Αυτό το στυλιστικό τρικ θα δείξει το look σου πιο ακριβό

Θα χρειαστείς μόνο ένα βασικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Shutterstock
Shutterstock

Πάντα ψάχνεις τρόπους να αναβαθμίσεις τα σύνολά σου και να τα κάνεις να δείξουν αυτόματα ακριβά. Ειδικά εάν είσαι φανατική με το quiet luxury style, τότε βρίσκεσαι στο σωστό σημείο! Χρειάζεσαι, λοιπόν, ένα τρικ που θα σε βοηθήσει να ανεβάσεις levels τα look σου, και μάλιστα ένα "κολπάκι" που έρχεται απευθείας από την πασαρέλα.

Ένα στυλιστικό τέχνασμα που είδαμε για πρώτη φορά στο catwalk της Prada το περασμένο φθινόπωρο και επαναλήφθηκε με την ίδια δυναμική στην πασαρέλα του Οίκου για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024, τώρα κατακλύζει το street style, θα σου φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο στις εμφανίσεις σου.

Υιοθέτησε λοιπόν αυτό το τρικ και κάνε την κίνηση... ματ στο styling της άνοιξης, απογειώνοντας κάθε σύνολο χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι να βάλεις με τον σωστό τρόπο ένα από τα basic κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου και... είσαι έτοιμη.

Αυτό το στυλιστικό τρικ θα δείξει το look σου ακριβό

Τι θα έλεγες εάν με ένα μόνο βασικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου μπορούσες αυτόματα να δημιουργήσεις ένα σύνολο που θα μοιάζει ακριβό χωρίς να είναι; Συμφωνείς φανταζόμαι, γι΄αυτό κι εγώ θα σου δείξω πώς θα πετύχεις να αναβαθμίσεις ακόμα και το πιο απλό look.

Ένα all-time classic πουκάμισο θα σε βοηθήσει να πετύχεις ένα luxury στυλ, εάν και μόνο στηριχτείς στον γιακά του! Ναι καλά διαβάζεις, ο γιακάς του πουκαμίσου, εάν φορεθεί όπως πρέπει, θα τονίσει τη φινέτσα και το εκλεπτυσμένο σου γούστο.

Αυτό το στυλιστικό τέχνασμα το είδαμε για πρώτη φορά στο σόου της Prada, όπου η απλή αποκάλυψη ενός statement γιακά πάνω από ένα σακάκι ή πανωφόρι έκανε το ντύσιμο δέκα φορές πιο δυναμικό και ενδιαφέρον.

Ο λόγος, ο μεγάλος γιακάς που φαίνεται από πάνω λειτουργεί σαν κόσμημα στο σύνολο και αυτόματα δείχνει το look πιο ακριβό και πολυτελές.

Τα κορίτσια στο street style αλλά και επώνυμες υιοθετούν αυτό το έξυπνο τρικ και πετυχαίνουν να αναβαθμίσουν τα outfits. Πάρε ιδέες, λοιπόν, και την επόμενη φορά φόρεσε σωστά το all-time classic πουκάμισό σου.

Highlight: Να ξέρεις ότι ένας statement γιακάς πάντα δημιουργεί μια upper εμφάνιση, οπότε μην αγνοείς αυτό το στοιχείο σε ένα κομμάτι που αγοράζεις.