Το έξυπνο κόλπο για να εφαρμόζουν τέλεια τα παντελόνια στη μέση σου

Δεν θα χρειαστείς νέα γκαρνταρόμπα ούτε και μοδίστρα

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Unsplash
Unsplash

Μιλάμε για μόδα, μιλάμε για στυλ και τάσεις, αλλά δεν είναι μόνο αυτά που πρέπει να γνωρίζει μια ενημερωμένη fashionista. Χρειάζεται να ξέρει και μερικά μυστικά και τιπ και κόλπα, που θα τη βοηθήσουν να κάνει ευκολότερη τη στυλιστική ζωή της.

Για ένα τέτοιο έξυπνο κόλπο θα μιλήσουμε λοιπόν σήμερα. Ανοίγεις την ντουλάπα σου και σκέφτεσαι "δεν έχω παντελόνι να βάλω γιατί κάποια είναι μεγάλα και κάποια στενά". Σωστά. Είσαι κορίτσι με μεσογειακές καμπύλες, οπότε παίρνεις συνήθως ένα νούμερο μεγαλύτερο στη μέση, για να σου ταιριάζει στην περιφέρεια και τους γλουτούς. Αλήθεια.

Πάλι μπορεί να είσαι αδύνατη κοπέλα και να έχεις χάσει λίγο βάρος ακόμα. Και στις δύο περιπτώσεις τα πεντελόνια σου είναι φαρδιά στη μέση και αντί να αγοράσεις καινούργια ή να πας στη μοδίστρα, δες ένα έξυπνο κόλπο για να συνεχίσεις να τα φοράς με την πιο τέλεια εφαρμογή. Γιατί το στυλ είναι πάνω από όλα!


Το έξυπνο κόλπο για να εφαρμόζουν τέλεια τα παντελόνια στη μέση σου

Δεν χρειάζεται κόπος απλώς να μάθεις τον τρόπο για να εφαρμόζει πλέον το παντελόνι σου τέλεια στη μέση σου. Θα χρειαστείς μόνο ένα αντικείμενο, που κοστίζει ελάχιστα και θα σου λύσει τα χέρια την επόμενη φορά που θα βάλεις ένα φαρδύ παντελόνι, χωρίς φυσικά να χρειαστείς ούτε βελόνα ούτε κλωστή.

Το κόλπο εφαρμόζεται με τα περίφημα button extenders, δηλαδή τις επεκτάσεις κουμπιών,

button extends denim

που όλες οι έξυπνες fashionistas γνωρίζουν και χρησιμοποιούν ανελλιπώς σε τέτοια προβληματάκια. Στην ουσία μιλάμε για ένα αντικείμενο που θα το τοποθετήσεις στο κουμπί του παντελονιού σου, δημιουργώντας, δεξιά ή αριστερά, ένα επιπλέον κουμπί.

Μπορείς έτσι να στενέψεις το παντελόνι σου στη μέση, για τέλεια εφαρμογή αλλά και να το φαρδύνεις λιγουλάκι (ένα νούμερο περίπου) από την άλλη πλευρά. Οπότε διαλέγεις και παίρνεις. Και στις δύο περιπτώσεις πάντως το παντελόνι σου θα έχει τέλεια εφαρμογή στη μέση την επόμενη φορά που θα το φορέσεις.

Μπορείς με τον ίδιο τρόπο να το χρησιμοποιήσεις και στις φούστες σου, για να τους χαρίσεις την καλύτερη εφαρμογή.Έξυπνο ε;

button extends

Στο Temu θα τα βρεις μόνο με €11,69 ευρώ τα 25 τεμ. και μάλιστα σε διαφορετικά σχέδια κουμπιών