Bershka: Αυτή είναι η φούστα που θα φορέσεις στο ρεβεγιόν! Κοστίζει μόλις 25,99€!

Έχει προκαλέσει φρενίτιδα!

Bershka: Αυτή είναι η φούστα που θα φορέσεις στο ρεβεγιόν! Κοστίζει μόλις 25,99€!

Αυτή τη φούστα τη βρήκαμε στα καταστήματα Bershka και είναι το κομμάτι που θα φορέσεις στο φετινό ρεβεγιόν! Κοστίζει μόλις 25,99€ και προκαλεί πανικό!

Είναι το μοναδικό ρούχο που χρειάζεσαι για φέτος τα Χριστούγεννα και μπορείς να το βρεις με πολύ λίγα χρήματα στα Bershka!

Bershka: Αυτή η φούστα είναι μαύρη και την λεπτομέρεια που έχει στην μέση θα την αγαπήσεις! Κάνε την δικιά σου με 15,99 ευρώ!

Μόλις είδαμε αυτή τη φούστα τρελαθήκαμε και εννοείται την αγοράσαμε αμέσως. Είναι μία πλισέ ασημί φούστα που θα σας δώσει τη δυνατότητα να κάνετε ένα fashion statement στο ρεβεγιόν και να ξεχωρίσετε από τα κλασικά ντυσίματα. Το μίντι μήκος της κολακεύει όλους τους σωματότυπους και μπορεί να συδνυαστεί ακόμα και με πρωινό look.

Φούστα Bershka

Συνδυάστε τη με μαύρο κορμάκι και ψηλές μαύρες μπότες. Απογειώστε το look σας με λαμπερά αξεσουάρ.

Bershka ντύσιμο ρεβεγιόν

Μη διστάσετε όμως να τη φορέσετε και το πρωί με ένα oversized πουλόβερ και sneakers ή καουμπόικες μπότες.

Φούστα ασημί

Θα τη βρείτε στο online store του Bershka με μόλις 25,99€.

Bershka: Αυτή η φούστα με το τούλι είναι η απόλυτη τάση του χειμώνα! Κοστίζει λιγότερο από 25 ευρώ!

Αυτή η φούστα με το τούλι από τα καταστήματα Bershka είναι η απόλυτη τάση του χειμώνα και κοστίζει λιγότερο από 25 ευρώ!

Πρόκειται για τη νέα συλλογή και μιλάμε για τα πιο in fashion κομμάτια που όλες οι γυναίκες θέλουν να έχουν στην ντουλάπα τους!

Τα καταστήματα Bershka έχουν δημιουργήσει μια πολύ καλή εικόνα στους καταναλωτές και τα έσοδα της αλυσίδας αυξάνονται ολοένα και περισσότερο, καθώς οι κολεξιόν που βγάζει κάθε φορά εντυπωσιάζει!

Bershka: Αυτό το μαύρο πουλόβερ γίνεται και φόρεμα! Αγόρασε το με 22,99 ευρώ!

Η συγκεκριμένη είναι midi και έχει τριγύρω πουά τουλί. Μπορείς να το συνδυάσεις όπως ακριβώς θέλεις εσύ, με λευκά sneakers, με μποτάκια, με γόβες, με αρβυλάκια, ότι θέλεις!

Bershka φούστα

Κοντεύει να εξαντληθεί για αυτό τρέξε να προλάβεις, αν θέλεις να ακολουθήσεις την τάση και αυτόν τον χειμώνα!

Bershka τάση χειμώνα φούστα με τούλι

Bershka φούστα με τούλι

Bershka: Με αυτά τα μποτάκια θα τις «πατήσεις» όλες κάτω! Δε θα τα βγάζεις από τα πόδια σου!

Με αυτά τα μποτάκια από τα Bershka θα τις «πατήσεις» όλες κάτω και πραγματικά δε θα τα βγάζεις από τα πόδια σου!

Τα Bershka αποτελούν το νούμερο ένα κατάστημα για κορίτσια έως 25 ετών! Ωστόσο πολλές φορές θα δεις μέσα και γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας να ψωνίζουν γιατί η μόδα χρόνια δεν κοιτά!

Ειδικά τα καλλυντικά και τα παπούτσια που λανσάρει είναι must-have για κάθε γυναίκες χωρίς να υπάρχει ηλικιακός φραγμός!

Bershka μποτάκια

Όπως αυτά τα μποτάκια που σου παρουσιάζουμε σήμερα, αφού μόλις τα φορέσεις θα τις «πατήσεις» όλες κάτω! Είναι πολύ στην μόδα αφού έχει χαραγμένο ανιμαλ πριντ και συγκεκριμένα μαύρα κροκοδιλέ και είναι λουστρίνι. Έχουν φερμουάρ μπροστά και έχει κυλινδρικό τακούνι. Bershka: 3 κραγιόν που δεν θα βγάλεις από τα χείλη σου! Είναι στα top trend φέτος...

Bershka κροκοδιλέ μποτάκια

Bershka μόδα παππούτσια

Η τιμή του είναι μοναδική αφού κοστίζει μόνο 29.99 € και βάζουμε στοίχημα πως θα τα λατρέψεις και δε θα θες να τα βγάζεις από τα πόδια σου!

Bershka νέα τάση

TAGS