Zara: Τρελή εμμονή με αυτό το ροζ oversized φούτερ! Πόσο κοστίζει;

Βρήκαμε το κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει από την γκαρνταρόμπα σας φέτος το χειμώνα!

Zara: Τρελή εμμονή με αυτό το ροζ oversized φούτερ! Πόσο κοστίζει;

Πόσο κοστίζει άραγε αυτό το ροζ oversized φούτερ από τα καταστήματα Zara; Έχουν πάθει όλες τρελή εμμονή μαζί του!

Για σένα που θες να είσαι στιλάτη ακόμα και στο γυμναστήριο ή σε μια χαλαρή βόλτα για περπάτημα με φίλους ή με τον αγαπημένο σου, τώρα που έχει αρχίσει να κάνει ψύχρα το βραδάκι, η ομάδα του Youweekly.gr σου βρήκε το κατάλληλο κομμάτι και είναι και οικονομικό!

Στα καταστήματα Zara θα βρεις αυτό το κομμάτι και πρέπει να τρέξεις είναι η αλήθεια γιατί είναι τόσο τέλειο που δεν θα αργήσει να βγει sold out.

Zara: Αυτό το μαύρο τζιν από τη νέα συλλογή "ακουμπάει" την τελειότητα! Κάνει μόνο 26 ευρώ!

Χάζεψέ το λίγο παρακάτω:

Zara: Τρελή εμμονή με αυτό το ροζ oversized φούτερ! Πόσο κοστίζει;

Zara: Τρελή εμμονή με αυτό το ροζ oversized φούτερ! Πόσο κοστίζει;

Zara: Τρελή εμμονή με αυτό το ροζ oversized φούτερ! Πόσο κοστίζει;

Zara: Τρελή εμμονή με αυτό το ροζ oversized φούτερ! Πόσο κοστίζει;

Zara: Τρελή εμμονή με αυτό το ροζ oversized φούτερ! Πόσο κοστίζει;

ΦΟΥΤΕΡ OVERSIZED ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
22,95 EUR
ΡΟΖ - 8417/628

Φαρδύ φούτερ με ρυθμιζόμενη κουκούλα και μακρύ μανίκι. Μπροστινές τσέπες με ρέλι. Λεπτομέρεια εσωτερικό ύφασμα με απαλή υφή.

Zara: To μυστικό κατάστημα με τις προσφορές που δεν ξέραμε ότι υπάρχει!

Αυτό είναι το μυστικό κατάστημα Zara με προσφορές που μέχρι τώρα δεν γνωρίζαμε πως υπάρχει....

Εσείς είχατε ακούσει για Zara outlet;

Νομιζατε ότι το shopping στη Zara ήταν ήδη ωραίο και προσιτό; Ξανασκεφτείτε το. Επιτρέψτε μας να επιστήσουμε την προσοχή σας στα Lefties, το οutlet Zara κατάστημα που (πιθανότατα) δεν έχετε ακούσει ποτέ!

Με ένα όνομα που προέρχεται από τα “leftovers” η αλυσίδα ξεκίνησε αρχικά από την εταιρεία της Zara, Inditex για να μπορέσει να πουλήσει το πλεόνασμα της προηγούμενης σεζόν σε μειωμένες τιμές.

Αλλά, το πιστεύετε είτε όχι, αυτό δεν είναι ένα νέο εγχείρημα – το πρώτο κατάστημα Lefties άνοιξε το 1993 – και τώρα φαίνεται ότι η Inditexσχεδιάζει να επεκτείνει την outlet δραστηριότητά της. Με τις τιμές κατά μέσο όρο στο ένα τρίτο κάτω από τη Zara, το Lefties έχει τη δυνατότητα να γίνει μια σοβαρή και υπολογίσιμη high street δύναμη.

Αρχικά, όλα τα καταστήματα είχαν την βάση τους στην Ισπανία, αλλά τα τελευταία χρόνια έχουν ανοίξει υποκαταστήματα στην Πορτογαλία, το Μεξικό, τη Ρωσία και το Κατάρ ενώ συνολικά, υπάρχουν πλέον περισσότερα από 150.

Ένας πρόσφατα ανανεωμένος ιστότοπος, μια γυαλιστερή καμπάνια και αρκετά ανανεωμένα καταστήματα (καθώς και μια πρόσληψη νέων σχεδιαστών), δείχνει την προετοιμασία για περαιτέρω διεθνή επέκταση.

