Zara: Οδηγός αγοράς! Τα κομμάτια που αξίζει να πάρεις στις εκπτώσεις του 2019!

Μην τα χάσεις!

Zara: Οδηγός αγοράς! Τα κομμάτια που αξίζει να πάρεις στις εκπτώσεις του 2019!

Τα κομμάτια που αξίζει να αγοράσεις από τις πρώτες εκπτώσεις της Zara.

Αν από τώρα σκέφτεσαι τις εκπτώσεις του Ιανουαρίου κι έχεις ήδη αρχίσει να φτιάχνεις μία λίστα με όσα θες κι όσα χρειάζεσαι, θέλω να σου πω ότι αν δεν κρατιέσαι μπορείς να κάνεις την αρχή από τη Zara. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Δήμητρα Αλεξανδράκη: Βάζει τέλος στις φήμες του χωρισμού με τον καλύτερο τρόπο!

Οι πρώτες χειμερινές εκπτώσεις έχουν ήδη εμφανιστεί και σίγουρα μπορείς να βρεις items που θα σου φανούν πολύ χρήσιμα για τη συνέχεια της σεζόν.
Σκέψου λίγο πρακτικά και κάνε αγορές που το 2019 θα είναι μέρος των τάσεων. Ένα cozy παλτό, ένα πουλόβερ ακόμα και μία επιπλέον τσάντα είναι ευπρόσδεκτα σε κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα, αλλά τη νέα χρονιά τα θες στις εκδοχές που θα δεις παρακάτω.


Textured coat - 39.99€

Ένα furry παλτό δε θα πάει καθόλου χαμένο, αν τελικά αποφασίσεις να το βάλεις στην ντουλάπα σου. Είναι ζεστό, σε εύκολο χρώμα και η αλήθεια είναι ότι θα τα το φορέσεις όλο τον χειμώνα του '19 κι όχι μόνο.

Δείτε ακόμη: Στην υγειά μας ρε παιδιά! Έκαψε τα μηχανάκια της AGB! Τα ποσοστά χτύπησαν... κόκκινο!


Ribbed sweater - 14.99€

Η τάση στα πουλόβερ που θα παραμείνει και τη νέα σεζόν και κατά πάσα πιθανότητα θα φορεθεί μέχρι τις αρχές της άνοιξης. Τα ribbed πουλόβερ θα γίνουν το passe-partout top της νέας χρονιάς και καλό είναι να έχεις ένα στη συλλογή σου.


Jogging pants - 14.99€

Τα jogger pants δε θα σταματήσουν να είναι το cool παντελόνι που μπορείς να εντάξεις σε ένα κομψό outfit. Είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι για το everyday look της νέας χρονιάς και μπορείς άνετα να το συνδυάσεις με ένα ribbed πουλόβερ και τα sneakers σου.


Snakeskin skirt - 22.99€

Το snake skin είναι το print που θα κυριαρχήσει από την οικογένεια των animals, τη χρονιά που έρχεται. Επομένως, αυτές οι εκπτώσεις είναι μία ευκαιρία να αποκτήσεις ένα item ή απλά να συμπληρώσεις με κάποιο που ενδεχομένως σου λείπει.


Leather belt bag - 39.95€

Μία belt bag σε ένα από τα πιο ζεστά και hot χρώματα της σεζόν που θα σε συνοδεύσει καθ' όλη τη διάρκεια του έτος, καθημερινά αλλά και σε πιο απαιτητικές στιλιστικά περιστάσεις.

TAGS