Bershka: Αυτό το κραγιόν είναι πάμφθηνο και θα σε βγάλει όλο το καλοκαίρι!

Εσύ ακόμη να το αποκτήσεις;

Bershka: Αυτό το κραγιόν είναι πάμφθηνο και θα σε βγάλει όλο το καλοκαίρι!

Το Bershka κυκλοφόρησε τα νέα του κραγιόν και μεταξύ άλλων υπάρχει και αυτό το πάμφθηνο κραγιον που θα σε βγάλει όλο το καλοκαίρι!

Η αλήθεια είναι πως θα το αγαπήσεις με την πρώτη ματιά!

Το καλοκαίρι θέλουμε να φοράμε έντονα και ανοιχτά χρώματα που θα αναδεικνύουν καλύτερα το μαύρισμα μας, αλλά και τα χαρακτηριστικά μας.

Όταν μπεις σε ένα κατάστημα των Bershka πήγαινε και ψάξε χωρίς δεύτερη σκέψη αυτό το κραγιόν που θα σου αποκαλύψουμε αμέσως τώρα!

κραγιόν

Όπως σου είπαμε και παραπάνω θα αναδείξει τέλεια το μαυρισμένο σου κορμί!

κραγιόν

Αν ωστόσο από φυσικού σου το χρώμα του δέρματος σου παραμένει λευκό κι εσένα θα σου ταιριάζει απόλυτα αφού αυτό το ροζ χρώμα μπορεί να αναδείξει κάθε επιδερμίδα!

κραγιόν

Έχει ζουμερή υφή και ένα τέλειο ματ τελείωμα. Αφήνει έντονο χρώμα με ένα μόνο πέρασμα!

κραγιόν

κραγιόν

Εμείς προτείνουμε να μην λείπει από το καλοκαιρινό νεσεσέρ σου, αφού θα σου ταιριάξει τέλεια για όλες τις εμφανίσεις που θέλεις να πραγματοποιήσεις, όποια ώρα της ημέρας! Και η τιμή του; Μόλις 5.99 €

Αυτό είναι το νο1 κραγιόν για το φετινό καλοκαίρι!

Ποιο κραγιόν μου ταιριάζει; Το μυστικό για να βρεις την ιδανική απόχρωση

Γρήγορα tips που θα σε βοηθήσουν να ανακαλύψεις το τέλειο κραγιόν που σου ταιριάζει άψογα.

Ποιο χρώμα κραγιόν μου ταιριάζει;Είμαστε σίγουρες πως έχεις ήδη αναρωτηθεί, ενώ παράλληλα έχεις δοκιμάσει πολλές και διαφορετικές αποχρώσεις κραγιόν. Μόνο που… καμία δεν φαίνεται να σε κολακεύει όπως θα ήθελες. Ποιο είναι το μυστικό;

Το πρώτο βήμα είναι να βρεις ποιος είναι ο τόνος του επιδερμίδας σου

Αυτή η μικρή λεπτομέρεια μπορεί να σε βοηθήσει τόσο στην ομορφιά και τη μόδα, οπότε είναι σημαντικό να το γνωρίζεις. Οι περισσότεροι άνθρωποι ανήκουμε σε μία από τις δύο κατηγορίες: θερμοί ή ψυχροί. Αυτοί με τους ψυχρούς τόνους συνήθως έχουν λίγο πιο ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα από εκείνους με τους θερμούς τόνους, οι οποίοι μπορεί να έχουν πιο σταράτες ή «χρυσαφιές» αποχρώσεις. Αν δυσκολεύεσαι πραγματικά να προσδιορίσεις τον τόνο σου, μπορεί να είναι ουδέτερος (ένα μείγμα των δύο).

Ψυχροί τόνοι

Αν έχεις ροζ, κόκκινες ή γαλαζωπές αποχρώσεις στο δέρμα σου, έχεις ψυχρό τόνο.Μπορείς να καταλάβεις αν έχεις όντως ψυχρό τόνο επιδερμίδας αν οι φλέβες στον καρπό σου φαίνονται γαλάζιες, αν σε κολακεύουν τα ασημένια κοσμήματα και αν συνήθως καίγεσαι πριν μαυρίσεις.

Στο δικό σου δέρμα ταιριάζουν περισσότερο κραγιόν με μπλε ή μοβ αποχρώσεις. Έτσι, όταν επιλέγεις ένα κόκκινο κραγιόν, μείνε μακριά από τις πορτοκαλί αποχρώσεις και προτίμησε τα πιο βαθιά μπλε-κόκκινα χρώματα. Πρόσεχε με τις πολύ ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις, καθώς μπορεί σε δείχνουν «ξεθωριασμένη».