“Πιστεύω ότι θα μπορούσαν να εξάγουν το εμπορικό σήμα σε άλλες χώρες όπου η Inditex έχει μεγάλη παρουσία, όπως το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Γερμανία”, ανέφερε ο Carlos Hernandez σύμβουλος της εταιρείας Planet Retail στο Reuters. “Η Ισπανία δεν είναι η μόνη χώρα όπου η οικονομική κρίση έχει επιπτώσεις.”

Δυστυχώς, δεν υπάρχουν ακόμη σχέδια για λανσάρισμα στην Ελλάδα και η φύση του αποθέματος δεν επιτρέπει προς το παρόν τη δημιουργία ενός νέου e-shop (μπορούμε να αναζητήσουμε τη συλλογή τους μόνο σε κατάστημα), αξίζει όμως να το παρακολουθήσουμε.

ZARA: Αποκαλύπτουμε 30 μυστικά για οικονομία που δεν θέλουν από την εταιρεία να γνωρίζετε!

Εμείς βρήκαμε και σας αποκαλύπτουμε 30 μυστικά των Zara για οικονομία που πρέπει να ξέρετε!

Τα Zara αδιαμφισβήτητα είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα brands ενδύματος στον κόσμο.

Ξεκίνησαν από την Ισπανία και σίγουρα ο δημιουργός τους και ιδιοκτήτης τους, εκτός από άστρο είχε και δαιμόνιο επιχειρηματικό μυαλό. Τα Zara αποτελούν ένα επιτυχημένο παράδειγμα επιχείρησης «γρήγορης μόδας», το πιο επιτυχημένο, το οποίο έχει καταφέρει όχι μόνο να κυριαρχήσει στην αγορά αλλά και να γίνει... μόδα.

Στο Instagram υπάρχουν εκατοντάδες λογαριασμοί που ασχολούνται αποκλειστικά με τα Zara, με influencers και fashion bloggers να δημιουργούν looks μόνο με Zara δημιουργίες. Και αυτό, τη δεδομένη στιγμή, αποτυπώνει με έναν τρόπο την επιτυχία των Zara.

Αγαπημένο brand όλων, ακόμη και εκείνων που συνήθιζαν και συνηθίζουν να ξοδεύουν μεγάλα ποσά σε δημιουργίες μεγάλων Οίκων Μόδας, καθώς αρέσκονται σε συνδυασμούς που περιέχουν κομμάτια από ακριβά brands με Zara ρούχα, σχεδόν δεν υπάρχει γυναίκα -κατά κύριο λόγο- που να μην έχει έστω και ένα Zara ρούχο στη ντουλάπα της.

Παρακάτω παρουσιάζονται 30 μυστικά των Zara, που έχουν να κάνουν με τα ρούχα, τις συλλογές και το brand, όπως τα μοιράστηκε μια υπάλληλος του διάσημου fashion brand στο Popsugar.

1.Όλοι οι υπάλληλοι των Zara έχουν 25% έκπτωση σε όλα τα προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που βρίσκονται ήδη σε έκπτωση.
2.Η καλύτερη στιγμή για να ψωνίσετε στο Zara είναι πριν το μεσημέρι. Στις 13:00, έχει παρατηρηθεί παγκοσμίως, ότι στα Zara σχηματίζονται οι μεγαλύτερες ουρές και στα ταμεία και στα δοκιμαστήρια. Χαμός γίνεται τα απογεύματα και τα Σαββατοκύριακα.
3.Στο κατάστημα υπάρχουν τρία κυρίως τμήματα: «Γυναικεία», «Basics» και «Trafaluc».
4.Τα προϊόντα της σειράς «Basic» είναι τα πιο δημοφιλή, γιατί εκεί τα απλά μπλουζάκια, τα t-shirts και τα κορμάκια μπορούν να πωληθούν όλο το χρόνο. Το τμήμα της σειράς «Woman» έχει τα ακριβότερα ρούχα. Το πιο σημαντικό είναι ότι όταν τα ρούχα αυτής της σειράς τελειώσουν, δεν υπάρχει περίπτωση να τα ξαναβρείτε. Απλά τα Zara δεν τα ξαναφέρνουν.
5.Στα Trafaluc των Zara, πρέπει να παίρνετε πάντα ένα νούμερο μεγαλύτερο από ό,τι φοράτε συνήθως. Εχουν όλα τα ρούχα μικρότερη φόρμα.

