρόπους για να φρεσκάρω την γκαρνταρόμπα μου. Ωστόσο, δεν με ενδιαφέρει μια πλήρης αναμόρφωση ή να ξεκινήσω από το μηδέν - αντίθετα, στοχεύω να αναζωογονήσω την ήδη υπάρχουσα συλλογή μου μου με τη βοήθεια έξυπνων tricks.

Άλλωστε, τα κόλπα στο στυλ είναι πάντα καλοδεχούμενα και σημαντικά. Έτσι ανακάλυψα την περίφημη "mirroring method", στην οποία ορκίζονται όλα τα κορίτσια της μόδας! Και θα σου δείξω το τέλειο κόλπο για να δημιουργήσεις τα πιο στυλάτα looks.

The Mirroring Method: Το κόλπο για να δημιουργήσεις στυλάτα looks

Τι είναι

Με λίγη προσπάθεια αλλά... μεγάλο στυλιστικό αποτέλεσμα, αυτό το τέχνασμα styling βασίζεται σε μερικά bold χρωματικά αξεσουάρ που συνδυάζεις μεταξύ τους, δημιουργώντας ένα συνεκτικό χρώμα σε όλο το σύνολο. Ξεκινάς με μια ουδέτερη βάση και επιλέγεις ταιριαστά σε αποχρώσεις αξεσουάρ, για ένα look που κάνει εύκολα δήλωση μόδας

Ποιος το ανακάλυψε

Μερικές από τις πιο γνωστές influencers στο Instagram δημιουργούν outfits με αυτό το κόλπο. Ενώ οι περισσότερες έχουν πειραματιστεί με πινελιές κόκκινου και μπορντό στα looks τους, η "mirroring method" φαίνεται κομψή, ανεξάρτητα από τα χρώματα που θα επιλέξεις.

Πώς θα το πετύχεις

Αν σε ενδιαφέρει να υιοθετήσεις το πιο εύκολο styling κόλπο αυτό που έχεις να κάνεις είναι τα κινηθείς minimal με προσθήκες αξεσουάρ σε έντονες αποχρώσεις. Για παράδειγμα επίλεξε μπορντό πουλόβερ και συμπλήρωσε με κάλτσες και τσάντα στον ίδιο τόνο.


Πόνταρε σε μπεζ λεπτομέρειες σε ένα casual look

για μια fresh εμφάνιση μέσα στον χειμώνα. Ή εάν θέλεις να είσαι πιο κλασική, προτίμησε camel τόνους σε παλτό και τσάντα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anna (@theannaedit)

Το ίδιο καλά θα λειτουργήσει και το καφέ χρώμα, που συνδυάζεται ιδανικά με το τζιν σου, για τις πρωινές εξορμήσεις σου στην πόλη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Julie (@leasy_inparis)

Και βέβαια μην αμελήσεις το μοδάτο γκρι -και μεγάλη τάση φέτος τον χειμώνα- που θα σε βοηθήσει να κάνεις την εμφάνισή σου να φαίνεται πιο πολυτελής.