Ελένη Μενεγάκη: Το μπλε της φόρεμα προκάλεσε φρενίτιδα! Με ασημί κουμπιά, το θέλουμε κολασμένα!

Copy the look και δεν θα χάσεις!

Ελένη Μενεγάκη: Το μπλε της φόρεμα προκάλεσε φρενίτιδα! Με ασημί κουμπιά, το θέλουμε κολασμένα!

Το μπλε φόρεμα της Ελένης Μενεγάκη προκάλεσε φρενίτιδα! Με ασημί κουμπιά, το θέλουμε κολασμένα και ξέρουμε πού θα το βρεις! Ειδοποιούμε ωστόσο ότι δεν είναι για... όλους!

Η Ελένη έχει μεγάλη αδυναμία στο μπλε χρώμα και δικαίως! Την κολακεύει ιδιαίτερα και τονίζει τα υπέροχα μάτια της. Πρόσφατα, την είδαμε στην εκπομπή με ένα συγκλονιστικό βελούδινο φόρεμα σε μπλε και προχτές, έκανε μια ακόμα εμφάνιση στο ίδιο μοτίβο.

Φόρεσε όμπρε φόρεμα σε μπλε με ζώνη που τόνιζε την μέση της και είχε κατά μήκος κουμπιά σε ασημί. Το λατρέψαμε από την πρώτη στιγμή και το εντοπίσαμε στα Enny Monaco stores. Ωστόσο, είναι designer κομμάτι και άρα όχι τόσο προσιτό στην τιμή. Αν έχεις την δυνατότητα, copy the look και δεν θα χάσεις! Ιδού το φόρεμα της Ελένης:

Ελένη Μενεγάκη: Μπήκε σε εμπορικό και κοίταγαν όλοι το φόρεμά της! Βγήκε από το... ναυτικό!

Η Ελένη Μενεγάκη μπήκε σε εμπορικό και κοίταγαν όλοι το φόρεμά της! Βγήκε από το... ναυτικό και κοστίζει κάτω από 70 ευρώ!

Μάλιστα, το εν λόγω φόρεμα είναι το απόλυτο χρώμα της σεζόν, αφού ταιριάζει και σε μελαχρινές, και σε ξανθές! Μιλάμε φυσικά για το ναυτικό μπλε, το οποίο έκανε την επανεμφάνισή του και τρελαίνει ήδη κόσμο! Η Ελένη, σαν γνήσια fashionista το φόρεσε πρώτη σε εμπορικό κέντρο και καθώς έκανε την βόλτα της, όλοι την κοιτούσαν αφού το χρώμα αυτό τόνιζε όσο λίγα τα μάτια της!

Ελένη: Έγινε γνωστό! Αυτό είναι το νέο μέλος της εκπομπής της!

Παρόμοιο θα βρεις στην εταιρία Esprit και θα σου κοστίσει 69,90 ευρώ! Ακόμα να το πάρεις; Δείτε τις σχετικές μας φωτογραφίες:

Ελένη Μενεγάκη: Μπήκε σε εμπορικό και κοίταγαν όλοι το φόρεμά της! Βγήκε από το... ναυτικό!Ελένη Μενεγάκη: Μπήκε σε εμπορικό και κοίταγαν όλοι το φόρεμά της! Βγήκε από το... ναυτικό!