Mango: Αυτό είναι το top κασκόλ σε πωλήσεις! Έχει σπάσει τα ταμεία!

Θα σε κάνει να μοιάζεις με fashion blogger!

Mango: Αυτό είναι το top κασκόλ σε πωλήσεις! Έχει σπάσει τα ταμεία!

Έχει σπάσει τα ταμεία αυτό το κασκόλ των καταστημάτων Mango! Είναι top σε πωλήσεις για τον φετινό χειμώνα! Κορίτσια προσοχή...

Η ομάδα του Youweekly.gr βρήκε το item που θα σε κάνει να μοιάζεις σαν fashion blogger είτε σε κάποια πρωινή εμφάνιση είτε σε κάποια χαλαρή και πιο απογευματινή!

Είναι καρό που είναι super τάση και κοστίζει 19,99 ευρώ!

Mango: Οι 20 ολόσωμες φόρμες από τη νέα συλλογή σε προκαλούν να τις δοκιμάσεις!

Τρέξτε να το αγοράσετε γιατί όχι μόνο θα το φορέσετε πολύ φέτος αλλά θα το φορέσετε πολύ και του χρόνου αφού η ποιότητα των Mango είναι... εγγύηση!

Κασκόλ mango

Θα το βρείτε εδώ

Tην κρυφή κατηγορία στο ιντερνετικό κατάστημα των Mango την γνωρίζουν πολύ λίγοι

ι fashion bloggers (ακόμα και εκείνες που έχουν στη ντουλάπα τους τα πιο ακριβά κομμάτια της τωρινής μόδας) δηλώνουν λάτρεις των Mango. Παρόλα αυτά εκείνοι που γνωρίζουν τα κρυμμένα μυστικά της πλούσιας ιντερνετικής του πλατφόρμας παραμένουν λίγοι και εκλεκτοί.

H fashion editor, Judith Jones, μοιράστηκε μαζί μας ένα μικρό, αλλά πολύ πολύτιμο μυστικό που σίγουρα θα μας φανεί χρήσιμο στις επόμενες αγορές μας. Την «κρυφή» κατηγορία στο ιντερνετικό κατάστημα των Mango, εκείνη που σχεδόν όλοι την βλέπουν μπροστά τους, αλλά συνήθως την προσπερνούν βιαστικά μη γνωρίζοντας τι ακριβώς είναι.

Μάλλον, λοιπόν, έχει έρθει η ώρα να την ανακαλύψουμε αφού στο section του Mango με την ονομασία "Special Promotion" μπορούμε να βρούμε τις μεγαλύτερες ευκαιρίες που υπάρχουν σε κάθε δεδομένη χρονική στιγμή στο κατάστημα.

Το καλύτερο είναι πως τα ρούχα και τα αξεσουάρ που υπάρχουν εκεί ανανεώνονται συνεχώς, ενώ δεν υπάρχει περίπτωση να βρεις κάτι με περισσότερα από 60 δολάρια, δηλαδή 50 ευρώ.

H κατηγορία υπάρχει μόνιμα στο ιντερνετικό κατάστημα των Mango είτε είναι περίοδος εκπτώσεων είτε όχι.

TAGS