6.Τα περισσότερα καταστήματα Zara δεν έχουν όλα τα προϊόντα που μπορείτε να βρείτε online. Τα καταστήματα που λαμβάνουν πρώτα τα νέα ρούχα δεν είναι στην Ισπανία, αλλά στη Νέα Υόρκη και συγκεκριμένα τα Zara καταστήματα στην 52nd Street και στο SoHo.
7.Εάν ένα προϊόν δεν «τραβάει» σε ένα κατάστημα, θα αποσυρθεί, θα μεταφερθεί σε μια αποθήκη και θα μεταφερθεί σε άλλο κατάστημα Zara προς πώληση.
8.Οι πελάτες μπορούν στην πραγματικότητα να παραγγείλουν από την αποθήκη! Εάν δεν βρίσκετε ένα προϊόν Zara σε ένα κατάστημα αλλά υπάρχει online, ζητήστε το από έναν υπάλληλο να το αναζητήσει στην αποθήκη. Η παραγγελία αποστέλλεται στην κεντρική αποθήκη και μπορείτε να το παραλάβετε τις επόμενες ημέρες.
9.Το νέο εμπόρευμα αποστέλλεται στα Zara καταστήματα κάθε Δευτέρα και Πέμπτη το πρωί πριν ανοίξουν τις πόρτες τους για τους πελάτες (περίπου στις 5 ή στις 6 το πρωί). Τα τρία τέταρτα των προϊόντων, ωστόσο, πηγαίνουν κατευθείαν στην αποθήκη. Καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας, πάντως, τα καταστήματα παραλαμβάνουν μικρότερες ποσότητες προϊόντων.

10.Από κάθε προϊόν υπάρχουν συγκεκριμένα τεμάχια στα ράφια κάθε Zara καταστήματος. Συνήθως, όταν πρόκειται για φορέματα υπάρχουν 20 τεμάχια, για πουκάμισα 8-12 τεμάχια και για παπούτσια μέχρι πέντε ζευγάρια. Τα παντελόνια υπάρχουν ένα από κάθε μέγεθος. Εάν λοιπόν βρείτε κάτι που σας αρέσει, αλλά δεν το βρίσκετε στο νούμερό σας απλά απευθυνθείτε σε κάποιον υπάλληλο να τσεκάρει αν υπάρχει στην αποθήκη.
11.Υπάρχει λόγος που οι τσάντες μερικές φορές βρίσκονται στο πάτωμα (δίπλα στα παπούτσια). Και αυτό γιατί έτσι τις βλέπουν οι μικρότερες ηλικιακά πελάτισσες και οι πιο κοντές. Και τις φθάνουν και ευκολότερα από ό,τι αν βρίσκονταν στα ψηλότερα ράφια.
12.Τα Zara ξεκινούν τις εκπτώσεις τους την εβδομάδα μετά τα Χριστούγεννα και τον Ιούνιο. Ολοι οι πελάτες μπορούν να καταλάβουν ότι τα Zara ετοιμάζονται για εκπτώσεις όταν δουν τους υπαλλήλους να αλλάζουν την ταξινόμηση των ρούχων ανά κατηγορία: Από τη μια τα μπλουζάκια, από την άλλη, στον απέναντι τοίχο τα παντελόνια.
13.Τα προϊόντα Zara που βρίσκονται σε έκπτωση ταξινομούνται με βάση την τιμή. Τα πιο ακριβά κομμάτια βρίσκονται κοντά στην είσοδο του καταστήματος.
14.Τα Zara έχουν ρούχα για παιδιά ηλικίας 14 έως 15 ετών και μερικά κομμάτια μπορούν να ταιριάζουν σε ενήλικες γυναίκες. Το χειμώνα, τα πουλόβερ είναι φτιαγμένα σε πιο loose στιλ και έτσι οι πιο μικροκαμωμένες κυρίες μπορούν να βρουν και στο παιδικό τμήμα κάτι που μπορεί να τους κάνει.
15.Παρά το γεγονός ότι η Zara δεν κάνουν έκπτωση στα λεκιασμένα ή ξηλωμένα και σκισμένα ρούχα, το κατάστημα θα το σημειώσει στην απόδειξή σας και θα επιτρέψει την επιστροφή αυτού του προϊόντος χωρίς περαιτέρω... ερωτήσεις.
16.Τα τυχόν λεκιασμένα ή ξηλωμένα ρούχα οι υπάλληλοι τα ξεχωρίζουν, τα βάζουν στην άκρη και ειδοποιούν να έρθουν να τα παραλάβουν έτσι ώστε να τα πλύνουν ή να τα ράψουν.
17.Οι εργαζόμενοι συνιστούν στους καταναλωτές να αγοράζουν κομμάτια συλλογών (όταν πρόκειται για τέτοιο προϊόν αναγράφει στο ταμπελάκι ότι αποτελεί μέρος συγκεκριμένης συλλογής), επειδή είναι πιο ποιοτικά. Η Zara θα επεξεργαστεί κομμάτια από εδώ που δεν είναι αρκετά σωστά για το επόμενο έτος, έτσι ένα φόρεμα ή ιμάντες από μια κορυφή θα μπορούσε να επανέλθει μικρότερη.

