Zara: Το πιο stylish παντελόνι γραφείου κοστίζει κάτω από 30 ευρώ!

Εσύ το χεις;

Zara: Το πιο stylish παντελόνι γραφείου κοστίζει κάτω από 30 ευρώ!

Tα look που προορίζονται για το γραφείο δεν σημαίνει ότι πρέπει να είναι και βαρετά.

Ναι στην κομψότητα, ναι στην masculine αυστηρότητα και τις sleek γραμμές, όχι όμως στην ανία.

Τα σύνολα που θα φορέσουμε αυτό το φθινόπωρο στο γραφείο, κάθε άλλο παρά μονότονα θα είναι. Με το layering και το mix & match για όπλα σας δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα. Επιστρατεύστε κλασικά πουκάμισα και άλλα όχι τόσο κλασικά, που δένουν στον λαιμό, μεταξωτά μαντήλια, εντυπωσιακές ζώνες, kitten heels και μποτάκια.

Δείτε ακόμη: "Κάνει το πιο ξενέρωτο κρεβάτι..." Τα "φόρεσε" σε παίκτρια του Nomads και το μετάνιωσε αμέσως! (όλο το παρασκήνιο)

Εμείς βρήκαμε το τέλειο παντελόνι από τα Zara για να στήσετε τα ωραιότερα outfits. Πρόκειται για την πιο στιλάτη και κομψή ζιπ-κιλότ, για να συνδυάσετε όλα τα παραπάνω.

Με μήκος μέχρι την γάμπα και το πιο μίνιμαλ, σκούρο γκρι χρώμα, που παραπέμπει σε denim.

Η απλή γραμμή και η ζώνη στην μέση είναι που την κάνουν τόσο ευκολοφόρετη. Το ακόμα καλύτερο είναι η τιμή της. Η culotte από το αγαπημένο μας ισπανικό brand κοστίζει λιγότερα από 30 ευρώ και μπορείτε να την αποκτήσετε όλες.

Δείτε ακόμη: Πένθος: "Έφυγε" από τη ζωή γνωστός Έλληνας τραγουδιστής!

Φυσικά δεν είναι μόνο για το γραφείο. Τι θα λέγατε να τη φορέσετε με λευκά sneakers και ένα college sweater το Σαββατοκύριακο ή με εντυπωσιακά ψηλοτάκουνα και σέξι τοπ σε μια βραδινή έξοδο;

O,τι κι αν αποφασίσετε, η culotte από τα Zara θα κάνει απόσβεση.

Πηγή: athensmagazine

TAGS