Hailey Bieber & Megan Fox: Η στυλίστριά τους αποκαλύπτει 5 μυστικά στο street style για να τα ακολουθήσεις

Δεν χρειάζεται κόπος στο στυλ, μόνο τρόπος

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Shutterstock
Shutterstock

Hailey Bieber με βρήκε στο Instagram πριν από 8,5 χρόνια. Ήταν 18 ή 19 ετών και ξεκινήσαμε να δουλεύουμε μαζί", λέει η στυλίστρια Maeve Reilly, που ντύνει διασήμους όχι μόνο για το κόκκινο χαλί αλλά και για τις street style εμφανίσεις τους, ενώ επιμελείται fashion editorials και εξώφυλλα σε δημοφιλή περιοδικά μόδας.

Η Reilly ορίζει μια νέα εποχή στο street style των celebrities, καθώς η επιρροή της στη μόδα σήμερα είναι αδιαμφισβήτητη και οι εμφανίσεις που δημιουργεί πιθανότατα να έχουν κάποιες φορές εμπνεύσει κι εσένα στο πώς ντύθηκες.

Η Reilly είναι "guru" των upper casual συνόλων, συνδυάζοντας κομμάτια όπως φαρδιά τζιν και crop tops με υπερμεγέθη blazers, που έχουν γίνει viral στο Instagram, υιοθετώντας πρώτη από όλους τις τάσεις σε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ, όπως για παράδειγμα τα kitten heels, που αναδεικνύονται ως η νέα λατρεία για τα κορίτσια της μόδας.


Είναι ξεκάθαρο ότι έχει μια έμφυτη αίσθηση της κομψότητας και του στυλ, γνωρίζοντας άριστα τι λειτουργεί καλύτερα στην εμφάνιση των διάσημων πελατών της, αλλά έχει επίσης και την γνώση για να μοιραστεί μαζί σου, δίνοντας συμβουλές.

Ανάμεσα στις επώνυμες συνεργασίες της θα συναντήσεις την Eva Longoria, με πρόσφατη εμφάνισή της στο Φεστιβάλ των Καννών, την Chiara αλλά και την Megan Fox, που ακολουθούν πιστά τις συμβουλές της στο styling. Διάβασε κι εσύ, λοιπόν, στη συνέχεια, 5 μυστικά στο street style για να τα ακολουθήσεις.

5 μυστικά στο street style για να τα ακολουθήσεις

Φόρεσε μοναδικά κομμάτια


"Δεν είναι όλα τα blazers ίδια - καταλαβαίνετε τι εννοώ;" λέει η Maeve Reilly. "Αναζήτησε κομμάτια που έχουν πραγματικά όμορφη δομή ή κάποια μοναδική λεπτομέρεια ή κάτι που απλώς το κάνει να ξεχωρίζει από οτιδήποτε άλλο".

Πρόσεξε τις αναλογίες


Όταν πρόκειται να ντυθείς, ένα βασικό πράγμα που πρέπει να προσέξεις είναι οι αναλογίες. "Φοράς τα ρούχα σου και κοιτάζεσαι στον καθρέφτη, δίνοντας έμφαση στην ισορροπία. Τα κομμάτια πρέπει να επικοινωνούν μεταξύ τους και να δημιουργούν μια σωστή ατμόσφαιρα", εξηγεί η Reilly.

Χάρισε "φρεσκάδα" στο look


"Δεν χρειάζεται να φορέσεις όλες τις τάσεις μαζί! Μπορείς να φρεσκάρεις ένα σύνολο με ένα trendy κομμάτι και αυτό ήταν!", λέει η Reilly. H ιδέα είναι να είσαι στη μόδα αλλά όχι να μοιάζεις με κινητή διαφήμιση διάσημου brand.

Μάθε το σώμα σου


Κάθε σωματότυπος είναι διαφορετικός, όπως και κάθε γκαρνταρόμπα. "Πιστεύω ότι αυτό που λειτουργεί καλά με τα κορίτσια μου είναι ότι ξέρουν το σώμα τους. Όλες οι πελάτισσές μου έχουν πολύ διαφορετικά σώματα, και το θέμα είναι να ντύνονται με βάση αυτό το κορμί - το στυλ πηγάζει ακριβώς από εκεί. Δεν είμαστε όλοι το ίδιο, και είναι σημαντικό να θυμόμαστε πάντα".

Μάθε να δοκιμάζεις


Η Reilly συνιστά να δοκιμάζεις κομμάτια έστω κι αν με την πρώτη ματιά δεν σου αρέσουν ή είναι έξω από το στυλ σου ή ξεφεύγουν από τη ζώνη της άνεσής σου, για να δεις αν θα λειτουργήσουν πάνω σου. Δεν είναι λίγες οι φορές που κάτι σου "κλοτσάει", αλλά μόλις το φορέσεις βλέπεις ότι έκανες λάθος και καταλήγεις να μην το... βγάζεις από πάνω σου!