18.Τα Zara έχει μια ομάδα από στιλίστες που ονομάζονται visuals. Τα πρωινά, η ομάδα αυτή αναδιατάσσει τα προϊόντα που βρίσκονται στο έδαφος. Αν νομίζουν ότι ένα συγκεκριμένο σακάκι, πουκάμισο και ζευγάρι παπούτσια ταιριάζουν, θα τα σετάρουν μαζί, κάνοντας έτσι και μια πρόταση στον καταναλωτή.
19.Κάθε κατάστημα έχει διαφορετικούς στιλίστες και έτσι ο τρόπος που σετάρονται τα ρούχα διαφέρει από κατάστημα σε κατάστημα.
20.Υπάρχει επίσης και ένας κατάλογος με φωτό από σεταρίσματα σε άλλα καταστήματα για να εμπνέονται οι στιλίστες.

21.Να έχετε πάντα τον αριθμό αναφοράς εύκολο όταν ψάχνετε σε ένα κατάστημα για ένα προϊόν που έχετε εντοπίσει online. Ο αριθμός αυτός βρίσκεται κάτω από το όνομα του προϊόντος στο online κατάστημα των Zara. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε online για τη διαθεσιμότητα ενός προϊόντος στο κοντινότερο κατάστημα Zara.
22.Για να αποφύγετε τα έξοδα αποστολής, μπορείτε να επιλέξετε να στείλουν την online παραγγελία σας στο διπλανό σας κατάστημα Zara.

23.Πώς θα καταλάβεις ότι πλησιάζουν εκπτώσεις: «Ακριβώς προτού αρχίσουν εκπτώσεις, τα Zara προσπαθούν να πουλήσουν τα πάντα στις αρχικές τιμές τους. Τότε θα δείτε ακόμα και παλιές συλλογές στα καταστήματα, μόνο με τις καινούριες να συνοδεύονται από την επιγραφή "νέα συλλογή". Σε αυτή την περίπτωση θα συμβούλευα να μην αγοράσετε ρούχα παλαιότερων κολεξιόν γιατί δύο εβδομάδες αργότερα θα πωλούνται σε προσφορά».

24.Πώς θα πετύχεις τις καλύτερες προσφορές στην περίοδο των εκπτώσεων: «Οι εκπτώσεις αρχίζουν με 10-20% την πρώτη εβδομάδα και φτάνουν, την τρίτη εβδομάδα, έως και στο 75%. Γι’ αυτό, περιμένετε να περάσουν οι δύο πρώτες εβδομάδες για να πετύχετε τις καλύτερες τιμές». «Κρατήστε τον σύνδεσμο του προϊόντος που έχετε εντοπίσει στο e shop ακόμα και αν φαίνεται να έχει ξεπουλήσει – το απόθεμα ανανεώνεται διαρκώς. Αυτό είναι πολύ χρήσιμο στις εκπτώσεις γιατί τότε μπορείτε να αγοράσετε ουσιαστικά τα πάντα. Εκείνη την περίοδο υπάρχουν πολλές επιστροφές και μόλις ένα κομμάτι γυρίσει στις αποθήκες, ανανεώνεται το stock, οπότε αν είστε αρκετά γρήγορες θα το κάνετε δικό σας στη μισή τιμή ή και σε ακόμα καλύτερη έκπτωση».

25.Τι να αγοράσεις την περίοδο των εκπτώσεων: «Βασικά κομμάτια όπως παλτό, μπουφάν, πουλόβερ, ντένιμ και κάρντιγκαν βγαίνουν κάθε χρόνο, οπότε εμείς (οι εργαζόμενοι των Zara) τα αγοράζουμε πάντα στις εκπτώσεις χωρίς ποτέ κανένας να καταλάβει ότι είναι από περασμένη σεζόν». «Ποτέ μην αγοράζετε παπούτσια που δεν έχετε πραγματικά ανάγκη στην αρχή μιας σεζόν, γιατί στις εκπτώσεις θα τα βρείτε σε μισή τιμή».

26.Πώς να ψωνίσεις όλο τον χρόνο: «Κάθε τόσο πέφτουν οι τιμές σε κάποια κομμάτια – συνήθως σε εκείνα που περίμεναν να πουλήσουν πολύ αλλά δεν το έκαναν. Ποτέ δεν ξέρεις πότε θα συμβεί και σε ποια κομμάτια, γι’ αυτό να έχετε το νου σας».

