5 tips για να μην πεις ποτέ ξανά "δεν έχω τι να φορέσω"!

Γιατί σίγουρα δεν θέλεις να σε κυριεύει καθημερινά το... τι θα βάλω πάλι αύριο

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Shutterstock
Shutterstock

Όσο αστείο κι αν ακούγεται, οι περισσότερες από εμάς όσο γεμάτες ντουλάπες και να έχουμε, καθημερινά δυσκολευόμαστε να αποφασίσουμε τι θα φορέσουμε στη δουλειά, στη βόλτα μας ή σε μια βραδινή έξοδο. Μια φράση τριβελίζει διαρκώς το μυαλό μας που λέει ξανά και ξανά "δεν έχω τι να φορέσω"!

Αυτό το ξέρεις πολύ καλά ότι δεν γίνεται, αφού διαθέτεις σίγουρα μια capsule γκαρνατρόμπα, αγοράζεις κομμάτια που είναι στη μόδα, μελετάς τις τάσεις και έχεις στην ντουλάπα σου ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ από προηγούμενες σεζόν, που σίγουρα μπορείς να συνδυάσεις.

Γιατί, λοιπόν, όλες οι γυναίκες δεν ξέρουν τι θα φορέσουν και πάντα νομίζουν ότι δεν έχουν τίποτα να βάλουν; Μάλλον κάτι λάθος κάνουν -μαζί τους κι εμείς- αφού τα πράγματα είναι απλά, αρκεί να μάθεις 5 εύκολα tips για να μην πεις ποτέ ξανά "δεν έχω τι να φορέσω"!

Δες 5 tips για να μην πεις ποτέ ξανά "δεν έχω τι να φορέσω"!

Είτε ακολουθείς μια καθημερινή ρουτίνα στο ντύσιμό σου, ξέρεις με τζιν παντελόνι, πουλόβερ και αθλητικά, είτε κοιτάζεις τα ρούχα σου με πόνο ψυχής και λες στον εαυτό σου ότι δεν έχεις τι να βάλεις για άλλη μία φορά, το σίγουρο είναι πως κάτι κάνεις λάθος ή πρέπει απλώς να διαβάσεις παρακάτω 5 tips για να βρεις τη λύση - και την υγειά σου!

Αγόρασε περισσότερα basic items

Μπλουζάκια, τζιν παντελόνια, λευκό πουκάμισο, αθλητικά παπούτσια, T-shirts, δερμάτινο τζάκετ, μποτάκια, πουλόβερ, που δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα και μπορείς να κάνεις διαφορετικούς συνδυασμούς καθημερινά χωρίς να σπαζοκεφαλιάζεις.

Επένδυσε στα αξεσουάρ

Σκουλαρίκια, κολιέ, καπέλο, ζώνες... Είναι αυτά τα αξεσουάρ που θα κάνουν τους πάντες να μιλάνε για το στυλ σου, ενώ θα σε διαφοροποιήσουν από τις 100 άλλες γυναίκες που φοράνε το ίδιο κλασικό Τ-shirt μ' εσένα. Όσα και να έχεις ποτέ δεν χάνουν την αξία τους στο χρηματιστήριο της μόδας.

Βάλε τάξη στην ντουλάπα σου

Μέσα σε έναν χαμό με ρούχα και παπούτσια, πού να μπορέσεις να κάνεις συνδυασμούς, και λογικό μου ακούγεται να μην... έχεις τι να φορέσεις. Προσπάθησε να βάλεις μια τάξη με τον δικό σου τρόπο, τοποθετώντας τα κομμάτια που φοράς περισσότερο σε κοινή θέα.

Διάλεξε ρούχα από το προηγούμενο βράδυ

Μην περιμένεις πρωί-πρωί και με το άγχος να τα προλάβεις όλα να βρεις εύκολα τι θα βάλεις. Φρόντισε λοιπόν αποβραδίς να διαλέξεις το σύνολο, για να κερδίσεις χρόνο. Άλλωστε θα έχεις και την ευκαιρία να κάνεις αλλαγές αλλά και να δοκιμάσεις κάτι που σου έχει κάνει "κλικ".

Δες παλιές φωτογραφίες

Δόξα τω Θεώ έχεις αναρτήσει στο Instagram φωτογραφίες σου με looks που άφησαν εποχή. Δεν τα θυμάσαι όμως και εδώ ειναι το λάθος σου. Κάνε μια... φωτογραφική ανασκαφή και δες τι και πώς, για να θυμηθείς ότι κάπου μέσα στην ντουλάπα σου, για παράδειγμα, υπάρχει και... αυτό το φόρεμα!