H Kate Middleton έδωσε κάτω από 10 ευρώ γι΄αυτά τα σκουλαρίκια

Δούκισσα με low budget!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
H Kate Middleton έδωσε κάτω από 10 ευρώ γι΄αυτά τα σκουλαρίκια

Μπορεί η Kate Middleton να είναι μέλος της βασιλικής οικογένειας, ωστόσο συχνά δείχνει πως μπορεί να εντυπωσιάσει ακόμα και με χαμηλό μπάτζετ. Συγκεκριμένα, η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, εμφανίστηκε σε ένα zoom call με σκουλαρίκια για τα οποία έδωσε κάτω από 10 ευρώ!

Πρόκειται χωρίς αμφιβολία για ένα από τα πιο καλοντυμένα πρόσωπα στο παλάτι. Οι φανς της βασιλικής οικογένειας, τρελαίνονται σε κάθε εμφάνισή της και ψάχνουν αν βρουν με "μανία", από πού έχει αγοράσει τα ρούχα της και τα αξεσουάρ της.

Είναι αλήθεια πως η Kate Middleton έχει φορέσει μερικά εκπληκτικά κομμάτια υψηλής ραπτικής, ωστόσο έχει τον τρόπο της να φαίνεται σε κάθε περίπτωση σικ, ακόμα και όταν επιλέγει κομμάτια από μαγαζιά fast fashion.

Χαμός είχε γίνει και με ένα φλοράλ φόρεμα που είχε επιλέξει να φορέσει. Δείτε το εδώ και κάντε το δικό σας!

Τον τελευταίο καιρό, η Δούκισσα του Κέιμπριτζ έχει αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις στο πλευρό του αγαπημένου της συζύγου, William, και έτσι οι δυο τους πολύ συχνά φροντίζουν να κάνουν καθημερινά zoom calls με άτομα από τον χώρο της υγείας αλλά και της εκπαίδευσης.

Σε ένα από αυτά τα zoom calls, η Kate Middleton διάλεξε να φορέσει τα πιο υπέροχα σκουλαρίκια, τα οποία είχε πληρώσει μόλις 8 ευρώ!

Αυτά είναι τα σκουλαρίκια της Kate Middleton

Kate Middleton κοσμήματα

Λίγα λόγια για την Kate Middleton

Γεννήθηκε στις 9 Ιανουαρίου 1982 στο Ρέντινγκ από τον πρώην πιλότο των Βρετανικών Αερογραμμών, Μάικλ Μίντλετον και την πρώην αεροσυνοδό Κάρολ Γκόλντσμιθ Μίντλετον. Έχει δύο μικρότερα αδέλφια. Την Πίπα (Φιλίπα Σάρλοτ, γεννημένη το 1983) και τον Τζέιμς (Τζέιμς Ουίλιαμ, γεννημένο το 1987). Για δύο χρόνια (1984-1986) η οικογένεια Μίντλετον έζησε στο Αμμάν της Ιορδανίας όπου εκεί η Κέιτ φοίτησε σε αγγλικό βρεφονηπιακό σταθμό, μέχρι που η οικογένεια επέστρεψε στο Μπέρκσαϊρ.

Μεγάλωσε στο Χάπελ Ρόου, Μπάκλεμπερι, κοντά στο Νιούμπερι. Φοίτησε στο σχολείο Σεντ Άντριους, κοντά στο χωριό Πάνγκμπουρν στο Μπέρκσαϊρ. Συνέχισε τις σπουδές της στο Κολέγιο Μάρλμπορο στο Ουίλτσαϊρ και έπειτα στο Πανεπιστήμιο του Σεντ Άντριους στο Φάιφ της Σκωτίας. Αποφοίτησε το 2005 με πτυχίο στην Ιστορία της Τέχνης και βαθμό Άριστα.

Τον Νοέμβριο του 2006, πήρε τη θέση της accessory buyer στην αλυσίδα καταστημάτων ρουχισμού Jigsaw. Επίσης δούλευε μέχρι τον Ιανουάριο του 2011 στην εταιρεία των γονέων της, ως φωτογράφος καταλόγων, σχεδιάστρια της ιστοσελίδας και υπάλληλος μάρκετινγκ. Το 2008 υπήρχε η φήμη ότι άφησε την δουλειά της στην Jigsaw για να γίνει επαγγελματίας φωτογράφος και ότι σκόπευε να κάνει ιδιαίτερα μαθήματα φωτογραφίας με τον Μάριο Τεστίνο, ο οποίος έχει τραβήξει πολλές φωτογραφίες της Πριγκίπισσας Νταϊάνας, του Ουίλιαμ και του Χάρι. Ο Τεστίνο αργότερα αρνήθηκε ότι η Κέιτ επρόκειτο να δουλέψει για εκείνον.