Zara: "Τσακώνονται" στα καταστήματα για να προλάβουν αυτό το μαύρο μπικίνι από τη νέα συλλογή!

Κοστίζει μόνο 15 ευρώ και είναι ότι πιο τέλειο έχουμε δει για την παραλία!

Zara:

"Τσακώνονται" στα καταστήματα Zara για να προλάβουν αυτό το μαύρο μπικίνι από τη νέα συλλογή! Είναι το must have item του φετινού καλοκαιριού!

Το Youweekly.gr σου βρήκε για ακόμα μια φορά ότι καλύτερο κυκλοφορεί στην αγορά! Μιλάμε φυσικά για ένα μαγιό και συγκεκριμένα μπικίνι που έχει την πιο σικ και διαχρονική απόχρωση: μαύρη.

Γίνονται ουρές στα καταστήματα για να προλάβουν να το πάρουν καθώς κοστίζει μόνο 15,95 ευρώ.

Zara: 'Τσακώνονται' στα καταστήματα για να προλάβουν αυτό το μαύρο μπικίνι!

Zara: 'Τσακώνονται' στα καταστήματα για να προλάβουν αυτό το μαύρο μπικίνι!

Zara: 'Τσακώνονται' στα καταστήματα για να προλάβουν αυτό το μαύρο μπικίνι!

ΒΡΑΚΑΚΙ ΜΠΙΚΙΝΙ ΜΕ ΔΟΜΗ ΥΦΑΣΜΑΤΟΣΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
15,95 EUR
ΜΑΥΡΟ - 0501/206

Βρακάκι μπικίνι brazilian με λουριά στα πλάγια.

Βέβαια για σένα που δεν φοράς μπικίνι αλλά έχεις μια αγάπη στα ολόσωμα μαγιό...ιδού: Zara: Απογειωθείτε με το ολόσωμο τυρκουάζ ανάγλυφο μαγιό!

Zara: Οι κίτρινες γόβες της νέας συλλογής από λουστρίνι είναι έρωτας!

Αυτές είναι οι κίτρινες γόβες από τη νέα συλλογή των καταστημάτων Zara και είναι λουστρίνι! Είναι το must have κομμάτια για τον Αύγουστο!

Η ομάδα του Youweekly.gr για ακόμα μια φορά βρήκε το καλύτερο item που πρέπει να έχει στην ντουλάπα σου ή καλύτερα στην βαλίτσα σου για τις διακοπές σου!

Είναι κίτρινες, αρχικά, και θα κάνουν τρομερή αντίθεση με το μαυρισμένο σου κορμί και καταδεύτερον είναι η απόλυτη τάση καθώς έχουν την φτέρνα έξω...

ΕΞΩΦΤΕΡΝΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΛΟΥΣΤΡΙΝΙ ΜΕ ΤΑΚΟΥΝΙ

Zara: Οι κίτρινες γόβες της νέας συλλογής από λουστρίνι είναι έρωτας!

Zara: Οι κίτρινες γόβες της νέας συλλογής από λουστρίνι είναι έρωτας!

29,95 EUR
ΚΙΤΡΙΝΟ - 7204/001

Κίτρινο εξώφτερνο παπούτσι με τακούνι. Πάνω μέρος σε όψη λουστρίνι. Ψηλό, λεπτό στρόγγυλο τακούνι. Μυτερό τελείωμα. Κλείσιμο με αγκράφα στο λουρί γύρω από τον αστράγαλο.

Ύψος τακουνιού: 10,9 cm

Zara: Οι κίτρινες γόβες της νέας συλλογής από λουστρίνι είναι έρωτας!

Zara: Οι κίτρινες γόβες της νέας συλλογής από λουστρίνι είναι έρωτας!

Επίσης σου βρήκαμε την τέλεια ολόσωμη φόρμα για να τα συνδυάσεις! Από 35,99 κοστίζει τώρα μόνο 25,99 EUR

Zara: Αυτή είναι η τσάντα που φοράς και στην παραλία και για καφέ! Έχει "τσακίσει" τα ταμεία!

