Helena Kyritsi: Παραμυθένια συλλογή νυφικών για την πιο όμορφη στιγμή σου

Δημιουργίες με υψηλή αισθητική και γραμμές που κολακεύουν κάθε σιλουέτα

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Helena Kyritsi: Παραμυθένια συλλογή νυφικών για την πιο όμορφη στιγμή σου

Εδώ και 24 συναπτά έτη, η Έλενα Κυρίτση αφιερώνει το ταλέντο και την εμπειρία της στην δημιουργία ιδανικών νυφικών και βραδινών φορεμάτων, που ανταποκρίνονται ακόμη και στις υψηλότερες απαιτήσεις, παρουσιάζοντας παραμυθένιες συλλογές για την ωραιότερη μέρα της ζωής σου!

Ως γυναίκα, αντιλαμβάνεται τις επιθυμίες σου και τις ικανοποιεί, δημιουργώντας κομμάτια Helena Kyritsi με υψηλή αισθητική και γραμμές που κολακεύουν και αναδεικνύουν την σιλουέτα. Με έμφαση στη θηλυκότητα, στον εκλεπτυσμένο σχεδιασμό και στη λεπτομέρεια, στην Helena Kyritsi θα ανακαλύψεις haute couture νυφικά φορέματα για κάθε στυλ.

Στον Οίκο νυφικών Helena Kyritsi το όνειρό σου θα γίνει πραγματικότητα

"Δέχομαι"... Με αυτήν την φράση ξεκινά ένα νέος κύκλος για τη ζωή κάθε μελλόνυμφης. Πριν όμως ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας, καλείται να οργανώσει κάθε λεπτομέρεια που θα καταστήσει την τελετή του γάμου της μοναδική και θα χαράξει στην μνήμη της συγκινητικές εικόνες.

νυφικό ρετρό

Οι συλλογές νυφικών της Helena Kyristsi είναι πάντα θηλυκές και στυλάτες, με την σχεδιάστρια να επιλέγει άριστης ποιότητας υφάσματα, δημιουργώντας ονειρικά νυφικά από μετάξι, σατέν, μουσελίνα και γαλλικές δαντέλες σε vintage ύφος, που θα σε κάνουν να νιώσεις μοναδική την ωραιότερη μέρα της ζωής σου.

Με μότο της, να δημιουργήσει μαζί σου -και μόνο για σένα- ένα εντυπωσιακό χειροποίητο νυφικό, κάνοντας τις ιδέες σου πραγματικότητα, το αποτέλεσμα θα σε εκπλήξει.

νυφικό κυρίτση

Στα βασικά χαρακτηριστικά του Οίκου σημείωσε την άμεση επικοινωνία και τις σχέσεις οικειότητας, που θα σε βοηθήσουν να κάνεις τη σωστή επιλογή νυφικού και να νιώσεις υπέροχα φορώντας ένα από τα εκθαμβωτικά νυφικά Helena Kyritsi, που την έχουν κάνει γνωστή στον χώρο.

Με αγάπη για τα νυφικά φορέματα

Μια πλούσια συλλογή με νυφικά και βραδινά φορέματα Helena Kyritsi θα εντυπωσιάσει και τον πιο απαιτητικό με την άριστη ποιότητα και τον προσεγμένο σχεδιασμό, διαθέτοντας βασικά πλεονεκτήματα:

νυφικό ρομαντικό

  • Είναι tailor–made και έχουν μοναδικό χαρακτήρα.
  • Είναι προϊόντα δημιουργικής έμπνευσης, που εκφράζουν υψηλή αισθητική και ποιότητα
  • Είναι προσαρμοσμένα στις ανάγκες σου, χωρίς να παύουν να αντιπροσωπεύουν τις τελευταίες τάσεις της μόδας.
  • Δημιουργούνται με άριστης ποιότητας υφάσματα.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα των εκπληκτικών δημιουργιών Helena Kyritsi είναι το νυφικό φόρεμα που επέλεξε η Θωμαϊς Απέργη για τη φωτογράφισή της στο bridal editorial του youweekly.gr, που ξεχώρισε για την κομψότητα και την εκλεπτυσμένη αισθητική του.

έλενα κυρίτση

Όσο για τις βραδινές δημιουργίες; Έχουν την πιότητα και την αξιοπιστία Helena Kyritsi!

μπεζ φόρεμα

ροζ φόρεμα

Info

  • Διεύθυνση: Λεωφόρος Δημοκρατίας 10, Νέο Ψυχικό
  • Τηλ. 210 6147267, 6946733983
  • Instagram: helenakyritsi
  • helenakyritsi.gr