Κατερίνα Καινούργιου: Αυτές οι γόβες της είναι μόνο για τολμηρές! Τώρα θα τις βρεις 15 ευρώ κάτω!

Αν τις περπατήσεις, θα «μαγνητίσεις» τα βλέμματα!

Κατερίνα Καινούργιου: Αυτές οι γόβες της είναι μόνο για τολμηρές! Τώρα θα τις βρεις 15 ευρώ κάτω!

Αυτές οι γόβες της Κατερίνας Καινούργιου είναι μόνο για τολμηρές! Τώρα θα τις βρεις 15 ευρώ κάτω και σύντομα θα εξαντληθούν!

Η Κατερίνα Καινούργιου, είναι από τις παρουσιάστριες που γράφουν ιστορία με το στιλ τους. Κάθε της εμφάνιση αντιγράφεται αμέσως και η πιο πρόσφατη φυσικά, δεν αποτέλεσε εξαίρεση...

Μιλάμε για την επιλογή της να συνδυάσει κλασικό λευκό κοστούμι με φιδίσιες γόβες, που είναι η απόλυτη τάση για φέτος. Ωστόσο, λίγες μπορούν να την υποστηρίξουν γιατί τα animal prints μπορεί να θεωρηθούν κιτς αν δεν συνδυαστούν σωστά. Εμείς, τις εντοπίσαμε στην NAK shoes με έκπτωση -15 ευρώ!

Κατερίνα Καινούργιου: Το φόρεμα της έρχεται από άλλη διάσταση! Το φόρεσε και έπαθαν όλες πλάκα!

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Κατερίνα Καινούργιου γόβες της

Κατερίνα Καινούργιου: Φόρεσε μαύρες γόβες με λουριά και δεν μπορούσαμε να πάρουμε το βλέμμα μας από πάνω τους!

Η Κατερίνα Καινούργιου, φόρεσε μαύρες γόβες με λουριά και δεν μπορούσαμε να πάρουμε το βλέμμα μας από πάνω τους. Είναι τέλειες!

Η παρουσιάστρια λατρεύει την μόδα και στον λογαριασμό της στο Instagram μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους όλες τις εμφανίσεις της.

Σε μια από τις πρόσφατες αναρτήσεις της δεν μπορούσαμε να πάρουμε το βλέμμα μας από τις μαύρες λούστρινες γόβες που φόρεσε. Τα πέντε λουράκια που έχουν κάνουν όλη την διαφορά.

Μάλιστα είναι από την εταιρία GLAMAZONS!

Κατερίνα Καινούργιου: 49,00 ευρώ για μια μαύρη "τριχωτή" τσάντα! Που θα την βρεις;

49,00 ευρώ έδωσε η Κατερίνα Καινούργια για μια μαύρη "τριχωτή" τσάντα! Που θα την βρεις; Θα βγάλεις σίγουρα όλο τον χειμώνα!

Φοριέται από το πρωί έως και το βράδυ και είναι μόνο για τους μήνες που κάνει κρύο, σύμφωνα με το υλικό που έχει φτιαχτεί! Η παρουσιάστρια του OPEN την φόρεσε και ξεσήκωσε σχόλια στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram όπου και ανέβασε την φωτογραφία!

Κατερίνα Καινούργιου: 49,00 ευρώ για μια μαύρη

Εμείς βρήκαμε και που μπορείτε να την βρείτε και ότι κοστίζει 49,00 ευρώ!

Κατερίνα Καινούργιου: 49,00 ευρώ για μια μαύρη

Βρείτε την εδώ