Ξέρεις πώς θα επιλέξεις το σωστό νούμερο στο Zara; Δες το κόλπο που είναι viral στο Tik Tok

Θα σε βοηθήσει για να μην χάνεις άδικα χρόνο... ψάχνοντας

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Unsplash
Unsplash

Η αλήθεια είναι πως το Tik Tok μάς λύνει τα χέρια σε πολλές περιπτώσεις, δίνοντάς μας tips, tricks και μυστικά που κάνουν τη... στυλιστική μας ζωή πολύ πιο εύκολη. Πέρα από τις τάσεις και τα trends, διάφορα χρηστικά κολπάκια κάνουν καθημερινά την εμφάνισή τους από κορίτσια που... το θέμα "μόδα" το ψάχνουν αρκετά.

Έτσι ένα νέο viral μυστικό είδε το... φως της δημοσιότητας και μας αποκαλύπτει πώς θα επιλέξουμε το σωστό νούμερο στα Zara, είτε πρόκειται για σακάκια, πανωφόρια, μπλούζες και πουκάμισα ή φούστες και παντελόνια. Θα το χαρακτήριζα ως ένα βοηθητικό κολπάκι που θα σε βολέψει στις αγορές σου, όταν δεν έχει και τον άπλετο χρόνο για να δοκιμάζεις ό,τι βρεθεί στον δρόμο σου!

Το κόλπο για να επιλέξεις το σωστό νούμερο στα Zara

Eίναι από τα πιο αγαπημένα μας μέρη για shopping, όπου κι αν βρεθούμε, εντός και εκτός Ελλάδας, οπότε σίγουρα οι περισσότερες από εμάς περνάμε πολλές ώρες εντός ενός καταστήματος Zara. Εδώ θα βρούμε τις τρέχουσες τάσεις, τα must-have της σεζόν και μάλιστα μέσα από άπειρες επιλογές.

Την επόμενη φορά, λοιπόν, που θα κάνεις shopping therapy στα Zara, μην αναλωθείς στις πολλές δοκιμές ρούχων και μην χάνεις τον χρόνο σου περιμένοντας σε ουρές στα δοκιμαστήρια. Δες ένα απλό μυστικό έτσι ώστε να βάλεις στο καλάθι των αγορών σου το σωστό νούμερο σε όποιο ρούχο επιλέξεις.

Στις ετικέτες των ρούχων και δίπλα από το νούμερο, υπάρχει ένα γεωμετρικό σχήμα: Ένας κύκλος ή ένα τρίγωνο ή ένα τετράγωνο. Τι σημαίνουν αυτά; Ένα βιντεάκι στο Tik Tok, που έχει γίνει viral, μας λύνει τις απορίες και... τα χέρια!

@wearherstyle

Mind blowing 🔥 #zarasizing #zarasizeguide #zaratags #zarahack #zarahacks #wearherstyle #zarashoppinghack #shopwithme #zaraaddiction #zaraaddicts

♬ original sound - Peach Girl
  • Το τετράγωνο σημαίνει true to size, δηλαδή ανταποκρίνεται στα νούμερα με τον κλασικό τρόπο.
  • Το τρίγωνο δείχνει ότι η γραμμή του ρούχου είναι πιο στενή.
  • Ο κύκλος δείχνει πως η εφαρμογή του ρούχου είναι πιο μεγάλη και χαλαρή.