Τατιάνα Στεφανίδου: Έκανε βόλτες σε εμπορικό και όλοι κοιτούσαν την τσάντα της! Είναι μαύρη, κοστίζει 1.990 ευρώ!

Τα αξίζει όλα! Πολυτελής και πανέμορφη...

Τατιάνα Στεφανίδου: Έκανε βόλτες σε εμπορικό και όλοι κοιτούσαν την τσάντα της! Είναι μαύρη, κοστίζει 1.990 ευρώ!

Η Τατιάνα Στεφανίδου έκανε βόλτες σε εμπορικό και όλοι κοιτούσαν την τσάντα της! Είναι μαύρη, κοστίζει 1.990 ευρώ και την θέλουμε κολασμένα!

Σίγουρα αν την δεις θα πεις το ίδιο, αφού μιλάμε για την απόλυτη τσάντα! Η Τατιάνα φημίζεται για το στιλ της και κάθε εμφάνισή της παίρνει απόλυτο 10άρι. Φυσικά η πιο πρόσφατη δεν αποτέλεσε εξαίρεση.

Με τζινάκι και φούτερ, παρέδωσε μαθήματα στιλ και όλοι κοίταγαν την τσάντα της. Λογικό μας φαίνεται αφού είναι YSL και κοστίζει 1.990 ευρώ. Μαύρη, καπιτονέ και σε μέγεθος βολικό για πρωί και βράδυ, μιλάμε για την τσάντα passepartout! Να σου θυμίσουμε και μια άλλη εμφάνισή της με σακάκι 1000 ευρώ...

Ιδού και οι σχετικές φωτογραφίες:
Τατιάνα Στεφανίδου

Τατιάνα Στεφανίδου γιος

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙOΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ

Τατιάνα Στεφανίδου: Την μαύρη τσάντα της θέλουμε όλες να την κρατήσουμε! Είναι κομμάτι επένδυση για την ντουλάπα σου!

Την μαύρη τσάντα της Τατιάνας Στεφανίδου θέλουμε όλες να την κρατήσουμε. Είναι κομμάτι επένδυση για την ντουλάπα σου, γιατί χωράει τα πάντα και ταιριάζει με τα... πάντα.

Η παρουσιάστρια, λατρεύει την μόδα και μέσα από το Instagram μοιράζεται σχεδόν καθημερινά τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί.

Πριν από λίγες ημέρες σε μια από τις εμφανίσεις της, είδαμε να κρατάει μια τσάντα που αν την έχεις και εσύ θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη.

Τατιάνα Στεφανίδου: Άνοιξε το γραφείο του σπιτιού της! Άμα είχες αυτή την λευκή πολυθρόνα δεν θα σηκωνόσουν από πάνω της!

Τατιάνα Στεφανίδου τσάντα

Είναι μαύρη, μεγάλη και μπορείς να χωρέσεις μέσα ότι θελήσεις. Μπορεί να είναι ακριβή επειδή είναι Gucci, ωστόσο αν στην φέρει ο Άγιος Βασίλης θα την κρατάς για πολλά χρόνια.

Τσάντα Gucci

Τατιάνα Στεφανίδου: Η μικρή της τσάντα, κόστισε 1.890 ευρώ! Θα έδινες τόσα πολλά;

Μοιάζει αδιανόητο αλλά η μικρή τσάντα της Τατιάνας Στεφανίδου της κόστισε 1.890 ευρώ! Θα έδινες τόσα πολλά για ένα μόνο κομμάτι;

Η Τατιάνα Στεφανίδου, αγαπά την μόδα και κάθε της εμφάνιση συζητιέται αρκετά! Η κούκλα παρουσιάστρια, επενδύει σε statement κομμάτια που κλέβουν τις εντυπώσεις.

Τατιάνα Στεφανίδου: Με στενή μαύρη τουαλέτα, πάντρεψε γνωστή δικηγόρο μαζί με τον Ευαγγελάτο!

Η τελευταία της ανάρτηση στo Instagram δεν αποτέλεσε εξαίρεση, αφού η Τατιάνα έκανε το απόλυτο casual look συνδυασμένο με κρεμ τσάντα ώμου! Αυτή η Saint Laurent τσάντα είναι έρωτας με την πρώτη ματιά και έχουμε όλες τις λεπτομέρειες!

Το όνομα της Becky και κοστίζει 1.890 ευρώ. Εσύ, θα τα έδινες; Εμείς πάντως ναι! Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Τατιάνα Στεφανίδου: Η μικρή της τσάντα, κόστισε 1.890 ευρώ! Θα έδινες τόσα πολλά;Τατιάνα Στεφανίδου: Η μικρή της τσάντα, κόστισε 1.890 ευρώ! Θα έδινες τόσα πολλά;