H&M: Αυτό το παλτό γίνεται και φόρεμα! Κοστίζει 39,99 και θα το βρεις σε δυο χρώματα!

Ακόμη να το κάνεις δικό σου;

H&M: Αυτό το παλτό γίνεται και φόρεμα! Κοστίζει 39,99 και θα το βρεις σε δυο χρώματα!

Αυτό το παλτό από τα H&M γίνεται και φόρεμα και κοστίζει μόνο 39,99 ευρώ. Θα το φοράς συνέχεια, καθώς είναι πολύ βολικό και άνετο και θα το βρεις σε δυο χρώματα.

Τα δυο σε ένα κομμάτια τα τελευταία χρόνια βρίσκονται στην μόδα και τα βλέπουμε να τα φοράνε όλες οι γυναίκες όλο και περισσότερο.

H&M: Αυτή την γαλάζια γούνα δεν θα θες να την βγάλεις από πάνω σου! Μπορείς να την φορέσεις με όλα!

Εμείς κάνοντας scroll στο διαδικτυακό κατάστημα των H&M σου βρήκαμε το πιο hot παλτό που γίνεται και φόρεμα και εμείς το λατρέψαμε.

Μπορείς να το κάνεις δικό σου σε κόκκινο ή μαύρο μόνο με 39,99 ευρώ.

H&M κόκκινο παλτό

H&M μαύρο φόρεμα

H&M: Αυτό το μπουφάν είναι σταθερή αξία! Κάποτε το βλέπαμε παντού και τώρα ήρθε ξανά στο προσκήνιο!

Αυτό το μπουφάν που βρήκαμε στα H&M έχει σταθερή αξία. Κάποτε το βλέπαμε παντού στο δρόμο και τώρα ήρθε ξανά στο προσκήνιο και θα το αγοράσουν όλες.

Οι τάσεις όσο γρήγορα μπορεί να φύγουν, τόσο γρήγορα έρχονται και πάλι στην μόδα. Όπως έγινε και με το συγκεκριμένο μπουφάν.

Πριν από περίπου δυο χρόνια αυτό το σχέδιο το βλέπαμε να το φοράνε όλες οι γυναίκες, όλων των ηλικιών. Ωστόσο, πέρσι κυριαρχούσαν οι γούνες, με αποτέλεσμα να τις "χάσουμε" λίγο.

Φέτος, όπως είδαμε κάνοντας scroll στο διαδικτυακό κατάστημα των H&M, ήρθε και πάλι στο προσκήνιο και θα το βρεις σε μπορντό, μαύρο και χακί.

Αγόρασε το με 49,99 € και θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη!

H&M μπουφάν

H&M νέα συλλογή

μαύρο μπουφάν

H&M: Αυτό το παλτό πρέπει να το έχουν όλες οι γυναίκες που αγαπούν την μόδα! Θα το βρεις σε τρία χρώματα!

Αυτό το παλτό πρέπει να το έχουν όλες οι γυναίκες που αγαπούν την μόδα, στην ντουλάπα τους. Θα το βρεις σε τρία μοναδικά χρώματα στα H&M.

Μπορεί μέχρι σήμερα να είχαμε ένα σχετικά καλοκαιρινό καιρό, ωστόσο ήρθε η ώρα να πιάσουν τα κρύα και να φορέσουμε τα μπουφάν και τα παλτό μας.

Η&Μ: Αυτό το φόρεμα από τη νέα συλλογή θα τους "μαγέψει" όλους! Βγαίνει σε δυο χρώματα!

Για όσες ακόμη δεν έχετε κάνει τις αγορές σας ή θέλετε να ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα σας σας βρήκαμε το παλτό που αγαπούν όλες οι γυναίκες που ακολουθούν την μόδα, ενώ το φοράνε ήδη πολλές influencers.

Πρόκειται, για το αγαπημένο κλασικό παλτό με την ζώνη στη μέση, το οποίο βρίσκουμε σε μαύρο, γκρι και μπεζ. Μπορεί η τιμή του να είναι τσιμπημένη, καθώς κοστίζει 99.00 ευρώ, ωστόσο θα σας βγάλει ασπροπρόσωπες καθώς θα το έχετε για πολύ καιρό.

H&M παλτό

H&M πανωφόρι

μπουφάν H&M ρούχα