Αυτή η τσάντα των καταστημάτων Zara έχει "τσακίσει" τα ταμεία της αγοράς αφού μπορείς να την φοράς και για καφέ αλλά και στην παραλία!

Η ομάδα του Youweekly.gr σου βρήκε το απόλυτο item για το summer 2019 και κοστίζει λιγότερο από 13 ευρώ τώρα που έχουν ξεκινήσει οι προσφορές! Γι αυτό καλό θα ήταν να τρέξει στο κοντινότερο κατάστημα που έχεις στη περιοχή σου και να την αγοράσεις πριν εξαντληθεί!

Επίσης, έχει μαύρο χρώμα για να ταιριάζει με όλα!

ΤΣΑΝΤΑ SHOPPER XXL ΦΥΣΙΚΟ ΧΡΩΜΑ

Zara: Αυτή είναι η τσάντα που φοράς και στην παραλία και για καφέ! Έχει

Zara: Αυτή είναι η τσάντα που φοράς και στην παραλία και για καφέ! Έχει

ΜΑΥΡΟ - 2016/004

Πολύ μεγάλη τσάντα σε σχέδιο shopper σε μαύρο χρώμα. Κατασκευασμένη από φυσικά υλικά. Εξωτερικό πλεξίδα με λεπτομέρεια με κρόσσια στο περίγραμμα. Λουριά ώμου. Εσωτερική τσάντα από ύφασμα με κλείσιμο με φερμουάρ.

Zara: Αυτή είναι η τσάντα που φοράς και στην παραλία και για καφέ! Έχει

Zara: Αυτή είναι η τσάντα που φοράς και στην παραλία και για καφέ! Έχει

Από 16,99 ευρώ τώρα μόνο 12,99!

Υπάλληλος των Zara αποκαλύπτει 22 hot μυστικά -Τι γίνονται τα λεκιασμένα και σκισμένα ρούχα;

Ξεκίνησαν από την Ισπανία και σίγουρα ο δημιουργός τους και ιδιοκτήτης τους, εκτός από άστρο είχε και δαιμόνιο επιχειρηματικό μυαλό. Τα Zara αποτελούν ένα επιτυχημένο παράδειγμα επιχείρησης «γρήγορης μόδας», το πιο επιτυχημένο, το οποίο έχει καταφέρει όχι μόνο να κυριαρχήσει στην αγορά αλλά και να γίνει... μόδα.

powered by Rubicon Project
Στο Instagram υπάρχουν εκατοντάδες λογαριασμοί που ασχολούνται αποκλειστικά με τα Zara, με influencers και fashion bloggers να δημιουργούν looks μόνο με Zara δημιουργίες. Και αυτό, τη δεδομένη στιγμή, αποτυπώνει με έναν τρόπο την επιτυχία των Zara.

Αγαπημένο brand όλων, ακόμη και εκείνων που συνήθιζαν και συνηθίζουν να ξοδεύουν μεγάλα ποσά σε δημιουργίες μεγάλων Οίκων Μόδας, καθώς αρέσκονται σε συνδυασμούς που περιέχουν κομμάτια από ακριβά brands με Zara ρούχα, σχεδόν δεν υπάρχει γυναίκα -κατά κύριο λόγο- που να μην έχει έστω και ένα Zara ρούχο στη ντουλάπα της.

Παρακάτω παρουσιόζονται 22 μυστικά των Zara, που έχουν να κάνουν με τα ρούχα, τις συλλογές και το brand, όπως τα μοιράστηκε μια υπάλληλος του διάσημου fashion brand στο Popsugar.

