Oι "γεματούλες" γυναίκες εφαρμόζουν 5 έξυπνα τρικ στην εμφάνισή τους

Είναι τα καλά κρυμμένα (και αποτελεσματικά) μυστικά τους

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Shutterstock
Shutterstock

Το σώμα είναι αυτό που ζει μαζί μας, μας μεγαλώνει, μας χαρίζει τις ωραιότερες στιγμές και οφείλουμε να το αγαπάμε όπως είναι. Όχι, δεν είναι κάτι ρητορικό αυτό, είναι η αλήθεια. Γιατί εάν δεν αγαπήσεις εσύ πρώτα το κορμί σου, πώς περιμένεις να το κάνουν οι άλλοι.

Με αυτό, λοιπόν, ως κανόνα, καθεμία από εμάς έχει έναν σωματότυπο, μια σιλουέτα γραμμένη στο DNA της και με αυτήν πορεύεται στυλιστικά. Αυτό σημαίνει πως μέσα στα χρόνια μαθαίνουμε τι μας πηγαίνει και τι όχι, ποια είναι τα δυνατά και ποια τα αδύναμα σημεία πάνω μας και αυτά αναδεικνύουμε ή "κρύβουμε".

Αδύνατη ή πιο "γεματούλα", τα μειονεκτήματα δεν λείπουν από μια εμφάνιση, οπότε καλά θα κάνεις να μάθεις μερικά μυστικά που θα αναδείξουν το στυλ σου. Εάν είσαι, λοιπόν, λίγο "γεματούλα" ήξερες ότι οι juicy γυναίκες εφαρμόζουν 5 έξυπνα τρικ στην εμφάνισή τους, προκειμένου να αναδειξουν τα καλά σημεία επάνω τους. Τι όχι;

γεματούλα κοπέλα
Shutterstock

5 έξυπνα τρικ που εφαρμόζουν οι "γεματούλες" στην εμφάνισή τους

Το ξέρεις σίγουρα καλύτερα από εμένα ότι πλέον μπορείς να καμουφλάρεις με ρούχα και αξεσουάρ τα αδύναμα σημεία στο σώμα σου και ταυτόχρονα να αναδείξεις τα όμορφα πάνω σου - που είναι περισσότερα! Ωστόσο, υπάρχουν 5 έξυπνα τρικ που εφαρμόζουν οι "γεματούλες" γυναίκες στην καθημερινότητά τους και αποτελούν για εκείνες το... ευαγγέλιο του στυλ!

Έχουν καλοχτενισμένα μαλλιά

Εάν φροντίζεις καθημερινά να έχεις μια περιποιημένη κόμη και λαμπερά μαλλιά, τότε όλα τα βλέμματα θα πέφτουν εκεί και εσύ θα αποκτάς περισσότερη αυτοπεποίθηση στις εξόδους σου. Τα μαλλιά αναβαθμίζουν όλη την εμφάνιση, ενώ ακόμα και ένα απλό φορμάρισμα ανεβάζει τη διάθεση.

Έχουν φροντισμένο μανικιούρ & πεντικιούρ

Τα νύχια είναι το σημείο που οφείλει μια γυναίκα να δίνει μεγάλη σημασία - σε χέρια και πόδια. Αυτόματα ένα περιποιημένο μανικιούρ και πεντικιούρ τραβά το βλέμμα και χαρακτηρίζει την κομψότητα μιας γυναίκας. Μην το αμελείς, λοιπόν.

στυλάτο κορίτσι
Shutterstock

Δεν φοράνε φαρδιά ρούχα

Μπορεί τα oversized κομμάτια να είναι μεγάλη τάση τα τελευταία χρόνια, αλλά οι "γεματούλες" τα αποφεύγουν όσο μπορούν. Αντ' αυτού επιλέγουν ρούχα που ακολουθούν τις γραμμές του σώματος και εφαρμόζουν σωστά στις καμπύλες τους, δημιουργώντας το δικό τους στυλ, που τονώνει την αυτοπεποίθησή τους. Τα φαρδιά ρούχα δεν κρύβουν τίποτα, αντιθέτως τονίζουν τον όγκο και προσθέτουν κιλά.

Επιλέγουν γόβες στιλέτο με... μύτη

Αυτόματα δείχνουν ψηλότερες, αφού πέρα από τους 12 πόντους τακούνι (και ύψους επιπλέον), η μύτη στα γοβάκια δείχνει τα πόδια μακριά και αδύνατα. Μάλιστα, προτιμούν nude τόνους για να δημιουργήσουν ακόμα περισσότερο το εφέ της καλλίγραμμης σιλουέτας.

Μαζεύουν τα μαλλιά τους ψηλά

Είναι ένα βασικό τρικ για τις "γεματούλες", καθώς τα τραβηγμένα μαλλιά πίσω ή πάνω στο κεφάλι δείχνουν το πρόσωπο πιο λεπτό και νεανικό, κάνοντας ένα τύπου... λίφτινγκ σε όλο το σώμα! Όχι δεν είναι ακραίο, δοκίμασέ το και θα με θυμηθείς.