Shop it: Αυτά είναι τα μόνα μποτάκια που πρέπει να έχεις τον χειμώνα!

Κοστίζουν μόνο 39,99 και θα τα βρεις στα Mango!

Shop it: Αυτά είναι τα μόνα μποτάκια που πρέπει να έχεις τον χειμώνα!

Αυτά είναι τα μόνα μποτάκια που πρέπει να έχεις τον χειμώνα! Shop it now!

Εάν ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που καθημερινά το πρόγραμμα τους είναι γεμάτο, τότε βρήκαμε ακριβώς σε ποιο ζευγάρι παπουτσιών πρέπει να επενδύσετε αυτή την εποχή. Οι περισσότερες γυναίκες φεύγουμε το πρωί από το σπίτι μας και επιστρέφουμε το βράδυ. Αυτό αυτομάτως σημαίνει πως θα πρέπει να επιλέγουμε πολύ προσεκτικά τα παπούτσια που θα φορέσουμε.

Ως γυναίκες όμως που θέλουμε να είμαστε και να νιώθουμε κομψές κάθε στιγμή της ημέρας χρειαζόμαστε ένα ζευγάρι παπούτσια που θα μας κάνουν να νιώθουμε άνετα όσες ώρες και αν βρισκόμαστε εκτός σπιτιού.

Ιρίνα Σάικ: Εμφανίστηκε με μαύρη βελούδινη φούστα από τα H&M στο κόκκινο χαλί!

Ανακαλύψαμε λοιπόν τα ιδανικά παπούτσια για το φθινόπωρο του 2019. Πρόκειται να ένα ζευγάρι μαύρα δερμάτινα ankle boots, τα οποία θα βρείτε στα Mango και κοστίζουν μόλις 39,99€. Το τετράγωνο σχήμα και το ύψος του τακουνιού το κάνουν ιδανικά για την καθημερινότητα μας, καθώς δεν θα νιώσουμε τα πόδια μας να πονούν. Φυσικά, πρόκειται για ένα πολύ κομψό ζευγάρι που θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε τα πιο κομψά street style looks του φθινοπώρου.

Shop it: Αυτά είναι τα μόνα μποτάκια που πρέπει να έχεις τον χειμώνα!

Heel leather ankle boot €39.99 Mango

Instyle.gr

Τα πιο τέλεια μποτάκια για τον χειμώνα τα φόρεσε η Τατιάνα Στεφανίδου και θα τα βρείτε στα Zara

Η Τατιάνα Στεφανίδου έχει αδιαμφισβήτητα από τα πιο κομψά αλλά και μοντέρνα στιλ της ελληνικής showbiz και το αποδεικνύει με κάθε της εμφάνιση. Η παρουσιάστρια αναδεικνύει την κομψότητα της μέσα από τα looks που επιλέγει να φορέσει στο πλατό της εκπομπής της αλλά και στις καθημερινές της εμφανίσεις.

Η ίδια καταφέρνει να συνδυάσει σε απόλυτη ισορροπία εδώ και χρόνια το κλασικό με το μοντέρνο ύφος στα looks της ακολουθώντας τη μόδα, αλλά πάντα με αναφορές σε αξίες της μόδας που είναι old time classic.

Έτσι και τώρα η παρουσιάστρια της εκπομπής Tatiana Live κατάφερε να συνδυάσει περίτεχνα το διαχρονικό με το μοντέρνο σε μία βόλτα της στην πόλη φορώντας ένα στιλάτο total black outfit με ένα μαύρο φόρεμα το οποίο έχει άνοιγμα στους ώμους και φτάνει κάτω από το γόνατο. Το φόρεμά της συνδύασε με μαύρα μυτερά sock boots, μία από τις τάσεις της φετινής σεζόν στα παπούτσια. Μάλιστα, το ζευγάρι που φοράει είναι από τη συλλογή τωνZara.

Το total black outfit της συμπλήρωσε τέλεια με μία μικρή τσάντα με snake leather λεπτομέρεια και φυσικά με το εξίσου μοντέρνο της καρέ.



Δείτε εδώ sock boots που μπορείτε να επιλέξετε και εσείς για να τις φορέσετε σε στιλάτες all day εμφανίσεις:



Mποτάκι με τακούνι και ελαστικό ύφασμα, Zara, 49,95 ευρω.