Favela Snow Much Fun Party: Το πιο stylish πάρτι της χρονιάς!

Οι πιο λαμπερές celebrities ήταν εκεί

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Favela Snow Much Fun Party: Το πιο stylish πάρτι της χρονιάς!

Tο Favela Snow Much Fun Party ήταν το πιο stylish και λαμπερό party της χρονιάς, που προκάλεσε αίσθηση στην πόλη και αποτέλεσε ένα από τα πιο glam μοδίστικα events του προηγούμενου μήνα. Πραγματοποιήθηκε στις 10 Ιανουαρίου στο κατάστημα του Αγίου Δημητρίου, κάνοντας το 2024 να ξεκινήσει με glitter και party vibes.

Οι πιο λαμπερές celebrities έδωσαν το "παρών", αποδεικνύοντας και με το παραπάνω την αγάπη τους στη μόδα αλλά και στη Favela. H Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η Τζένη Μπότση, η Εύη Δαέλη, η Κατερίνα Θεοχάρη και η Ιωάννα Μαλέσκου

αναστασοπούλου

αλλά και stylish influencers όπως η Μαντώ Γαστεράτου και η Θεοδώρα Λιαπατά εμφανίστηκαν φορώντας τα πιο sparkling outfits από την τελευταία συλλογή της Peace & Chaos, κλέβοντας τις εντυπώσεις με το attitude και τη λάμψη τους.

μαλέσκου

Η Favela διοργάνωσε το πάρτι της χρονιάς

Η Favela πέτυχε να ξεχωρίσει για άλλη μία φορά, διοργανώνοντας το πάρτι της χρονιάς! Ο χώρος πλημμύρισε από πλούσια και μοσχομυριστά αρώματα από τα προϊόντα της Little Secrets, της οποίας η φιλοσοφία βασίζεται στην πεποίθηση ότι η φυσική ομορφιά είναι μοναδική και ότι το δέρμα μας αξίζει τα καλύτερα φυσικά συστατικά για τη διατήρηση της υγείας και της λάμψης του.

favela perfumes

Αρωματικά κεριά και diffusers, body mists και πολλά άλλα είναι αυτά τα προϊόντα που ξεχωρίζει κανείς από αυτό το brand, όπως έγινε και στο party.

Επειδή όμως “proper shoes take you to the right places”, δεν γινόταν να λείπει η Crocs και τα πιο αναπαυτικά και statement clogs της, ενώ ο αγαπημένος street artist @yiakoú, βρισκόταν στον χώρο και έδωσε extra stylish λεπτομέρειες στα Crocs όσων ήθελαν να τα κάνουν πιο μοναδικά, ζωγραφίζοντας τα πιο iconic σχέδια.

favela

Η διασκέδαση χτύπησε... κόκκινο

Φυσικά η βραδιά δεν μπορούσε να έχει καλύτερη γεύση από τα πιο εκλεπτυσμένα ποτά όπως η κατηγορία Premium Mixer με Soda & Tonic από την Fever Tree και το εκλεκτό ρούμι από την Καραϊβική του brand Sailor Jerry, τα οποία συνέθεσαν τα πιο γευστικά cocktails.

favela party

Έχοντας την πιο ανεβαστική μουσική και τις πιο δελεαστικές εκπτώσεις στα πιο must have προϊόντα μας, επώνυμοι καλλιτέχνες και celebrities όπως η Μαρία Σολωμού, η Σύλβια Δεληκούρα, η Ευαγγελία Μουμούρη, η Χριστίνα Σάλτη και η Βίβιαν Κοντομάρη παρευρέθηκαν στο party και έκαναν τα ψώνια τους διασκεδάζοντας.

μαρία σολωμού

Το 2024 ξεκίνησε για τη Favela με το πιο λαμπερό party της χρονιάς!

Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους ήρθαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους.