Pre-Wedding prep: Αυτή είναι η ιδανική bridal ρουτίνα ομορφιάς που θα σε κάνει να λάμψεις!

Δες τα πάντα για την ολοκληρωμένη ιεροτελεστία φροντίδας πριν το γάμο σου

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Unsplash
Unsplash

H περίοδος πριν από το γάμο σου μπορεί να είναι αγχωτική και επιβαρυμένη με στρες όμως μπορεί να γίνει άκρως εποικοδομητική και όμορφη εάν εντάξεις στη τελετουργία φροντίδας σου την κατάλληλη beauty προετοιμασία που θα σε κάνει να λάμψεις!

Αυτό λοιπόν που χρειάζεσαι περισσότερο από όλα είναι να χαλαρώσεις και να αφεθείς σε ένα απολαυστικό beauty pampering- το οποίο μπορείς να χαρείς ακόμη και παρέα με τις φίλες σου- για να είσαι στα καλύτερά σου τόσο για την ομορφότερη ημέρα της ζωής σου όσο και για το bachelorette το οποίο θα προηγηθεί. Σε όλη αυτή τη διαδικασία θα σε βοηθήσουν ορισμένα προϊόντα-κλειδί από τη σειρά της bioten τα οποία θα σου χαρίσουν ένα όμορφο και υγιές δέρμα, που θα μοιάζει σαν να έκανες μια ακριβή θεραπεία στον ειδικό!

Pre-Wedding prep: Δες την ιδανική bridal ρουτίνα ομορφιάς που πρέπει να ακολουθήσεις ευλαβικά

Ξεκίνα με ένα καλό καθαρισμό και μετά επίλεξε έναν ορό προσώπου που ταιριάζει στον τύπο και τις ανάγκες της επιδερμίδας σου. Εάν έχεις ανάγκη από ενυδάτωση και θρέψη προτίμησε τον supercharged ορό,Hydro X-Cell, που περιέχει 5% από ένα ισχυρό, πολλαπλής δράσης ενυδατικό σύμπλοκο με 100% φυσικό cellular Water από σπιρουλίνα, υαλουρονικό οξύ & φυτικά ceramides. Τα πολύτιμα συστατικά του θα αυξήσουν άμεσα τα επίπεδα ενυδάτωσης στην επιδερμίδα σου ενώ θα ενισχύσουν και τον επιδερμικό φραγμό.

δύο γυναίκες κάνουν beauty pampering
Unsplash

Για να μειώσεις τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες αλλά και να ενισχύσεις τη σφριγηλότητα στο πρόσωπο επίλεξε τον αντιρυτιδικό ορό Multicollagen, που ενεργοποιεί 3 τύπους κολλαγόνου της επιδερμίδας, προσφέροντας θεαματικά αποτελέσματα κατά των ρυτίδων. Εάν πάλι χρειάζεσαι ακόμη πιο στοχευμένη δράση ο ορός αναδιαμόρφωσης Hyaluronic Gold με τεχνολογία περλών είναι ιδανικός για εσένα. Και αυτό γιατί περιέχει τρεις τύπους υαλουρονικού οξέος, οι οποίοι μαζί με τις χρυσές πρωτεΐνες της σύνθεσης γεμίζουν τις ρυτίδες, βελτιώνουν το χρωματικό τόνο της επιδερμίδας και αναδιαμορφώνουν το περίγραμμα του προσώπου δίνοντας μια νεανική όψη.

serum της bioten

Ώρα για μάσκα!

Φυσικά από ένα ολοκληρωμένο και πάντα ενημερωμένο bridal beauty pampering δεν θα μπορούσε να λείπει μια υφασμάτινη μάσκα προσώπου, η οποία θα χαρίσει στην επιδερμίδα σου όλα εκείνα που της λείπουν προκείμενου να είναι όμορφη και λαμπερή. Η μάσκα προετοιμάζει την επιδερμίδα σου κατάλληλα ώστε να απορροφήσει όλα τα συστατικά του ορού και της κρέμας που θα εφαρμόσεις στη συνέχεια.

Στη σειρά της bioten θα βρεις μια πλούσια γκάμα από υφασμάτινες, και όχι μόνο, μάσκες που καλύπτουν κάθε ανάγκη της επιδερμίδας. Η Detox Tissue Mask με πούδρα άνθρακα είναι η ιδανική λύση για μια αναζωογονημένη επιδερμίδα, η Vitamin C Tissue Mask χαρίζει άμεσα ενυδάτωση και λάμψη, η Collagen Tissue Mask με κολλαγόνο ενδείκνυται για να αντιμετωπίσει τα σημάδια του χρόνου, η Hyaluronic Tissue Mask με υαλουρονικό θα σου προσφέρει βαθιά θρέψη και ελαστικότητα, η Hyaluronic Gold Tissue Mask θα κάνει το δέρμα σου πιο απαλό και σφριγηλό, ενώ η ολοκαίνουργια Hydro X-Cell Mask θα ενισχύσει ακόμη περισσότερο την ενυδάτωση στο πρόσωπο και έτσι θα δείχνεις πιο φρέσκια από ποτέ!

κορίτσια που εφαρμόζουν μάσκες προσώπου

Για τα μάτια σου μόνο!

Και επειδή η φροντίδα της ευαίσθητης περιοχής των ματιών θέλει ακόμη πιο εξειδικευμένη περιποίηση τα Hydrogel Eye Patches της bioten θα γίνουν σίγουρα οι απόλυτοι σύμμαχοί σου για ένα φωτεινό και ξεκούραστο βλέμμα πριν από το γάμο σου. Επίλεξε τα Hydro X-Cell Eye Patches τα οποία είναι εμπλουτισμένα με υαλουρονικό οξύ και καφεΐνη για μια αίσθηση ενυδάτωσης και μια ξεκούραστη όψη ή τα Collagen Eye Patches με κολλαγόνο & πεπτίδια, που βοηθούν στην ενδυνάμωση και στην επαναφορά της ελαστικότητας της επιδερμίδας προσφέροντας αντιγηραντική δράση. Στην περίπτωση που έχεις ανάγκη από άμεση αναζωογόνηση τότε τα Haluronic Gold Eye Patches είναι κατάλληλα για εσένα, ενώ θα σε απαλλάξουν και από τους μαύρους κύκλους.

γυναίκα εφαρμόζει eye patches bioten στα μάτια

Μην χάνεις χρόνο λοιπόν, ακολούθησε τώρα όσο πιο ευλαβικά μπορείς την παραπάνω ρουτίνα και σίγουρα θα δεις ορατή διαφορά στην επιδερμίδα σου! Έτσι θα είσαι όμορφη και λαμπερή για την ομορφότερη ημέρα της ζωής σου!

Info