Θερμοί τόνοι

Αν έχεις κίτρινες, χρυσαφιές ή σταράτες αποχρώσεις στο δέρμα σου, πιθανότατα έχεις θερμό τόνο. Μπορείς να καταλάβεις αν έχεις όντως θερμό τόνο επιδερμίδας αν οι φλέβες στον καρπό σου φαίνονται πράσινες, αν σε κολακεύουν τα χρυσά κοσμήματα και αν συνήθως παίρνεις χρώμα ή μαυρίζεις αρκετά εύκολα.
Στο δικό σου δέρμα ταιριάζουν περισσότερο κραγιόν με θερμές αποχρώσεις. Προτίμησε το αληθινό κόκκινο και τα πορτοκαλί χρώματα.

Ουδέτεροι τόνοι

Το μάντεψες! Αν έχεις ουδέτερο τόνο σου πηγαίνουν και τα ασημένια και τα χρυσά κοσμήματα ενώ σε κολακεύουν πολλά χρώματα. Οπότε για εσένα, όλες οι επιλογές είναι ανοιχτές!

Αν ακόμη δεν μπορείς να καταλήξεις

Αν δεν μπορείς να βρει τους τόνο σου αλλά έχεις μια γενική εικόνα για τα χρώματά σου, μην αγχώνεσαι. Οι άνθρωποι με πιο ανοιχτόχρωμα δέρματα δείχνουν εντυπωσιακοί με έντονα και βαθιά χρώματα που κάνουν αντίθεση με το δέρμα του. Αν νιώθεις ότι είσαι πιο σταράτη τα ροζ, τα nude και τα κοραλλί είναι πιθανότατα χρώματα που σου ταιριάζουν. Αν το δέρμα σου είναι πιο σκούρο, διάλεξε κραγιόν στο χρώμα του βατόμουρου ή έντονες σκούρες αποχρώσεις για να δώσεις έμφαση στο πρόσωπό σου.

Τα λάθη που κάνεις με το κόκκινο κραγιόν - Δες πως θα το φορέσεις σωστά!

Τα κόκκινα χείλη είναι πόλος έλξης για τον κάθε άνδρα! Αυτό και μόνο πρέπει να μας κινητοποιήσει κορίτσια και να μάθουμε να το φοράμε σωστά! Ένα τόσο έντονο κραγιόν, όμως μπορεί και να σε εκθέσει αν δεν το φορέσεις σωστά!

Κάνε το κόκκινο κραγιόν όπλο στα χέρια σου! Το youweekly θα σου δώσει τις καλύτερες συμβουλές για να κάνεις τα χείλη σου σαγηνευτικά φορώντας απλά ένα κόκκινο κραγιόν και κάνοντας όλους τους άνδρες να παρακαλούν για ένα σου φιλί!

Τι πρέπει να γνωρίζεις!

Απόχρωση!
Το πιο σημαντικό είναι να βρεις τη σωστή απόχρωση για το κόκκινο κραγιόν που να ταιριάζει με την επιδερμίδα σου! Υπάρχουν πολλές αποχρώσεις και διαφορετικοί τόνοι στα κόκκινα κραγιόν. Μια χρήσιμη συμβουλή είναι να πας σε ένα κατάστημα και να τα δοκιμάσεις όλα μέχρι να βρεις την απόλυτη απόχρωση για εσένα!

Περίγραμμα!
Πρέπει να μάθεις να κάνεις περίγραμμα στα χείλη σου γιατί το κόκκινο κραγιόν δεν πρέπει ποτέ να φοριέται χωρίς περίγραμμα. Μια χρήσιμη συμβουλή είναι να διαλέξεις ένα μολύβι σε σχεδόν ίδια απόχρωση με το κραγιόν.

Ρούχα!
Η αλήθεια είναι ότι φορώντας ένα κατάλληλο σύνολο το μαύρο κραγιόν στα χείλη σου απλά θα δείχνει εντυπωσιακό! Ταιριάζει ιδανικά με ένα μαύριο σύνολο -ή ένα little black dress- αλλά και με βραδινά φορέματα.

Λευκό χαμόγελο!
Δεν νοείται κόκκινο κραγιόν με κιτρινωπά δόντια και αυτό γιατί δεν θα δείχνει ωραίο το χαμόγελο σου, πράγμα το οποίο οφείλεις να αποφύγεις!

Ροζ
Όσο παράξενο και αν ακούγεται πρέπει να ξέρεις ότι το ροζ είναι εχθρός του κόκκινου κραγιόν. Για αυτό μια καλή συμβουλή είναι να επιλέξεις ρουζ ή σκιά για να ολοκληρώσεις το μακιγιάζ σου από οποιαδήποτε άλλη απόχρωση.

Μακιγιάζ
Τα έντονα κόκκινα χείλη συνδυάζονται μόνο με ένα απαλό μακιγιάζ! Οτιδήποτε άλλο θέλεις να κάνεις στο μακιγιάζ σου και να το “φορτώσεις” θα κάνει το τελικό αποτέλεσμα πιο δεύτερο...