Πρωί & βράδυ: Δυο outfits που χρειάζεσαι για κάθε στιγμή της μέρας

2 minimal σύνολα που ακολουθούν το quiet luxury trend

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
photo by Κώστας Καπαρελιώτης
photo by Κώστας Καπαρελιώτης

Το "αγνό" λευκό και το "καυτό" μαύρο είναι τα δύο βασικά χρώματα που δεν πρέπει να λείπουν από την capsule γκαρνταρόμπα σου, είτε μιλάμε για basic κομμάτια είτε για πιο ιδιαίτερα items. Ο λόγος; Όχι μόνο, φυσικά γιατί αποτελούν safe επιλογή, αλλά γιατί εύκολα μαζί τους θα δημιουργήσεις τα πιο statement looks που δεν πρέπει να λείπουν από καμία γυναικεία γκαρνταρόμπα.

Η ομάδα μόδας του youweekly.gr και η @_karlasonnnn σού δείχνουν στο ακόλουθο βίντεο ένα casual white σύνολο για το πρωί και ένα glam black look για το βράδυ, προκειμένου να πάρεις ιδέες για τις athletic εμφανίσεις σου και για τις bold βραδινές εξόδους σου.


Δύο μοδάτα looks για να βάλεις στην γκαρνταρόμπα σου

Casual white

λευκό σύνολο
photo by Κώστας Καπαρελιώτης

Eίτε είσαι αθλητικός τύπος είτε ένα κορίτσι με minimal προσανατολισμό στο ντύσιμο είτε ακόμα αγαπάς τη Νο1 τάση της σεζόν, το περίφημο quiet luxury, που ακολούθησε και η Ελένη Μενεγάκη, ένα λευκό casual σύνολο δεν πρέπει να λείπει από την γκαρνταρόμπα σου.

Η @_karlasonnnn φοράει το πιο trendy μπουφάν του χειμώνα, ένα λευκό crop puffer CB Clothes

Θα το βρεις εδώ

που συνδυάζει με λευκό παντελόνι CB Clothes

λευκό παντελόνι

Θα το βρεις εδώ

και sneakers Μexx Greece από Sagiakos Emporio.

Glam black

black look
photo by Κώστας Καπαρελιώτης

Για μια quiet luxury εμφάνιση το βράδυ, ταυτόχρονα κομψή και μοδάτη, ακολούθησε την πρόταση του youweekly.gr και της @_karlasonnnn που επέλεξε μαύρο bodycon φόρεμα Despy K. Boutique

Θα το βρεις εδώ

και oversized faux γούνα Despy K. Boutique

Θα την βρεις εδώ

ολοκληρώνοντας το βραδινό σύνολο με mini bag Axel Accessories

τσάντες

Θα την βρεις εδώ

και ψηλοτάκουνες all-time classic γόβες Envie shoes

μαύρες γόβες

Θα τα βρεις εδώ

To quiet luxury trend στο Instagram

Είναι από τις πιο must τάσεις του χειμώνα και στο street style κάνει θραύση. Η "ήσυχη πολυτέλεια" που επιλέγουν τα κορίτσια στους δρόμους της πόλης ποντάρει σε μονοχρωμίες, είτε μιλάμε για πρωινά είτε για βραδινά σύνολα. Ο σκοπός είναι να δείξουν τα σύνολά σου πολυτελή, οπότε το λευκό και το μαύρο χρώμα είναι οι top επιλογές. Έτσι δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις το trend και να κάνεις... fashion statement all day long!



* Για να είσαι πάντα ενημερωμένη για τις τρέχουσες τάσεις και ό,τι πιο hot κυκλοφορεί στον χώρο της μόδας, μπες καθημερινά στο youweekly.gr, στο Instagram και στο Facebook.