Black Friday 2019: Ποια μέρα θα γίνει φέτος; Βουρ στα μαγαζιά!

Κορίτσια ετοιμαστείτε!

Black Friday 2019: Ποια μέρα θα γίνει φέτος; Βουρ στα μαγαζιά!

Ποια μέρα θα γίνει φέτος η Black Friday; Βουρ στα μαγαζιά και το 2019 με σούπερ τιμές! Κορίτσια τρέξτε!

Εδώ και μερικά χρόνια, ο θεσμός που ξεκίνησε από τις ΗΠΑ υιοθετήθηκε και εφαρμόστηκε από τους εμπόρους και στη χώρα μας. Black Friday, λοιπόν και φέτος, με τα μεγαλύτερα αλλά και τα μικρότερα καταστήματα να συμμετέχουν στο θεσμό που υιοθέτησαν οι έμποροι με σκοπό να τονώσουν την κίνηση.

Φέτος, η Black Friday πέφτει στις 29/11, καθώς έχει οριστεί κάθε χρόνο η... κατάρρευση τιμών να γίνεται την τελευταία Πέμπτη του Νοεμβρίου.

Zara: Εμμονή με αυτό το oversized παλτό! Είναι από τη νέα συλλογή!


Μετά την Black Friday και η Cyber Monday


Πέρα από τη Black Friday, υπάρχει και η Cyber Monday, η οποία για το 2019 πέφτει στις 2 Δεκεμβρίου. Οι εκπτώσεις της Cyber Monday αφορούν μόνο αγορές από το Διαδίκτυο, όπως υποδηλώνει άλλωστε και η ονομασία της εν λόγω ημέρας.

Zara: Έχουν εθιστεί όλες με αυτή την δερμάτινη ροζ τσάντα! Θα την αγοράσεις εσύ;

Αυτή είναι η δερμάτινη ροζ τσάντα των καταστημάτων Zara που έχουν "εθιστεί" όλες! Θα τρέξεις κι εσύ να την αγοράσεις ή μήπως όχι;

Η ομάδα του Youweekly.gr σου βρήκε ακόμα ένα top item για τη ντουλάπα σου φέτος το καλοκαίρι! Έχει ένα πολύ όμορφο και τάσης χρώμα και σίγουρα μπορείς να την φοράς από το πρωί έως και το βράδυ!

Είναι τσαντάκι χιαστί και βρίσκεται σε έκπτωση!

ΜΙΚΡΗ ΔΕΡΜΑΤΙΝΗ ΤΣΑΝΤΑ ΧΙΑΣΤΙ ΜΕ ΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΑΡΤΑΡΟΥΓΑ

Zara: Έχουν εθιστεί όλες με αυτή την δερμάτινη ροζ τσάντα! Θα την αγοράσεις εσύ;

ΡΟΖ - 1635/004

Δερμάτινη τσάντα χιαστί σε μικρό μέγεθος και ροζ χρώμα. Μεγάλη αγκράφα στο καπάκι. Λεπτομέρεια χειρολαβή με κρίκους σε όψη ταρταρούγας. Ρυθμιζόμενο και αφαιρούμενο λουρί ώμου. Εσωτερική επένδυση. Κλείσιμο με μαγνητικό κούμπωμα.

Zara: Έχουν εθιστεί όλες με αυτή την δερμάτινη ροζ τσάντα! Θα την αγοράσεις εσύ;

Zara: Έχουν εθιστεί όλες με αυτή την δερμάτινη ροζ τσάντα! Θα την αγοράσεις εσύ;

Από 39,95 μόνο EUR 29,99 EUR

Μπορείτε να την συνδυάσετε άψογα με αυτό το συγκεκριμένο φόρεμα που έχει "διαλύσει" τα ταμεία σε πωλήσεις!

ZARA: Αποκαλύπτουμε 10 μυστικά για οικονομία που δεν θέλουν από την εταιρεία να γνωρίζετε!

Εμείς βρήκαμε και σας αποκαλύπτουμε 10 μυστικά των Zara για οικονομία που πρέπει να ξέρετε!

Τα Zara αδιαμφισβήτητα είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα brands ενδύματος στον κόσμο.

Ξεκίνησαν από την Ισπανία και σίγουρα ο δημιουργός τους και ιδιοκτήτης τους, εκτός από άστρο είχε και δαιμόνιο επιχειρηματικό μυαλό. Τα Zara αποτελούν ένα επιτυχημένο παράδειγμα επιχείρησης «γρήγορης μόδας», το πιο επιτυχημένο, το οποίο έχει καταφέρει όχι μόνο να κυριαρχήσει στην αγορά αλλά και να γίνει... μόδα.


