Τα νέα Zara κομμάτια για το φθινόπωρο που έχουν ήδη σπάσει ταμεία

Τα νέα Zara κομμάτια για το φθινόπωρο που έχουν ήδη σπάσει ταμεία
Ξέρουμε ότι δεν είστε ακόμα έτοιμοι να το ακούσετε. Ξέρουμε ότι θα ακουστούμε σαν αυτές τις σπαστικές θείες που από τον 15άυγουστο αρχίζουν να λένε Καλό Χειμώνα. Σαν τα περιοδικά που στο τεύχος Σεπτεμβρίου (που βγαίνει Αύγουστο ενώ είμαστε ακόμα διακοπές) μας δείχνουν χειμερινά ρούχα.

Εμείς όμως δεν είμαστε εδώ για να σας χαλάσουμε το κέφι. Εμείς είμαστε εδώ για νας σας προετοιμάσουμε. Στα μεγάλα αλλά και πιο μικρά καταστήματα τα φθινοπωρινά/χειμερινά ρούχα έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους. διαβάστε παρακάτω...

Οι περισσότερες με το που τα δούμε τα προσπερνάμε γρήγορα, κάνοντας πως δεν τα προσέξαμε και ακολουθούμε τυφλά τον δρόμο προς τα καλοκαιρινά που βρίσκονται πλέον σε μεγάλη έκπτωση και μας κλείνουν το μάτι με τα χρώματα και τα σχέδιά τους.

Αλλά των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν γι αυτό κι εμείς βρήκαμε τα καλύτερα ρούχα από τη νέα σεζόν που έχει φέρει το πολυαγαπημένο μας κατάστημα Zara και είμαστε σίγουρες ότι θα εξαντληθούν μέχρι να πούμε κύμινο (βασικά μέχρι να γυρίσουμε όλοι και πάλι στο κλεινόν άστυ). Οπότε δείτε τα, μελετήστε τα κι αν χρειαστεί αγοράστε τα κι από τώρα. You ‘re welcome.
zara 3

Πλεκτό διάτρητο φόρεμα, 29,95 ευρώ





zara q

Σταυρωτό φόρεμα με μεταλλικά κουμπιά, 39,95 ευρώ




zara 5

Μπουφάν biker, 79,95 ευρώ




zara 4

Πλεκτή μπλούζα με πέρλες, 25,95 ευρώ




zara 2

Δερμάτινα μποτάκια με τακούνι και φιόγκο, 69,95 ευρώ


Πηγή: instyle.gr


Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Η στιλιστική εμμονή της Ελένης Μενεγάκη που δεν είχε προσέξει κανείς!

Αυτά είναι τα 4 μυστικά της Sarah Jessica Parker για να είσαι κομψή ακόμη και με τις πυτζάμες σου…

Eλένη Μενεγάκη: Οι καλοκαιρινές εμφανίσεις της που ΔΕΝ πρέπει να αντιγράψεις