27.«Τα κομμάτια της γυναικείας κολεξιόν είναι συνήθως λίγο πιο ακριβά αλλά καλύτερης ποιότητας. Αν για παράδειγμα επενδύσετε σε ένα τζιν παντελόνι, το πιθανότερο είναι να κρατήσει περισσότερο. Θα επένδυα στις συλλογές TRF ή basic μόνο για κομμάτια που σκοπεύω να φορέσω για μία ή δύο σεζόν».«Αν ταξιδέψετε στην Ισπανία και την Πορτογαλία, επισκεφτείτε τα εκεί καταστήματα Zara, γιατί όλα είναι φτηνότερα!».

28.«Αν είστε μικρόσωμες, αναζητήστε κομμάτια και στο τμήμα των παιδικών, που συνήθως έχει μεγάλα μεγέθη, ακόμα και στα παπούτσια. Τα παιδικά σχέδια αντιγράφουν τα αντρικά και γυναικεία, οπότε ό,τι πωλείται εκεί είναι σούπερ τρέντι».

29.«Μερικά βασικά κομμάτια που μεταφέρονται από τη μία σεζόν στην επόμενη, όπως τα πουλόβερ και τα τζιν παντελόνια, συχνά πωλούνται σε προσφορά, ακόμα και αν δεν συνοδεύονται από τη λέξη "εκπτώσεις"».

30.«Ειδικά κομμάτια όπως ένα statement φόρεμα ή παλτό που ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα συχνά διατίθενται σε περιορισμένη ποσότητα και δεν τα βρίσκετε στις εκπτώσεις, γι’ αυτό αν τα εντοπίσετε, αγοράστε τα χωρίς δεύτερη σκέψη».

Zara: Αυτή η ασπρόμαυρη φούστα από τη νέα συλλογή είναι το κάτι άλλο! Θα την λατρέψετε όλες!

Αυτή η ασπρόμαυρη φούστα από τη νέα συλλογή των Zara είναι το κάτι άλλο. Θα την λατρέψτε όλες, αφού αναδεικνύει τα πόδια και τα δείχνει πιο καλλίγραμμα.

Το φθινόπωρο έχει μπει για τα καλά και ήδη οι χειμερινές φούστες έχουν κάνει την εμφάνιση τους. Φέτος, της μόδας είναι όλα τα μήκη και κοψίματα.

Η συγκεκριμένη που μας "πήρε τα μυαλά" από τα Zara είναι η κοντή φούστα σε γραμμή εβαζέ. Κλείσιμο στο πίσω μέρος με κρυφό φερμουάρ στη ραφή.

Zara: Η μαύρη φούστα με κορδόνια από τη νέα συλλογή θα σε κάνει να δείχνεις σαν μοντέλο! Κοστίζει κάτω από 26 ευρώ!

Κοστίζει 29,95 ευρώ και με τους κατάλληλους συνδυασμούς μπορεί να φορεθεί από το πρωί έως και το βράδυ.
Zara μίνι φούστα νέα συλλογή
Zara μίνι φούστα νέα συλλογή
Zara μίνι φούστα νέα συλλογή
Zara μίνι φούστα νέα συλλογή
Zara μίνι φούστα νέα συλλογή

Zara: Αυτό το φόρεμα από τη νέα συλλογή θα αναδείξει την θηλυκή πλευρά σου! Κοστίζει μόνο 30 ευρώ!

Αυτό το φόρεμα από την νέα συλλογή των Zara θα αναδείξει την θηλυκή πλευρά σου και θα σε κάνει να "μαγνητίσεις" όλα τα βλέμματα. Κοστίζει μόνο 30 ευρώ.

Το lingerie είναι από τα πιο sexy υφάσματα, αφού αγκαλιάζει τις καμπύλες και εφαρμόζει άψογα πάνω στο δέρμα.

Το συγκεκριμένο από τα Zara μπορεί να αναδείξει την θηλυκή σου πλευρά αν βέβαια το συνδυάσεις με πιο girly χρώματα και παπούτσια. Πχ, μπορεί να το φορέσεις με τα πέδιλα γεμάτα κρύσταλλα από τα Zara που μπορείς να βρεις επίσης στην νέα συλλογή.

Πρόκειται για το μίντι φόρεμα με ριχτό ντεκολτέ και λεπτές ρυθμιζόμενες τιράντες. Μπορείς να το αγοράσει με 29,95 ευρώ.

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined