Zara: Αυτές οι μπότες κυκλοφορούν παντού! Είναι από την νέα συλλογή και πρέπει να τις αγοράσεις!

Εμείς, σίγουρα θα τις αγοράσουμε!

Zara: Αυτές οι μπότες κυκλοφορούν παντού! Είναι από την νέα συλλογή και πρέπει να τις αγοράσεις!

Αυτές οι μπότες κυκλοφορούν παντού. Οι συγκεκριμένα που βρήκαμε είναι από την νέα συλλογή των Zara και πρέπει να τις αγοράσεις αν θες να βρίσκεται μέσα στην μόδα.

Με το ξεκίνημα του φετινού χειμώνα, όλο και περισσότερα trends κάνουν την εμφάνιση τους, ανάμεσα σε αυτά και τα παπούτσια που πρόκειται να φορεθούν πολύ.

Μια από τις τάσεις που ήδη έχουν αγαπήσει όλες οι γυναίκες είναι οι cowboy μπότες! Οι fashion influencers τις έχουν συνδυάσει με το πιο απλό look, μέχρι και με το πιο chic.

Zara - νέα συλλογή: Αυτό το παντελόνι "εξαφάνισε" τα τζιν! Το φοράνε όλες και έχει προκαλέσει φρενίτιδα!

Εμείς κάνοντας scroll στο διαδικτυακό κατάστημα των Zara σου βρήκαμε τις μπότες που πρέπει να αγοράσεις! Είναι μαύρες με μεταλλικό φερμουάρ στο εσωτερικό και έχουμε μυτερό τελείωμα. Κοστίζουν, 49,95 EUR

Ύψος τακουνιού 4,8 cm
Φάρδος επάνω μέρους 18,5 cm

Zara νέα συλλογή

Μπότε Zara

Cowboy μπότα

Zara μαύρες μπότες

Zara: "Φωτιά" με τα μποτάκια που είναι σε προσφορά! Από 80,00 ευρώ τώρα πιάνουν 46!

"Φωτιά" με τα μποτάκια που είναι σε προσφορά στα καταστήματα Zara και τα θέλουν όλες οι γυναίκες! Από 80,00 ευρώ τώρα πιάνουν 46!

Οι εκπτώσεις έχουν ξεκινήσει πλέον επίσημα κι ένα από τα πιο αγαπημένα μαγαζιά έχει προκαλέσει φρενίτιδα με τις τιμές του! Έβγαλαν -40% κάτι μαύρα μποτάκια και προλαβαίνεις δεν προλαβαίνεις νούμερα!

Η αλήθεια είναι πως είναι δερμάτινα και φοριούνται με τα πάντα! Θα έπρεπε να έχουν όντως μια θέση στη ντουλάπα σου για φέτος το χειμώνα...

ΙΣΙΟ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΜΠΟΤΑΚΙ BIKER ΜΕ ΑΓΚΡΑΦΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

Zara - νέα συλλογή: Αυτή η μαύρη φούστα είναι γεμάτη κουμπιά! Μαζί της έχουν τρελαθεί όλες οι γυναίκες!

79,95 EUR46,99 EUR-40%
ΜΑΥΡΟ - 5152/001

Μαύρο δερμάτινο ίσιο μποτάκι. Δερμάτινο εξωτερικό μέρος. Λεπτομέρεια γαζιά σε χρωματική αντίθεση γύρω από τη σόλα. Θηλιά στο πίσω μέρος. Χοντρή ανάγλυφη σόλα. Κλείσιμο δε κορδόνια, μεταλλική αγκράφα και εσωτερικό φερμουάρ.

Ύψος σόλας 4,5 cm

Zara:

Zara:

Zara:

Zara:

Zara:

Zara: To μυστικό κατάστημα με τις προσφορές που δεν ξέραμε ότι υπάρχει!

Αυτό είναι το μυστικό κατάστημα Zara με προσφορές που μέχρι τώρα δεν γνωρίζαμε πως υπάρχει....

Εσείς είχατε ακούσει για Zara outlet;

Νομιζατε ότι το shopping στη Zara ήταν ήδη ωραίο και προσιτό; Ξανασκεφτείτε το. Επιτρέψτε μας να επιστήσουμε την προσοχή σας στα Lefties, το οutlet Zara κατάστημα που (πιθανότατα) δεν έχετε ακούσει ποτέ!

Με ένα όνομα που προέρχεται από τα “leftovers” η αλυσίδα ξεκίνησε αρχικά από την εταιρεία της Zara, Inditex για να μπορέσει να πουλήσει το πλεόνασμα της προηγούμενης σεζόν σε μειωμένες τιμές.

