Αυτός είναι ο πιο cool τρόπος για να βάλεις το τζιν σου - Και αδυνατίζει κιόλας

Όλα τα κορίτσια το φοράνε έτσι ακριβώς

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Αυτός είναι ο πιο cool τρόπος για να βάλεις το τζιν σου - Και αδυνατίζει κιόλας

Το τζιν παντελόνι είναι το πρώτο κομμάτι που πιάνεις στο χέρι σου όταν θέλεις να δημιουργήσεις ένα σύνολο, πρωί και βράδυ, χειμώνα-καλοκαίρι. Τώρα την άνοιξη έχει σίγουρα την τιμητική του, αφού αφήνουμε κατά μέρος τα μάλλινα, τα κοτλέ και τα δερμάτινα παντελόνια μας, επιλέγοντας αυτό το φρέσκο και δροσερό ρούχο στην καθημερινότητά μας.

Το τζιν παντελόνι μαζί με τα λεπτά πουλοβεράκια της σεζόν και τα θεϊκά πουκάμισα, θα μας κρατήσει συντροφιά τους επόμενους μήνες, δημιουργώντας all-day σύνολα. Ωστόσο, ξέρεις πως υπάρχει ένας cool τρόπος για να το φορέσεις και μάλιστα να δείχνεις ακόμα πιο κομψή και αδύνατη;

Τα κορίτσια της μόδας φοράνε το τζιν παντελόνι τους με τον πιο μοντέρνο και στυλάτο τρόπο, εφαρμόζοντας ένα μικρό τρικ που τους βγαίνει σε... καλό στυλιστικά! Σίγουρα θα σου χρειαστεί κι εσένα τους επόμενους μήνες που δεν θα αποχωρίζεσαι το τζιν σου και τις μπλούζες της σεζόν.


Ο πιο cool τρόπος για να βάλεις το τζιν σου αδυνατίζει κιόλας

Έχουν την τιμητική τους και τα δύο κομμάτια την άνοιξη: Τζιν παντελόνι και λεπτά πουλοβεράκια ή πουκάμισα δεν λείπουν από τις καθημερινές επιλογές μας, είτε πρόκειται να βγούμε το πρωί είτε το βράδυ.

Και φυσικά ένας είναι ο cool τρόπος που έρχεται απευθείας από το street style για να τα φορέσεις, προκειμένου να δημιουργήσεις μια elegant φιγούρα και μια πιο αδύνατη σιλουέτα.

Βάλε το πουκάμισο ή την μπλούζα σου λίγο μέσα από το παντελόνι, είτε στο κέντρο είτε μόνο τη μία της πλευρά. Δηλαδή, άφησε το κουμπί στο τζιν να φαίνεται. Έτσι θα φανεί το σώμα σου αυτόματα πιο αδύνατο, ενώ το look θα δείξει πιο κομψό και πολυτελές.

Εάν μάλιστα βάλεις και μια λεπτή ζώνη στη μέση σου, τα κομπλιμέντα θα πέσουν βροχή!