Τατιάνα Στεφανίδου: Έβαλε μαύρα από πάνω μέχρι κάτω! Το πανωφόρι της «μαγνήτισε» τα βλέμματα!

Πιο στιλάτη από ποτέ!

Τατιάνα Στεφανίδου: Έβαλε μαύρα από πάνω μέχρι κάτω! Το πανωφόρι της «μαγνήτισε» τα βλέμματα!

Η Τατιάνα Στεφανίδου έβαλε μαύρα από πάνω μέχρι κάτω! Το πανωφόρι της «μαγνήτισε» τα βλέμματα και όλο το σύνολο ήταν για το απόλυτο άριστα! Τατιάνα είναι αυτή, και τα looks της ένα προς ένα!

Η ίδια λοιπόν, έβαλε την μίντι μαύρη φούστα της, ασορτί γόβες και τσάντα και έκανε την διαφορά με το δερμάτινο πανωφόρι της. Είχε χρυσά μαύρα κουμπιά, αρκετά μεγάλα σε μέγεθος και μαλιστα έκαναν έντονη αντίθεση με το μαύρο χρώμα του συνόλου της.

Από εμάς η Τατιάνα Στεφανίδου πήρε 10άρι και αν έχεις κι εσύ διάθεση για total black look κάντο copy και δεν θα χάσεις! Ιδού και η σχετική ανάρτησή της:

Τατιάνα Στεφανίδου: Τα μαύρα τακούνια της είναι τα πιο κλασικά που θα δεις! Κατάφερε όμως να τα αναδείξει...

Τα μαύρα τακούνια που φόρεσε η Τατιάνα Στεφανίδου είναι τα πιο κλασικά που θα δεις, όμως κατάφερε να τα αναδείξει με τον πιο stylish τρόπο.

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ λατρεύει στις δημόσιες εμφανίσεις της να πραγματοποιεί άψογα και σικάτα look τα οποία θα αναδείξουν και την σιλουέτα της.

Στον προσωπικό της λογαριασμό η Τατιάνα Στεφανίδου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις της.

Συνδύασε τις μαύρες κλασικές γόβες της, με μαύρο μίντι φόρεμα γεμάτο πούλιες και μαύρο καλσόν. Στα μαλλιά της πρόσθετε στέκα που βρίσκεται στα trends του χειμώνα. Μάλιστα, την ίδια επιλογή έχει κάνει και η Μαρία Μπακοδήμου.

Τατιάνα Στεφανίδου τακούνια

Τατιάνα Στεφανίδου: Αυτό το πανωφόρι της προκάλεσε «χαμό»! Η εμφάνιση που «έριξε» το Instagram!

Μια λαμπερή εμφάνιση έκανε η Τατιάνα Στεφανίδου, με αυτό το πανωφόρι που προκάλεσε «χαμό»! Η εικόνα της «έριξε» το Instagram και προκάλεσε "πανικό"!

Η ίδια ως λάτρης της μόδας είναι πάντα ένα βήμα μπροστά και φροντίζει να μας το υπενθυμίζει με κάθε ευκαιρία!

Πρόσφατα η παρουσιάστρια, ανέβασε μια υπέροχη φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στo Instagram και έκανε τους πάντες να παραμιλούν με το look της!

Απολαμβάνοντας τον παριζιάνικο αέρα, η ίδια βγήκε για εξορμήσεις με ένα υπέροχο πανωφόρι "υπερπαραγωγή", που την κράτησε ζεστή από τις κρύες ημέρες του χειμώνα.

Θυμήσου βέβαια, και άλλη μια εμφάνισή της που είχε πάρει από εμάς Όσκαρ κομψότητας....