Zara - νέα συλλογή: Αυτή η λευκή μπότα είναι από δέρμα και βγαίνει σε άλλα τρία χρώματα!

Δεν θα την βγάζεις από τα πόδια σου όλο το χειμώνα!

Zara - νέα συλλογή: Αυτή η λευκή μπότα είναι από δέρμα και βγαίνει σε άλλα τρία χρώματα!

Αυτή η λευκή μπότα από την νέα συλλογή των Zara είναι από δέρμα και βγαίνει σε άλλα τρία διαφορετικά χρώματα που θα λατρέψεις εξίσου.

Οι μπότες, αλλά και τα μποτάκια φέτος το χειμώνα έχουν την τιμητική τους και βλέπουμε όλο και περισσότερες γυναίκες να την επιλέγουν για τις εμφανίσεις τους - πρωινές είτε βραδινές.

Εμείς κάνοντας scroll στο διαδικτυακό κατάστημα των Zara κοιτώντας κομμάτια που θα θέλαμε να εντάξουμε στην ντουλάπα μας εν όψη Χριστουγέννων, πέσαμε πάνω στις πιο καταπληκτικές ίσως μπότες.

Πρόκειται για την δερμάτινη μπότα με τακούνι διαθέσιμη σε διάφορα χρώματα: μαύρο, μελί, χακί και λευκό. Δερμάτινο εξωτερικό μέρος. Ψηλό επάνω μέρος. Φαρδύ φοδραρισμένο τακούνι.

Zara - νέα συλλογή: Αν αυτές οι μπότες είναι η νέα τάση για τον χειμώνα, δεν έχουμε λόγια! "Διαστημικές"...

Έχει τεχνικό εύκαμπτο πάτο αφρού από λάτεξ, σχεδιασμένο για να προσφέρει μεγαλύτερη άνεση.

Το δέρμα είναι κατεργασμένο με τη χρήση πιο βιώσιμων πρακτικών. Αυτά τα προϊόντα έχουν κατασκευαστεί σε πιστοποιημένα βυρσοδεψεία Leather Working Group, χρησιμοποιώντας ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και τεχνολογίες που μειώνουν την κατανάλωση νερού.

Zara νέα συλλογή

Μαύρες μπότες

over the knee μπότες

μποτάκια

Zara: Αυτές οι μπότες κυκλοφορούν παντού! Είναι από την νέα συλλογή και πρέπει να τις αγοράσεις!

Αυτές οι μπότες κυκλοφορούν παντού. Οι συγκεκριμένα που βρήκαμε είναι από την νέα συλλογή των Zara και πρέπει να τις αγοράσεις αν θες να βρίσκεται μέσα στην μόδα.

Με το ξεκίνημα του φετινού χειμώνα, όλο και περισσότερα trends κάνουν την εμφάνιση τους, ανάμεσα σε αυτά και τα παπούτσια που πρόκειται να φορεθούν πολύ.

Μια από τις τάσεις που ήδη έχουν αγαπήσει όλες οι γυναίκες είναι οι cowboy μπότες! Οι fashion influencers τις έχουν συνδυάσει με το πιο απλό look, μέχρι και με το πιο chic.

Zara - νέα συλλογή: Αυτό το παντελόνι "εξαφάνισε" τα τζιν! Το φοράνε όλες και έχει προκαλέσει φρενίτιδα!

Εμείς κάνοντας scroll στο διαδικτυακό κατάστημα των Zara σου βρήκαμε τις μπότες που πρέπει να αγοράσεις! Είναι μαύρες με μεταλλικό φερμουάρ στο εσωτερικό και έχουμε μυτερό τελείωμα. Κοστίζουν, 49,95 EUR

Ύψος τακουνιού 4,8 cm
Φάρδος επάνω μέρους 18,5 cm

Zara νέα συλλογή

Μπότε Zara

Cowboy μπότα

Zara μαύρες μπότες