Στο Instagram υπάρχουν εκατοντάδες λογαριασμοί που ασχολούνται αποκλειστικά με τα Zara, με influencers και fashion bloggers να δημιουργούν looks μόνο με Zara δημιουργίες. Και αυτό, τη δεδομένη στιγμή, αποτυπώνει με έναν τρόπο την επιτυχία των Zara.

Αγαπημένο brand όλων, ακόμη και εκείνων που συνήθιζαν και συνηθίζουν να ξοδεύουν μεγάλα ποσά σε δημιουργίες μεγάλων Οίκων Μόδας, καθώς αρέσκονται σε συνδυασμούς που περιέχουν κομμάτια από ακριβά brands με Zara ρούχα, σχεδόν δεν υπάρχει γυναίκα -κατά κύριο λόγο- που να μην έχει έστω και ένα Zara ρούχο στη ντουλάπα της.

Παρακάτω παρουσιάζονται 30 μυστικά των Zara, που έχουν να κάνουν με τα ρούχα, τις συλλογές και το brand, όπως τα μοιράστηκε μια υπάλληλος του διάσημου fashion brand στο Popsugar.

1.Όλοι οι υπάλληλοι των Zara έχουν 25% έκπτωση σε όλα τα προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που βρίσκονται ήδη σε έκπτωση.
2.Η καλύτερη στιγμή για να ψωνίσετε στο Zara είναι πριν το μεσημέρι. Στις 13:00, έχει παρατηρηθεί παγκοσμίως, ότι στα Zara σχηματίζονται οι μεγαλύτερες ουρές και στα ταμεία και στα δοκιμαστήρια. Χαμός γίνεται τα απογεύματα και τα Σαββατοκύριακα.
3.Στο κατάστημα υπάρχουν τρία κυρίως τμήματα: «Γυναικεία», «Basics» και «Trafaluc».
4.Τα προϊόντα της σειράς «Basic» είναι τα πιο δημοφιλή, γιατί εκεί τα απλά μπλουζάκια, τα t-shirts και τα κορμάκια μπορούν να πωληθούν όλο το χρόνο. Το τμήμα της σειράς «Woman» έχει τα ακριβότερα ρούχα. Το πιο σημαντικό είναι ότι όταν τα ρούχα αυτής της σειράς τελειώσουν, δεν υπάρχει περίπτωση να τα ξαναβρείτε. Απλά τα Zara δεν τα ξαναφέρνουν.
5.Στα Trafaluc των Zara, πρέπει να παίρνετε πάντα ένα νούμερο μεγαλύτερο από ό,τι φοράτε συνήθως. Εχουν όλα τα ρούχα μικρότερη φόρμα.

6.Τα περισσότερα καταστήματα Zara δεν έχουν όλα τα προϊόντα που μπορείτε να βρείτε online. Τα καταστήματα που λαμβάνουν πρώτα τα νέα ρούχα δεν είναι στην Ισπανία, αλλά στη Νέα Υόρκη και συγκεκριμένα τα Zara καταστήματα στην 52nd Street και στο SoHo.
7.Εάν ένα προϊόν δεν «τραβάει» σε ένα κατάστημα, θα αποσυρθεί, θα μεταφερθεί σε μια αποθήκη και θα μεταφερθεί σε άλλο κατάστημα Zara προς πώληση.
8.Οι πελάτες μπορούν στην πραγματικότητα να παραγγείλουν από την αποθήκη! Εάν δεν βρίσκετε ένα προϊόν Zara σε ένα κατάστημα αλλά υπάρχει online, ζητήστε το από έναν υπάλληλο να το αναζητήσει στην αποθήκη. Η παραγγελία αποστέλλεται στην κεντρική αποθήκη και μπορείτε να το παραλάβετε τις επόμενες ημέρες.
9.Το νέο εμπόρευμα αποστέλλεται στα Zara καταστήματα κάθε Δευτέρα και Πέμπτη το πρωί πριν ανοίξουν τις πόρτες τους για τους πελάτες (περίπου στις 5 ή στις 6 το πρωί). Τα τρία τέταρτα των προϊόντων, ωστόσο, πηγαίνουν κατευθείαν στην αποθήκη. Καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας, πάντως, τα καταστήματα παραλαμβάνουν μικρότερες ποσότητες προϊόντων.

10.Από κάθε προϊόν υπάρχουν συγκεκριμένα τεμάχια στα ράφια κάθε Zara καταστήματος. Συνήθως, όταν πρόκειται για φορέματα υπάρχουν 20 τεμάχια, για πουκάμισα 8-12 τεμάχια και για παπούτσια μέχρι πέντε ζευγάρια. Τα παντελόνια υπάρχουν ένα από κάθε μέγεθος. Εάν λοιπόν βρείτε κάτι που σας αρέσει, αλλά δεν το βρίσκετε στο νούμερό σας απλά απευθυνθείτε σε κάποιον υπάλληλο να τσεκάρει αν υπάρχει στην αποθήκη.