Zara: Το απόλυτο καλοκαιρινό ντένιμ σορτς με ξέφτια και σκισίματα κοστίζει μόνο 12,99 ευρώ!

Είναι για όλες τις ώρες της ημέρας!

Zara: Το απόλυτο καλοκαιρινό ντένιμ σορτς με ξέφτια και σκισίματα κοστίζει μόνο 12,99 ευρώ!

Το απόλυτο καλοκαιρινό ντένιμ σορτς με ξέφτια και σκισίματα, έχει ήδη κάνει την εμφάνισή του στα καταστήματα Zara και πλέον κοστίζει μόνο 12,99 ευρώ!

Είναι κοντό, ψηλόμεσο, ενώ τονίζει ιδανικά τις αναλογίες σου, φορώντας το όλες τις ώρες της ημέρας, ακόμα και στην παραλία...

Το σορτσάκι αυτό, θα το βρείτε στα Zara, τώρα σε έκπτωση, ενώ με κατάλληλα αξεσουάρ μπορείτε να δώσετε το προσωπικό δικό σας στιλ.

τζιν Zara σορτς

ΣΟΡΤΣ ΝΤΕΝΙΜ TIE DYE ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
19,95 EUR 12,99 EUR
ΜΠΛΕ ΑΝΟΙΧΤΟ - 6164/063

Κοντό ψηλόμεσο σορτς με πέντε τσέπες. Κάτω μέρος με ξέφτια στο τελείωμα και σκισίματα. Κλείσιμο μπροστά με φερμουάρ και μεταλλικό κουμπί.

Λόγω της διαδικασίας βαφής, το τύπωμα σε κάθε μπλούζα είναι μοναδικό και μπορεί να διαφέρει από αυτό που δείχνει η φωτογραφία.

Zara: Το τζιν σορτσάκι με τα σκισίματα που θα θες να αποκτήσεις χωρίς δεύτερη σκέψη!

Εντοπίσαμε το Zara τζιν σορτσάκι με σκισίματα που θα θες να αποκτήσεις χωρίς δεύτερη σκέψη, αρκεί μόνο μια... ματιά!

Τα σορτσάκια έκαναν ήδη την εμφάνισή τους στα καταστήματα, ενώ με τα κατάλληλα παπούτσια και αξεσουάρ μπορείς να τα συνδυάσεις για stylish εμφανίσεις!

τζιν Zara σορτς

τζιν Zara σορτς

τζιν Zara σορτς

τζιν Zara σορτς

τζιν Zara σορτς

τζιν Zara σορτς

τζιν Zara σορτς

τζιν Zara σορτς

τζιν Zara σορτς

τζιν Zara σορτς

τζιν Zara σορτς

τζιν Zara σορτς

τζιν Zara σορτς

ΣΟΡΤΣ ΝΤΕΝΙΜ ΜΕ ΣΚΙΣΙΜΑΤΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
19,95 EUR
ΜΠΛΕ ΑΝΟΙΧΤΟ - 8228/044

Ψηλόμεσο σορτς με πέντε τσέπες. Όψη ξεβαμμένου. Κάτω μέρος με τελείωμα σε ξέφτια και σκισίματα μπροστά. Κλείσιμο μπροστά με φερμουάρ και μεταλλικό κουμπί.

Zara: To μυστικό κατάστημα με τις προσφορές που δεν ξέραμε ότι υπάρχει!

Αυτό είναι το μυστικό κατάστημα Zara με προσφορές που μέχρι τώρα δεν γνωρίζαμε πως υπάρχει....

Εσείς είχατε ακούσει για Zara outlet;

Νομιζατε ότι το shopping στη Zara ήταν ήδη ωραίο και προσιτό; Ξανασκεφτείτε το. Επιτρέψτε μας να επιστήσουμε την προσοχή σας στα Lefties, το οutlet Zara κατάστημα που (πιθανότατα) δεν έχετε ακούσει ποτέ!

Με ένα όνομα που προέρχεται από τα “leftovers” η αλυσίδα ξεκίνησε αρχικά από την εταιρεία της Zara, Inditex για να μπορέσει να πουλήσει το πλεόνασμα της προηγούμενης σεζόν σε μειωμένες τιμές.

Αλλά, το πιστεύετε είτε όχι, αυτό δεν είναι ένα νέο εγχείρημα – το πρώτο κατάστημα Lefties άνοιξε το 1993 – και τώρα φαίνεται ότι η Inditexσχεδιάζει να επεκτείνει την outlet δραστηριότητά της. Με τις τιμές κατά μέσο όρο στο ένα τρίτο κάτω από τη Zara, το Lefties έχει τη δυνατότητα να γίνει μια σοβαρή και υπολογίσιμη high street δύναμη.

Αρχικά, όλα τα καταστήματα είχαν την βάση τους στην Ισπανία, αλλά τα τελευταία χρόνια έχουν ανοίξει υποκαταστήματα στην Πορτογαλία, το Μεξικό, τη Ρωσία και το Κατάρ ενώ συνολικά, υπάρχουν πλέον περισσότερα από 150.

Ένας πρόσφατα ανανεωμένος ιστότοπος, μια γυαλιστερή καμπάνια και αρκετά ανανεωμένα καταστήματα (καθώς και μια πρόσληψη νέων σχεδιαστών), δείχνει την προετοιμασία για περαιτέρω διεθνή επέκταση.

“Πιστεύω ότι θα μπορούσαν να εξάγουν το εμπορικό σήμα σε άλλες χώρες όπου η Inditex έχει μεγάλη παρουσία, όπως το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Γερμανία”, ανέφερε ο Carlos Hernandez σύμβουλος της εταιρείας Planet Retail στο Reuters. “Η Ισπανία δεν είναι η μόνη χώρα όπου η οικονομική κρίση έχει επιπτώσεις.”

Δυστυχώς, δεν υπάρχουν ακόμη σχέδια για λανσάρισμα στην Ελλάδα και η φύση του αποθέματος δεν επιτρέπει προς το παρόν τη δημιουργία ενός νέου e-shop (μπορούμε να αναζητήσουμε τη συλλογή τους μόνο σε κατάστημα), αξίζει όμως να το παρακολουθήσουμε.

TAGS