Άννα Δεσποτοπούλου: 4+1 παπούτσια από τη συλλογή της που θα σας πάρουν το μυαλό!

Τα θέλουμε επειγόντως!

Άννα Δεσποτοπούλου: 4+1 παπούτσια από τη συλλογή της που θα σας πάρουν το μυαλό!

Σκρολάροντας στον λογαριασμό με παπούτσια, τσάντες και ζώνες της Άννας Δεσποτοπούλου σας βρήκαμε 4+1 παπούτσια που θα σας πάρουν το μυαλό.

Η σχεδιάστρια, χρησιμοποιεί κυρίως δέρμα και υφάσματα πολύ καλής ποιότητας. Ξεκίνησε να δουλεύει πρώτα το σανδάλι, έπειτα τις εσπαντρίγιες και μετά έβγαλε και κλειστά παπούτσια, loafers και slip ons, που ήταν πολύ της μόδας πριν περίπου δύο χρόνια.

Η Άννα Δεσποτοπούλου έχει βάλει στόχο να χτίσει το δικό της όνομα στο χώρο των παπουτσιών και για το λόγο αυτό δουλεύει με πολύ αγάπη και όρεξη.

Βίκυ Καγιά - trends: Έβαλε στα πόδια της την μεγαλύτερη τάση! Τα παπούτσια με τις πορτοκαλί λεπτομέρειες...

Αυτά είναι τα παπούτσια που μας εντυπωσίασαν και έχουν κάνει χαμό:

Λίγα λόγια για την Άννα Δεσποτοπούλου ή όπως μπορείτε να την βρείτε στο Instagram Annouz

Σπούδασε οικονομικά στην Αγγλία, όμως ποτέ δεν πέρασε από το μυαλό της να αφήσει την Ελλάδα για να ξεκινήσει μια νέα ζωή σε μία ξένη χώρα.

Αποφάσισε να μείνει στην πατρίδα της και να ξεκινήσει κάτι δικό της. Πριν από τέσσερα χρόνια άρχισε να ασχολείται πιο εντατικά με την βιοτεχνία παπουτσιών που διαθέτει ο πατέρας της μέχρι που αυτή η καθημερινή τριβή με τον χώρο την έκανε να φτιάξει τα δικά της παπούτσια.

Στην αρχή ξεκίνησε βγάζοντας στην αγορά λίγα σχέδια και σε λίγα χρώματα. Όταν σιγά σιγά είδε μεγάλη ανταπόκριση και ξεκίνησε να βγάζει αρκετά κομμάτια που είναι άκρως εντυπωσιακά.

Βίκυ Καγιά: Αυτό το παπούτσι της, δεν τολμά να το φορέσει καμία! Κοστίζει 45 ευρώ και είναι για λίγες...

Αυτό το παπούτσι της Βίκυς Καγιά, δεν τολμά να το φορέσει καμία, αφού κοστίζει 45 ευρώ και είναι για λίγες...

Η Βίκυ, σαν γνήσια πρωτοπόρος της μόδας έκανε την διαφορά και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό! Αν και το συγκεκριμένο παπούτσι της δεν τολμά να το φορέσει καμία, η Βίκυ Καγιά όχι μόνο το φόρεσε αλλά έκλεψε τις εντυπώσεις!

Εμείς ψάξαμε μανιωδώς και βρήκαμε το λευκό της mule με την αλυσίδα! Η Βίκυ Καγιά, φόρεσε το εν λόγω παπούτσι στην τελευταία της καλοκαιρινή εξόρμηση και εννοείται πως έκλεψε τις εντυπώσεις! Το παπούτσι της Βίκυς Καγιά είναι από τα Migato και κοστίζει 45 ευρώ! Ωστόσο, επειδή το σχέδιο αυτό έχει εξαντληθεί, εντοπίσαμε την χειμωνιάτικη εκδοχή του με λεοπάρ φιόγκο! Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Απίστευτη ατάκα από πασίγνωστο Έλληνα - «Η Βίκυ Καγιά είναι η εγγονή της Τασσώς Καββαδία»!

Βίκυ Καγιά: Αυτό το παπούτσι της, δεν τολμά να το φορέσει καμία! Κοστίζει 45 ευρώ και είναι μόνο για τολμηρές!