Wedding stress: Με αυτό το κόλπο θα αντιμετωπίσεις & θα διαχειριστείς σωστά το άγχος πριν από το γάμο!

Έτσι θα αποφορτιστείς από το στρες

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Unsplash
Unsplash

Η προσμονή για το γάμο μπορεί να είναι γλυκιά όμως σε κάποιες περιπτώσεις συνοδεύεται και από ένα έντονο αίσθημα άγχους και στρες, που πηγάζει κυρίως από την πυρετώδη προετοιμασία του. Ακόμη όμως και εάν οι εκκρεμότητες δεν τελειώνουν ποτέ και αισθάνεσαι ότι είσαι διαρκώς σε έναν πανικό πρέπει να κάνεις κάτι γι' αυτό προκειμένου να αποβάλλεις το περιττό άγχος και στρες για να απολαύσεις την ομορφότερη ημέρα της ζωής σου όπως πραγματικά σου αξίζει.

Σε αυτό θα σε βοηθήσουν μερικές εύκολες και χρήσιμες συμβουλές, οι οποίες σε συνδυασμό με το φυτικό συμπλήρωμα Stressveda της Flora -με το οποίο θα εμπλουτίσεις τη διατροφή σου- θα σε βοηθήσουν να νιώσεις πιο χαλαρή από ποτέ απολαμβάνοντας την αγχωτική προετοιμασία του γάμου.

Wedding stress: Tι να κάνεις για να αντιμετωπίσεις το άγχος πριν από το γάμο σου

  • Σκέψου θετικά. Προσπάθησε να κάνεις θετικές σκέψεις απομακρύνοντας οτιδήποτε τοξικό από την καθημερινότητά σου.

bridestress
Unsplash

  • Φρόντισε να είσαι ξεκούραστη και να απολαμβάνεις τουλάχιστον 8 ώρες ύπνου ημερησίως προκειμένου να είσαι ήρεμη καθ'όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας αλλά και την ημέρα του γάμου σου.
  • Την προηγούμενη του γάμου σου κάνε ένα χαλαρωτικό μπάνιο συμπληρώνοντας την ατμόσφαιρα με αρωματικά κεριά και την αγαπημένη σου μουσική.
  • Κάλεσε τις κολλητές και τις αγαπημένες σου συναδέλφους σε ένα μικρό σουαρέ που θα σου αλλάξει τη διάθεση.
  • Ενίσχυσε τη διατροφή σου με ένα φυτικό συμπλήρωμα όπως το Stressveda της Flora που θα σε βοηθήσει να διαχειριστείς το στρες, ενώ σου δώσει έξτρα ενέργεια.

Μάθε περισσότερα για το φυτικό συμπλήρωμα Stressveda

Πρόκειται για ένα συμπλήρωμα διατροφής για τη διαχείριση του άγχους, που βοηθά με φυσικό τρόπο στην αποκατάσταση της ισορροπίας στη ζωή σου, όταν το στρες και το άγχος κατακλύζουν την καθημερινότητά σου. Με 100% οργανική φόρμουλα πιστοποιημένη από το USDA, το Stressveda, βοηθά στη διαχείριση του άγχους και του στρες, αυξάνει την ενέργεια, ενώ υποστηρίζει τις αθλητικές δραστηριότητες.

Τα συστατικά του επιλέχθηκαν σύμφωνα με την αποτελεσματικότητα, τη βιβλιογραφία και την επιστημονική έρευνα. Η ευεργετική του φόρμουλα περιέχει το πατενταρισμένο βοτανικό εκχύλισμα Ashwagandha KSM-66®, βιταμίνες Β1, Β2, Β3, Β5, Β6, Β7, Β9 από οργανικές φυτικές πηγές και φυτικής προέλευσης βιταμίνες C, D, E, K.

stressveda_medmelon

Τα πολύτιμα οφέλη του

  • Βοηθά στη διαχείριση του άγχους.
  • Ανακουφίζει από τα συμπτώματα του στρες, της νευρικής έντασης και της ψυχικής κούρασης.
  • Ενισχύει την πνευματική απόδοση.
  • Συμβάλλει στην καλή λειτουργία του νευρικού συστήματος.
  • Προστατεύει τα κύτταρα από το οξειδωτικό στρες.
  • Υποστηρίζει τη γονιμότητα και τη σεξουαλική υγεία.
  • Βοηθά στη διαχείριση του βάρους.

Βοnus tip

To συγκεκριμένο συμπλήρωμα εκτός του ότι βοηθά τη λίμπιντο ενισχύει και την ανδρική γονιμότητα.

Info

Προϊόν ΕΟΦ. Παράγεται από τη Flora Canada. Θα το βρεις στα Φαρμακεία από τη MedMelon. Για περισσότερα κάνε κλικ στο medmelon.gr