4 σουτιέν που μπορείς να φορέσεις με εξώπλατο - Πες "αντίο" στις τιράντες

Δες τα σχέδια που θα σου λύσουν τα χέρια

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram@streetstyleparis
instagram@streetstyleparis

Σε ποιον δεν αρέσει να φοράει εξώπλατα ρούχα; Χειμώνα-καλοκαίρι δεν λείπουν από τις επιλογές μας, είτε μιλάμε για tops είτε για φορέματα, τα στράπλες κομμάτια αλλά και αυτά με ανοιχτή πλάτη όχι μόνο είναι ανάμεσα στα αγαπημενα μας, αλλά και σούπερ τάσεις της σεζόν.

Τώρα, μάλιστα, που ανοίγει ο καιρός, δεν έχεις καμία δικαιολογία για να μην τα επιλέξεις, ειδικά εάν αυτή αφορά στο σουτιέν που θα τα φορέσεις, αφού, ως γνωστόν, ένα εξώπλατο κομμάτι θέλει μια ειδική... στυλιστική μεταχείριση, για να μην είναι κιτς το αποτέλεσμα.

Για να πεις, λοιπόν, "αντίο" στις τιράντες και να νιώσεις... απελευθερωμένη μέσα στα εξώπλατά σου, δες στη συνέχεια 4 σουτιέν που είναι... μαγικά!

4 σουτιέν που θα φορέσεις με εξώπλατο

Όλες έχουμε ένα φόρεμα με ανοιχτή πλάτη ή με λεπτές τιράντες ή με δέσιμο πίσω ή ένα στράπλες, ειδικά τις τελευταίες σεζόν που όλα αυτά τα σχέδια πρωτοστατούν στις τάσεις. Τι ζητάμε, λοιπόν; Να φορέσουμε το αγαπημένο μας εξώπλατο και να νιώσουμε ότι περπατάμε σαν διάσημες στο κόκκινο χαλί.

Αλλά το να αποφασίσεις ποιο σουτιέν θα βάλεις από κάτω είναι μια αρκετά δύσκολη επιλογή. Ο λόγος; Όλες γνωρίζουμε πώς οι ορατές τιράντες στο σουτιέν σε εξώπλατα ρούχα καταστρέφουν ολόκληρη την εμφάνιση. Οπότε δες τι θα επιλέξεις μέσα από 4 σχέδια σουτιέν που είναι ιδανικά για εξώπλατα.

Breast tapes

Είναι αυτές οι μαγικές ταινίες που τοποθετούνται στο στήθος και εκτός του ότι είναι αόρατες, κάνουν και ανόρθωση! Είναι μίας χρήσης και λειτουργούν καλύτερα για μεγέθη Α έως D.

Low-back bra

Είναι ένα σχέδιο που δένει χαμηλά στην πλάτη και όχι πίσω ακριβώς από το στήθος. Έτσι δεν αποχωρίζεσαι το σουτιέν σου και παράλληλα μπορείς να φορέσεις ένα φόρεμα ή top εξώπλατο. Προσφέρουν μεγάλη υποστήριξη και κάλυψη, και ταιριάζουν καλύτερα σε γυναίκες με μεγαλύτερο στήθος.

Μπορείς να επιλέξεις ένα σχέδιο με μακριές τιράντες, που μπορείς να τις δέσεις στην πλάτη και τη μέση σου με διάφορους τρόπους.

Silicone bra cups

Τα bra cups καλύπτουν ακριβώς την περιοχή του στήθους χωρίς να έχουν προέκταση στην πλάτη. Ταιριάζουν καλά σε Α,Β και C νούμερο κι αν επιλέξεις κλείσιμο μπροστά, εκτός από αόρατα, είναι ιδανικά και για ανόρθωση στο στήθος.

Backless bra

To λέει και η λέξη: Δεν έχει τιράντες στην πλάτη. Πρόκειται για ένα σχέδιο με κανονικό σουτιέν μπροστά και σιλικόνη στο πλάι, που δεν φτάνει πίσω. Οπότε συνιστάται για γυναίκες με μικρό ή μεσαίο μπούστο.