Μέγκαν Μαρκλ: Πήγε σε γάμο με φόρεμα 10.000 ευρώ! Το σχολίαζαν όλοι...

Εσύ θα έδινες τόσα για να το αγοράσεις;

Μέγκαν Μαρκλ: Πήγε σε γάμο με φόρεμα 10.000 ευρώ! Το σχολίαζαν όλοι...

Πήγε σε γάμο με φόρεμα 10.000 ευρώ η Μέγκαν Μαρκλ και το σχολίαζαν όλοι εννοείται! Υπάρχουν φωτογραφίες...

Στον γάμο της γυναίκας που μεσολάβησε για να γνωριστούν βρέθηκαν η Μέγκαν Μαρκλ και ο Πρίγκιπας Χάρι. Το ζευγάρι ταξίδεψε στη Ρώμη για να τιμήσει την καλή του φίλη, και συνεργάτιδα της δούκισσας του Σάσεξ, Μίσα Νόνοο που παντρεύτηκε τον μεγιστάνα Μίκι Χες και οι πρώτες φωτογραφίες από την παρουσία του έχουν ήδη δοθεί στη δημοσιότητα.

«Διαζύγιο» βόμβα για Ουίλιαμ-Κέιτ και Χάρι-Μέγκαν! Είναι πλέον επίσημο...

Στον λαμπερό γάμο ήταν καλεσμένοι πολλοί διάσημοι, ανάμεσά τους η Κέιτι Πέρι με τον Ορλάντο Μπλουμ, η Πριγκίπισσα Ευγενία και η Πριγκίπισσα Βεατρίκη, η Ιβάνκα Τραμπ με τον σύζυγό της, Τζάρεντ Κούσνερ. Ωστόσο, το «πριγκιπικό» ζευγάρι ήταν αυτό που συγκέντρωσε όλα τα φλας, καθώς μάλιστα το τελευταίο διάστημα βρίσκεται διαρκώς στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Η Μέγκαν Μαρκλ επέλεξε για την εμφάνισή της στον γάμο ένα κομψό και ρομαντικό μάξι φόρεμα, από τούλι, σε μαύρο χρώμα, από τη συλλογή του οίκου Valentino. Το συνδύασε με χρυσά σκουλαρίκια, ενώ είχε τα μαλλιά της πιασμένα σ’ ένα ανάλαφρο κότσο.

Βεβαίως, δεν έμεινε ασχολίαστο από τον βρετανικό τύπο και το κόστος του φορέματός της που ανέρχεται στις £8,900 (δηλαδή, 10.000 €).

Μέγκαν Μαρκλ: Πήγε σε γάμο με φόρεμα 10.000 ευρώ! Το σχολίαζαν όλοι...

Μέγκαν Μαρκλ: Πήγε σε γάμο με φόρεμα 10.000 ευρώ! Το σχολίαζαν όλοι...

Χαρές για την Μέγκαν Μαρκλ! Μόλις κυκλοφόρησε...

Χαρές με την Μέγκαν Μαρκλ. Μόλις κυκλοφόρησε η capsule συλλογή ρούχων της περιλαμβάνοντας ρούχα από 20 λίρες.

Η συλλογή της που βγαίνει σε συνεργασία με το Smart Works κυκλοφορεί ήδη από σήμερα στα ράφια των καταστημάτων John Lewis, Marks & Spencer και Jigsaw στη Βρετανία φυσικά.

Το κλασικό φόρεμα της Μέγκαν Μαρκλ

Ενα από τα πρώτα κομμάτια της συλλογής της Μέγκαν Μαρκλ που κυκλοφορεί είναι το κρεπ μαύρο φόρεμα γνωστό ως «Smart Set Dress» στα M&S, με τιμές από 19.5 λίρες (22 ευρώ περίπου). Το συγκεκριμένο φόρεμα είναι φτιαγμένο από κρεπ το οποίο όχι μόνο δεν χρειάζεται σίδερο αλλά κάνει πιο κομψή τη σιλουέτα με το ιδιαίτερο κόψιμό του. Εχει κόψιμο V στο μπούστο και βγαίνει σε μπλε, μαύρο και κόκκινο χρώμα. Για κάθε φόρεμα που θα πωλείται ένα ποσό θα δωρίζεται στο Smart Works, τη φιλανθρωπική οργάνωση που εμψυχώνει και στηρίζει γυναίκες για να πιστέψουν στον εαυτό τους και να πετύχουν στη δουλειά τους. Η Μέγκαν Μαρκλ είναι η «προστάτιδα» εκ μέρους της βασιλικής οικογένειας του Smart Works.

