Boonga Boonga: To νέο thai food στέκι των νοτίων συνδυάζει εξωτικές γεύσεις και “πονηρή” διάθεση

Όλοι συζητάνε για το πρώτο θεματικό ταϊλανδέζικο εστιατόριο στο Παλαιό Φάληρο

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Boonga Boonga: To νέο thai food στέκι των νοτίων συνδυάζει εξωτικές γεύσεις και “πονηρή” διάθεση

Άνοιξε πριν από λίγους μήνες στο Παλαιό Φάληρο και ήδη έχει γίνει στέκι για τους “νότιους”, ενώ και οι “βόρειοι” δεν αντιστέκονται. Το Boonga Boonga δεν είναι... άλλο ένα ταϊλανδέζικο εστιατόριο. Έχει άποψη και φαίνεται!

Ένα καθαρά ινσταγκραμικό εστιατόριο, με εξωτική διακόσμηση, που εξάπτει τη φαντασία τόσο γευστικά όσο και θεματικά, αφού οι προτάσεις του μενού προσφέρουν μια ασιατική γαστρονομική πανδαισία, ενώ μόλις κοιτάξεις τριγύρω το funky κόνσεπτ του προκαλεί πονηρά χαμόγελα.

boonga boonga resto

Boong Boonga σημαίνει... ατελείωτο πάρτι!

Το όνομά του είναι εμπνευσμένο από τα γνωστά ερωτικά πάρτι του Cavaliere, του διάσημου Silvio Berlusconi, που ήξερε πώς να ξεσηκώνει τα πλήθη. Το ίδιο κάνει και το Boonga Boonga, απογειώνοντας τους γευστικούς σου κάλυκες και -με τον τρόπο του- όλες τις αισθήσεις, φανερές και κρυμμένες.

boonbga boonga bar

Άλλωστε, με προσανατολισμό “adults only” σε προ(σ)καλεί να γνωριστείτε καλύτερα και να έρθετε πιο κοντά και... ό,τι ήθελε προκύψει. Το Boonga Βoonga ξέρει να φλερτάρει και “παίζει”... το παιχνίδι των μεγάλων με χαρτιά ανοιχτά, οπότε “θάρρος ή αλήθεια” εδώ είναι μια κατάσταση καθημερινή που όχι μόνο κερδίζει την προσοχή σου αλλά σε εξιτάρει κιόλας για τη συνέχεια.

boonga boonga events

Σαν να έχεις δηλαδή τα μάτια σου ερμητικά κλειστά και ανακαλύπτεις βήμα-βήμα το απροσδόητο. Ένα ατελείωτο πάρτι ενηλίκων μόλις έχει αρχίσει – γευστικά και αισθησιακά! Οι μουσικές με ήχους από την groovy, latin και disco σκηνή συμφωνούν, ενώ η εικόνα του μεγάλου πιάνου στον χώρο κάνει τη φαντασία να... ξεφεύγει και η βραδιά αναμένεται καυτή.

Με... νού εξωτικό & πονηρό

Σκέψου... “9,5 εβδομάδες” και μια εξωτική ταϊλανδέξικη γευσιγνωσία να σου κλείνει πονηρά το μάτι μέσα από pad thai noodles, ένα από τα πιο χαρακτηριστικά street food της Ταϊλάνδης, thai tacos ή beef tartar, με τα Caramel Brisket bao buns και τα Dragon Balls να σε φτάνουν στην κορύφωση.

boonga boonga χώρος

Ο πρώτο γευστικός γύρος τελειώνει (κυριολεκτικά και μεταφορικά) με τα αισθησιακά κοκτέιλ (όνομα και πράγμα!): Mama likes it salty, Caramel Οrgy και Spunk me & burn me να... ανάβουν τα αίματα για τη συνέχεια. Ο δεύτερος είναι... έκπληξη, κάθε μέρα και διαφορετική, για να μην γνωρίζεις ποτέ “τι μέλλει γενέσθαι” – σίγουρα “μέλι” για να γλυκαθείς για την επόμενη!

Top επιλογή για bachelor party

Για σένα που δεν θέλεις να μείνεις στα συνηθισμένα και σου αρέσει να κάνεις εκπλήξεις στους κολλητούς σου, το Boonga Boonga είναι αυτό που χρειάζεσαι για να διοργανώσεις ένα αξέχαστο bachelor party.

boonga boongba thai restaurant

Χρειάζεσαι έναν εντυπωσιακό χώρο – τον έχεις! Ένα μενού λαχταριστό και “spicy” για να κάνετε κέφι – το έχεις! Εκπλήξεις και διαδραστικά δρώμενα – τα έχεις! Εσύ βάλε τη διάθεση, δώσε το έναυσμα και το Boonga Boonga έχει ιδέες για να υλοποιήσει, μυστικά για να φανερώσει και κόλπα για να ανεβάσει τη γευστική σας λίμπιντο (και όχι) μόνο στα ύψη.

boonga boonga party

Στο Boonga Boonga, άλλωστε, το μότο είναι ένα και το ακολουθούν πιστά όταν πρόκειται ο γαμπρός ή η νύφη να γιορτάσουν εδώ την τελευταία (λέμε τώρα!) μέρα της ελευθερίας τους: Το bachelor party δεν χρειάζεται να μοιάζει με σκηνή του “The Hangover” - και ξέρουν τον τρόπο!

Info