3 τρόποι για να φαίνεται στητό το στήθος σου μέσα στα ρούχα

Ήρθε η στιγμή των... αποκαλυπτηρίων με τα ανοιξιάτικα φορέματα και μπλουζάκια

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram@streetstyleparis
instagram@streetstyleparis

Τα παλαιότερα χρόνια οι γυναίκες φορούσαν κορσέδες για να λεπτύνουν τη μέση τους και να σχηματίσουν μια σιλουέτα κλεψύδρα, δένοντας σφιχτά τα κορδόνια. Το λέω αυτό, γιατί ανέκθεν η γυναικεία ματαοδοξία και φιλαρέσκεια μας οδηγούσε σε λύσεις που είχαν να κάνουν με τη "διόρθωση" ενός σημείου τους σώματός μας που δεν είνα και τόσο προικισμένο από τη φύση.

Καθεμία από εμάς συνήθως ονειρεύεται ό,τι δεν έχει και θέλει να βρει τρόπους να λύσει το "πρόβλημά" της με φυσικό τρόπο, χωρίς να καταφύγει σε ιατρικές ή αισθητικές επεμβάσεις. Το στήθος, λοιπόν, είναι πάντα το Νο1 σημείο του γυναικείου σώματος που όλες θέλουμε να... ανορθώσουμε και να το κάνουμε να φαίνεται πιο στητό και... λαχταριστό.

Κι αν δεν ξέρεις πώς θα το πετύχεις κι εσύ, να γνωρίζεις πως οι στυλίστες ανά τον κόσμο, οι celebrities αλλά και πολλά από τα κορίτσια της μόδας χρησιμοποιούν σταθερά 3 τρόπους για να κάνουν το στήθος να φαίνεται πιο στητό μέσα από τα ρούχα. Και φυσικά δεν μιλάμε για ένα push-up σουτιέν!


3 τρόποι για να φαίνεται στητό το στήθος μέσα από τα ρούχα

Κάνε countouring

Ναι, μην παραξενεύεσαι, ακριβώς όπως κάνεις και στο πρόσωπό σου, για να δημιουργήσεις γωνίες και κοψίματα. με τη βοήθεια του μακιγιάζ θα εφαρμόσεις σκουρόχρωμες και ανοιχτόχρωμες πούδρες στα επίμαχα σημεία και ως διά μαγείας το στήθος σου θα φανεί πιο πλούσιο.

Στο Tik Tik θα βρεις άπειρα βίντεο για να... μελετήσεις. Πάρε, λοιπόν, μια ιδέα, πώς μπορείς να τυο κάνεις κι εσύ εύκολα και γρήγορα.

@emily.rudes

How to contour ur boobs to make them look larger lol. #contour #makeuptutorial #middleschoolcheck

♬ original sound - Emily Rudes

Βάλε ταινία

Μη φανταστείς, μονωτική και λοιπά, αφού υπάρχει ειδική ταινία ανόρθωσης στήθους, που εφαρμόζουν όλα τα κορίτσια με... λίγα προσόντα - το κάνει και η Kim Kardashian που έχει πλούσιο στήθος, απλώς για να στέκεται καλύτερα στο ύψος του. Δες στο ακόλουθο βίντεο από το Tik Tok πώς θα την εφαρμόσεις και τα... θεαματικά αποτελέσματα.

@reginaa.jay

How i apply my b00b tape and where to get it ! I hope this helps🫶🏾 #chesttape #bigchestfriendly #finegirltok #brahack #blowthisup

♬ Strike (Holster) - Lil Yachty

Φόρεσε σωστό νούμερο σουτιέν

Πώς θα δείξει το στήθος σου πιο πλούσιο εάν η βάση του είναι λάθος; Τι χρειάζεται να κάνεις; Πάρε μια μεζούρα και μέτρησε σωστά, όπως θα δεις στο ακόλουθο βίντεο. Στη συνέχεια δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα στο να αγοράσεις το κατάλληλο σουτιέν για το στήθος σου. Να θυμάσαι, πάντως, πως το καλύτερο είναι να δοκιμάζεις αρκετά μεγέθη στο δοκιμαστήριο μέχρι να βρεις το... τέλειο.

@lrswim

Easy tip for finding out your bra size! Hope this helps someone #howto #measureforbra #brasizing

♬ original sound - Lrswim - Lois