"Τι να φορέσω στην ορκομωσία μου"; Δες 7 στυλάτα outfits αντί για το κλασικό κοστούμι που θα βάλουν όλες

Δεν θα μοιάζεις με καμία άλλη στυλιστικά

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram@streetstyle_daily
instagram@streetstyle_daily

Μόλις καταθέσεις την πτυχιακή σου έχεις ήδη ξεπεράσει το μεγαλύτερο εμπόδιο... μεταξύ φοιτητή και πτυχίου. Οπότε πλέον μπορείς να σκεφτείς χωρίς άγχος ποια είναι η σωστή εμφάνιση, τα ρούχα δηλαδή που θα φορέσεις, μόλις έρθει η ώρα να πάρεις το πολυπόθητο "χαρτί" και βρεθείς μπροστά στους καθηγητές σου, τους συγγενείς και τους υπόλοιπους πτυχιούχους.

Έτσι στην ερώτηση "τι να φορέσεω στην ορκομωσία μου;" σίγουρα σού έρχονται πολλές απαντήσεις στο μυαλό με πρώτο και κύριο το κλασικό κοστούμι (που θα βάλουν όλες). Οπότε καλά θα κάνεις να τσεκάρεις στη συνέχεια 7 στυλάτα outfits, για να εισαι υπέρκομψη τη "μεγάλη μέρα" - και να μη μοιάζεις με καμία άλλη στυλιστικά.


Τι πρέπει να προσέξεις πριν καταλήξεις στο outfit που θα βάλεις στην ορκομωσία

Υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να έχεις κατά νου πριν πάρεις την απόφαση για το σύνολο που θα φορέσεις στην αποφοίτηση. Το πρώτο και πιο προφανές είναι ο καιρός. Θα βρέχει; Θα κάνει ζέστη; Ακολουθεί ο χώρος. Θα βρίσκεσαι σε ένα κλιματιζόμενο αμφιθέατρο ή θα περιμένεις στον ήλιο;

Τέλος, και το πιο σημαντικό για να διαλέξεις το outfit της αποφοίτησής σου, είναι να βεβαιωθείς ότι είναι τόσο άνετο όσο και κομψό και φυσικά θα αναδείξει το στυλ σου. Αυτή είναι η μέρα σου και το ωραιότερο look είναι φυσικά αυτό που θα σε κάνει να νιώθεις καλά.

Αν, λοιπόν, θέλεις να ξεφύγεις από τα κλασικά και συνηθισμένα και να μην φορέσεις ένα κοστούμι που θα το βάλουν όλες, δες στη συνέχεια 7 στυλάτα outfits για την ορκομωσία σου και πάρε ιδέες.

7 στυλάτα outfits για την ορκομωσία αντί για το κλασικό κοστούμι

Πουκάμισο με δέσιμο + skinny παντελόνι + γόβες

Μια θηλυκή και ταυτόχρονα κομψή εμφάνιση, που είναι απόλυτα στοχευμένη με την ημέρα της ορκομωσίας. Θα αναδείξει τον elegant χαρακτήρα σου και την υψηλή αισθητική σου. Highlight: Μάζεψε τα μαλλιά σου, για ένα πιο chic αποτέλεσμα.

Hatler neck top + loose παντελόνι

Από τις πιο ενημερωμένες εμφανίσεις για την περίσταση. Μοντέρνα και κλασάτη ταυτόχρονα, δεν θα περάσει απαρατήρητη. Highlight: Το σατέν ύφασμα στο τοπ αυτόματα θα δείξε το look σου πολυτελές.

Slip φούστα + metallic knit top + crop σακάκι

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anouk Yve (@anoukyve)

Κάνε τη διαφορά με αυτό το look, που περιέχει όλες τις τρέχουσες τάσεις. Η μάξι σατέν φούστα θα δείξει τη σιλουέτα σου ψηλόλιγνη, ενώ το "δομημένο" σακάκι θα βάλει τη δυναμική που χρειάζεται αυτό το κατά τα άλλα ρομαντικό σύνολο. Highlight: Τα λεπτεπίλεπτα κοσμήματα θα αναδείξουν το quiet luxury style.

Ριγέ πουκάμισο + tailored παντελόνι + kitten heels

Είναι από τις εμφανίσεις που θα γυρίσεις το κεφάλι... Μια minimal εικόνα με διαχρονικά κομμάτια μεταμορφώνεται σε ένα μοδάτο σύνολο με την επιλογή στοχευμένων αξεσουάρ. Highlight: Τα λευκά γοβάκια και η mini bag, που επικαιροποιούν αυτό το all-time classic outfit.

Lingerie dress + mules

Θα αναδείξεις τη θηλυκότητά σου με τον πιο chic τρόπο. Ένα μάξι σατέν lingerie φόρεμα, πέραν του ότι είναι μεγάλη τάση της άνοιξης, είναι η top επιλογή, εάν θέλεις να φορέσεις φόρεμα τη μέρα της ορκομωσίας σου. Highlight: Η minimal προσέγγιση στα αξεσουάρ, που τονίζει τη φινέτσα του look.

Γιλέκο + wide pants

Πώς θα τονίσεις την κομψότητά σου, αν όχι με ένα chic γιλέκο, που θα το συνδυάσεις με ένα φαρδύ slouchy παντελόνι; Προτίμησε καλά υφάσματα για πιο σωστή εφαρμογή. Highlight: Τα μεγάλα χρυσαφί βραχιόλια θα κάνουν fashion statement.

Λευκό co-ord + mini bag

Ποιος είπε ότι ένα σούπερ trendy σύνολο δεν έχει θέση σε μια ορκομωσία; Αρκεί να διαλέξεις το σωστό χρώμα και φυσικά ένα σχέδιο που τιμά τη μέρα! Το λευκό χρώμα θα "ησυχάσει" το μοδάτο outfit και εσύ θα δείξεις υπέρκομψη. Highlight: Το παντελόνι-φούστα, που θα κάνει τη διαφορά!