Μέγκαν Μαρκλ ρούχα

Μέγκαν Μαρκλ: Έμειναν όλοι «κάγκελο» με την «προφητεία» για το γιο της! Η φωτογραφία από το 1961!

Η σικάτη τσάντα της συλλογής της Μέγκαν Μαρκλ

Στα John Lewis πάλι, κυκλοφορεί μια τσάντα δια χειρός Μέγκαν Μαρκλ. Το όνομά της Leather Smart Set Tote Bag in Tan. Είναι κατασκευασμένη από eco δέρμα, μαλακό, ελαφρύ και πρακτικό, ένα τέλειο αξεσουάρ για τη σύγχρονη γυναίκα. Η τιμή της από 109 λίρες (122 ευρώ). Το σχέδιό της κλασικό και διαχρονικό. Βγαίνει σε δύο χρώματα, μαύρο και καφέ.

Η διαχρονική σειρά ενδυμάτων σχεδιάστηκε με γνώμονα το χώρο εργασίας. Ειναι δηλαδή ρούχα για γραφείο και περιλαμβάνει ένα πουκάμισο, ένα παντελόνι, ένα σακάκι, ένα φόρεμα και μια τσάντα

Η Μέγκαν Μαρκλ είχε ανακοινώσει κατά τη διάρκεια της συνεργασίας της με τη Vogue το λανσάρισμα αυτή της σειράς ρούχων και τη συνεργασία της με το Smart Works, λέγοντας ότι: «Ο λόγος για τον οποίο χαίρομαι για τη συνεργασία μου με τη Smart Works είναι γιατί επαναπροσδιορίζει την ιδέα της φιλανθρωπίας ως κοινότητα, κάτι το οποίο για μένα, είναι εξαιρετικά σημαντικό: Είναι ένα δίκτυο γυναικών που υποστηρίζει και ενδυνάμωση άλλων γυναικών στις επαγγελματικές τους επιδιώξεις.

Μέγκαν Μαρκλ ρούχα

Πηγή: iefimerida

Μέγκαν Μαρκλ - Πρίγκιπας Χάρι: Η ασεβής κίνηση προς τον Κάρολο που φέρνει την οριστική ρήξη με την βασιλική οικογένεια!

Μια ασεβής κίνηση προς τον Κάρολο έκανε η Μέγκαν Μαρκλ και ο Πρίγκιπας Χάρι που φέρνει την οριστική τους ρήξη με την βασιλική οικογένεια.

Τα προβλήματα του ζεύγους δεν έχουν τέλος, αφού κάνουν το ένα λάθος μετά το άλλο με αποτέλεσμα να απομακρύνονται όλο και περισσότερο από το παλάτι.

Μετά το σκάνδαλο με το ιδιωτικό τζετ, αλλά και το «διαζύγιο» που πήραν με τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον, αυτή είναι η πιο ασεβής κίνηση του Χάρι προς τον πατέρα του.

Μέγκαν Μαρκλ - Πρίγκιπας Χάρι Βασιλική οικογένεια

Συγκεκριμένα όπως γράφουν τα Βρετανικά ΜΜΕ η Μέγκαν Μαρκλ και ο Πρίγκιπας Χάρι έχουν πάρει απόφαση να αγοράσουν σπίτι στο Los Angeles, σνομπάροντας έτσι το Herefordshire estate που είχε φτιάξει πολύ πριν παντρευτεί ο Χάρι, ο Κάρολος για να μείνει ο γιος του με την οικογένεια του.