Το viral βίντεο στο Tik Tok με το καλύτερο κόλπο ever για το επόμενο ταξίδι σου με αεροπλάνο - Πάρε μαζί σου πολλά ρούχα χωρίς να το καταλάβει κανείς

Είναι κοινό μυστικό ανάμεσα στα κορίτσια της μόδας

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Το viral βίντεο στο Tik Tok με το καλύτερο κόλπο ever για το επόμενο ταξίδι σου με αεροπλάνο - Πάρε μαζί σου πολλά ρούχα χωρίς να το καταλάβει κανείς

Τι θα έλεγες για ένα ταξιδάκι τώρα που ανοίγει ο καιρός και έχουμε μπροστά μας τριήμερα και Πάσχα; Η απάντηση σίγουρα είναι “ναι”, οπότε μπορούμε να πάμε παρακάτω. Η αλήθεια είναι πως κάθε φορά που ετοιμάζεσαι για απόδραση με αεροπλάνο έχεις ένα μεγάλο δίλημμα. “Τι να πρωτοβάλω στη βαλίτσα μου”.

Γιατί αγαπάς τη μόδα, η ντουλάπα σου είναι γεμάτη και η επιλογή γίνεται πολύ δύσκολη – ειδικά με το γεγονός ότι μπορείς να πάρεις μαζί σου συγεκριμένο βάρος στη βαλίτσα – και πού να χωρέσεις ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ και καλλυντικα.

Το “μαγικό” Tik Tok λοιπόν αποκαλύπτει το καλύτερο κόλπο ever, που εφαρμόζουν όλες οι fashionistas όταν ταξιδεύουν για να μπορούν να πάρουν μαζί τους περισσότερα ρούχα χωρίς κανείς να τις καταλάβει.

Μάλιστα μια fashion blogger ανέβασε στον λογαριασμό της βήμα-βήμα τη διαδικασία για να πιάσει το κόλπο και μας εντυπωσίασε με το πόσο έξυπνο είναι αυτό το tip. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι μια μαξιλαροθήκη.

Το καλύτερο κόλπο για να πάρεις πολλά ρούχα όταν ταξιδεύεις με αεροπλάνο

Η σκέψη είναι απλή: Ποιο αντικείμενο θα μπορούσα να πάρω μαζί μου μέσα στο αεροπλάνο χωρίς να κάνει εντύπωση στο check-in και να περάσει απαρατήρητο; Ένα μαξιλάρι! Όλοι θα σκεφτούν ότι το χρειάζομαι για να ξεκουράσω το κεφαλάκι μου κατά τη διάρκεια της πτήσης και να κοιμηθώ πιο αναπαυτικά. Σωστά.

Όμως αυτό θα λειτουργήσει σαν τον... Δούρειο Ίππο της Μυθολογίας. Θα κρύβει μέσα του ένα μυστικό: Περισσότερα ρούχα για το ταξίδι σου. Την προηγούμενη του ταξιδιού σου πάρε μια άδεια μαξιλαροθήκη και βάλε μέσα λεπτά ρούχα (μπλουζάκια, σορτσάκια, εσώρουχα, μαγιό). Κλείσε καλά το φερμουάρ και το “μαγικό” σου μαξιλάρι είναι έτοιμο.

Κανείς δεν θα πάρει χαμπάρι τι έχει στο εσωτερικό του, δεν θα σε ελέγξει κανείς και φυσικά εσύ και ξεκούραστη θα φτάσεις στον προορισμό σου και θα έχεις μαζί σου περισσότερα ρούχα για να φορέσεις.

Δες το κόλπο βήμα-βήμα! Φοβερό!

@majavlogs_

@Anya Iakovlieva thank you for the advice. saved our day🙏🏼😂 #fy #fypシ #fun #lifehack #travelhacks #travellife #traveltip #pillowtransformation

♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod & Kevin The Monkey