Όλοι οι υπάλληλοι των Zara έχουν 25% έκπτωση σε όλα τα προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που βρίσκονται ήδη σε έκπτωση.
Η καλύτερη στιγμή για να ψωνίσετε στο Zara είναι πριν το μεσημέρι. Στις 13:00, έχει παρατηρηθεί παγκοσμίως, ότι στα Zara σχηματίζονται οι μεγαλύτερες ουρές και στα ταμεία και στα δοκιμαστήρια. Χαμός γίνεται τα απογεύματα και τα Σαββατοκύριακα.
Στο κατάστημα υπάρχουν τρία κυρίως τμήματα: «Γυναικεία», «Basics» και «Trafaluc».
Τα προϊόντα της σειράς «Basic» είναι τα πιο δημοφιλή, γιατί εκεί τα απλά μπλουζάκια, τα t-shirts και τα κορμάκια μπορούν να πωληθούν όλο το χρόνο. Το τμήμα της σειράς «Woman» έχει τα ακριβότερα ρούχα. Το πιο σημαντικό είναι ότι όταν τα ρούχα αυτής της σειράς τελειώσουν, δεν υπάρχει περίπτωση να τα ξαναβρείτε. Απλά τα Zara δεν τα ξαναφέρνουν.
Στα Trafaluc των Zara, πρέπει να παίρνετε πάντα ένα νούμερο μεγαλύτερο από ό,τι φοράτε συνήθως. Εχουν όλα τα ρούχα μικρότερη φόρμα.
Τα περισσότερα καταστήματα Zara δεν έχουν όλα τα προϊόντα που μπορείτε να βρείτε online. Τα καταστήματα που λαμβάνουν πρώτα τα νέα ρούχα δεν είναι στην Ισπανία, αλλά στη Νέα Υόρκη και συγκεκριμένα τα Zara καταστήματα στην 52nd Street και στο SoHo.

Εάν ένα προϊόν δεν «τραβάει» σε ένα κατάστημα, θα αποσυρθεί, θα μεταφερθεί σε μια αποθήκη και θα μεταφερθεί σε άλλο κατάστημα Zara προς πώληση.
Οι πελάτες μπορούν στην πραγματικότητα να παραγγείλουν από την αποθήκη! Εάν δεν βρίσκετε ένα προϊόν Zara σε ένα κατάστημα αλλά υπάρχει online, ζητήστε το από έναν υπάλληλο να το αναζητήσει στην αποθήκη. Η παραγγελία αποστέλλεται στην κεντρική αποθήκη και μπορείτε να το παραλάβετε τις επόμενες ημέρες.
Το νέο εμπόρευμα αποστέλλεται στα Zara καταστήματα κάθε Δευτέρα και Πέμπτη το πρωί πριν ανοίξουν τις πόρτες τους για τους πελάτες (περίπου στις 5 ή στις 6 το πρωί). Τα τρία τέταρτα των προϊόντων, ωστόσο, πηγαίνουν κατευθείαν στην αποθήκη. Καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας, πάντως, τα καταστήματα παραλαμβάνουν μικρότερες ποσότητες προϊόντων.
Από κάθε προϊόν υπάρχουν συγκεκριμένα τεμάχια στα ράφια κάθε Zara καταστήματος. Συνήθως, όταν πρόκειται για φορέματα υπάρχουν 20 τεμάχια, για πουκάμισα 8-12 τεμάχια και για παπούτσια μέχρι πέντε ζευγάρια. Τα παντελόνια υπάρχουν ένα από κάθε μέγεθος. Εάν λοιπόν βρείτε κάτι που σας αρέσει, αλλά δεν το βρίσκετε στο νούμερό σας απλά απευθυνθείτε σε κάποιον υπάλληλο να τσεκάρει αν υπάρχει στην αποθήκη.
Υπάρχει λόγος που οι τσάντες μερικές φορές βρίσκονται στο πάτωμα (δίπλα στα παπούτσια). Και αυτό γιατί έτσι τις βλέπουν οι μικρότερες ηλικιακά πελάτισσες και οι πιο κοντές. Και τις φθάνουν και ευκολότερα από ό,τι αν βρίσκονταν στα ψηλότερα ράφια.
Τα Zara ξεκινούν τις εκπτώσεις τους την εβδομάδα μετά τα Χριστούγεννα και τον Ιούνιο. Ολοι οι πελάτες μπορούν να καταλάβουν ότι τα Zara ετοιμάζονται για εκπτώσεις όταν δουν τους υπαλλήλους να αλλάζουν την ταξινόμηση των ρούχων ανά κατηγορία: Από τη μια τα μπλουζάκια, από την άλλη, στον απέναντι τοίχο τα παντελόνια.