Αλλά, το πιστεύετε είτε όχι, αυτό δεν είναι ένα νέο εγχείρημα – το πρώτο κατάστημα Lefties άνοιξε το 1993 – και τώρα φαίνεται ότι η Inditexσχεδιάζει να επεκτείνει την outlet δραστηριότητά της. Με τις τιμές κατά μέσο όρο στο ένα τρίτο κάτω από τη Zara, το Lefties έχει τη δυνατότητα να γίνει μια σοβαρή και υπολογίσιμη high street δύναμη.

Αρχικά, όλα τα καταστήματα είχαν την βάση τους στην Ισπανία, αλλά τα τελευταία χρόνια έχουν ανοίξει υποκαταστήματα στην Πορτογαλία, το Μεξικό, τη Ρωσία και το Κατάρ ενώ συνολικά, υπάρχουν πλέον περισσότερα από 150.

Ένας πρόσφατα ανανεωμένος ιστότοπος, μια γυαλιστερή καμπάνια και αρκετά ανανεωμένα καταστήματα (καθώς και μια πρόσληψη νέων σχεδιαστών), δείχνει την προετοιμασία για περαιτέρω διεθνή επέκταση.

“Πιστεύω ότι θα μπορούσαν να εξάγουν το εμπορικό σήμα σε άλλες χώρες όπου η Inditex έχει μεγάλη παρουσία, όπως το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Γερμανία”, ανέφερε ο Carlos Hernandez σύμβουλος της εταιρείας Planet Retail στο Reuters. “Η Ισπανία δεν είναι η μόνη χώρα όπου η οικονομική κρίση έχει επιπτώσεις.”

Δυστυχώς, δεν υπάρχουν ακόμη σχέδια για λανσάρισμα στην Ελλάδα και η φύση του αποθέματος δεν επιτρέπει προς το παρόν τη δημιουργία ενός νέου e-shop (μπορούμε να αναζητήσουμε τη συλλογή τους μόνο σε κατάστημα), αξίζει όμως να το παρακολουθήσουμε.

Zara - νέα συλλογή: Αν αυτές οι μπότες είναι η νέα τάση για τον χειμώνα, δεν έχουμε λόγια! "Διαστημικές"...

Αν αυτές οι "διαστημικές" μπότες είναι η νέα τάση για τον χειμώνα, δεν έχουμε λόγια! Η νέα συλλογή των καταστημάτων Zara κυκλοφόρησε!

Ένας μήνας έμεινε για να μας αποχαιρετήσει το καλοκαίρι του 2019 και τα μαγαζιά έχουν ήδη προετοιμαστεί για τις κρύες μέρες που θα έρθουν! Συγκεκριμένα η χειμερινές collections έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους και η ομάδα του Youweekly.gr μεταξύ άλλων επικεντρώθηκε στα... παπούτσια!

Οι μπότες που μας τράβηξαν την προσοχή έχουν χρώμα μεταλλιζέ, kitten τακούνι και είναι πραγματικά... "διαστημικές"!

Ξέρουμε πως λίγες θα είναι οι τολμηρές που θα τις φορέσουν αλλά ρίξτε μια ματιά:

Zara - νέα συλλογή: Αν αυτές οι μπότες είναι η νέα τάση για τον χειμώνα, δεν έχουμε λόγια!

Zara - νέα συλλογή: Αν αυτές οι μπότες είναι η νέα τάση για τον χειμώνα, δεν έχουμε λόγια!

Zara - νέα συλλογή: Αν αυτές οι μπότες είναι η νέα τάση για τον χειμώνα, δεν έχουμε λόγια!

ΜΠΟΤΑ ΜΕ ΜΕΤΑΛΛΙΖΕ ΤΑΚΟΥΝΙ KITTENΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
59,95 EUR
ΧΡΥΣΑΦΙ - 7006/001

Χρυσή μπότα με τακούνι. Μεταλλιζέ πάνω μέρος. Ψηλό, ελαστικό επάνω μέρος. Τακούνι τύπου kitten με επένδυση. Μυτερό τελείωμα.

Zara - νέα συλλογή: Αν αυτές οι μπότες είναι η νέα τάση για τον χειμώνα, δεν έχουμε λόγια!

Zara - νέα συλλογή: Αν αυτές οι μπότες είναι η νέα τάση για τον χειμώνα, δεν έχουμε λόγια!