Ζέτα Μακρυπούλια: Η κόκκινη φούστα της γεμάτη δαντέλα «τρέλανε» τον Χατζηγιάννη! Κοντεύει να εξαντληθεί...

Φοριέται άνετα στα ρεβεγιόν!

Ζέτα Μακρυπούλια: Η κόκκινη φούστα της γεμάτη δαντέλα «τρέλανε» τον Χατζηγιάννη! Κοντεύει να εξαντληθεί...

Η κόκκινη φούστα της Ζέτας Μακρυπούλια είναι γεμάτη δαντέλα και «τρέλανε» τον Χατζηγιάννη! Κοντεύει να εξαντληθεί και μας φαίνεται απόλυτα λογικό....

Η ίδια, έχει κορμί λαμπάδα και ό,τι και να φορέσει της πάει! Φυσικά, η κόκκινη φούστα της δεν αποτέλεσε εξαίρεση! Η Ζέτα Μακρυπούλια συνδύασε την σούπερ φούστα της με ιδιαίτερο τοπ με τούλι και πήρε από εμάς το απόλυτο 10άρι!

Φυσικά, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, που την έβλεπε από... πολύ κοντά στο Final Four δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια του από πάνω της! Ο στιλίστας της, δημοσίευσε όλες τις λεπτομέρειες για το look της και εμείς μάθαμε ότι η φούστα της, κοντεύει να εξαντληθεί... Ιδού η απόλυτη φούστα αλλά και το σύνολό της:

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Από πού είναι η καταγωγή του! Δεν το ξέρει ούτε η Μακρυπούλια!

Ζέτα Μακρυπούλια: Η φούστα της θα σε κάνει βασίλισσα της μόδας! Που μπορείς να την βρεις;

Η Ζέτα Μακρυπούλια έβαλε αυτή τη φούστα και θα σε κάνει βασίλισσα της μόδας! Που μπορείς να την βρεις;

Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια είναι μία από τις πιο όμορφες γυναίκες της ελληνικής τηλεόρασης και οι στυλιστικές της επιλογές πάντα κλέβουν την παράσταση!

Η Ζέτα Μακρυπούλια φόρεσε την φούστα που μπορεί να σε κάνε στο πι και φι βασίλισσα της μόδας, καθώς είναι ένα από τα πιο fashion trend που κυκλοφορούν!

Την είδαμε να την φοράει πριν από λίγο καιρό στο Ρουκ Ζουκ του ΑΝΤ1 και εμείς ψάξαμε και την βρήκαμε!

Πρόκειται για μια midi πλισέ φούστα σε μπλε χρώμα, αλλά αυτό που την απογειώνει είναι ο ροζ πάνθηρας που υπάρχει πάνω του και μπορείς να το συνδυάσεις με όποιον τρόπο θέλεις, αναλόγως πόσο τολμηρή είσαι!

Μπορείς να την βρεις κι εσύ αν το επιθυμείς στο serendipityshops.com και στην τιμή των 135 ευρώ!

Δείτε την:

Βρείτε την:

Φούστα Ζέτα Μακρυπούλια

Ζέτα Μακρυπούλια: Με αυτή την φωτογραφία της τρομάξαμε! Ούτε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης δεν θα την αναγνώριζε!

Με αυτή την φωτογραφία της Ζέτας Μακρυπούλια, τρομάξαμε. Ούτε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης δεν θα την αναγνώριζε εάν την έβλεπε που την ξέρει καλά.

Είναι μια από τις πιο επιτυχημένες παρουσιάστριες και ηθοποιούς της Ελληνικής showbiz, ενώ κατατάσσεται και στις πιο εντυπωσιακές.

Την παρακολουθούμε κάθε ημέρα μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1 στο Ρουκ Ζουκ, αλλά και κάθε Κυριακή στο «The fine four».

Στο Instagram για την ίδια έχουν δημιουργηθεί πολλά fan account τα οποία μοιράζονται διάφορες φωτογραφίες της. Ένα διαδικτυακός της φίλος λοιπόν επεξεργάστηκε και δημοσίευσε μια φωτογραφία της, στην οποία είναι αγνώριστη και αν δεν την παρατηρούσαμε καλά δεν θα την αναγνωρίζαμε.

Ζέτα Μακρυπούλια φωτογραφία Χατζηγιάννης