Bershka: Ήρθε η ώρα να γίνεις... κοκκινοσκουφίτσα!

Το κόκκινο σκουφάκι που θα λατρέψεις με την πρώτη ματιά

Bershka: Ήρθε η ώρα να γίνεις... κοκκινοσκουφίτσα!

Ήρθε η ώρα να γίνεις και εσύ μια κοκκινοσκουφίτσα από τα...Bershka!

Αν λατρεύεις το κόκκινο χρώμα και θέλεις και εσύ να φωτίσεις το πρόσωπό σου, είτε γιατί δεν κοιμήθηκες καλά, είτε γιατί έχεις όρεξη για κάτι λαμπερό και έντονο, θέλοντας να δώσεις λίγο χρώμα και ζωντάνια, φόρεσε... κόκκινο!

Εμείς σου βρήκαμε ότι πιο οικονομικό κυκλοφορεί στην αγορά και στο προτείνουμε για τις κρύες μέρες του χειμώνα χωρίς δεύτερη σκέψη... Ωστόσο, αν δεν είσαι λάτρης του κόκκινου, υπάρχουν και άλλα χρώματα για να διαλέξεις!

Ρίξε μια ματιά και πάρε ιδέες...

Bershka σκουφάκι

Bershka σκουφάκι κόκκκινο

Bershka σκουφάκι κόκκκινο για χειμώνα

Bershka σκουφάκι κόκκκινο στα καταστήματα

Bershka σκουφάκι κόκκκινο στα καταστήματα για το χειμώνα

Σκούφος λάστιχο
ΑΝΑΦ. 8882/668/600

7.99 €Χρώμα: Κόκκινο

Bershka: Αυτό το μαύρο φόρεμα έχει πάνω του καθρέφτες! Το σκίσιμο του στα πλάγια... προκαλεί!

Πανικός με αυτό το Bershka πουκάμισο! Είναι λευκό και τα κουμπιά του θα τα κοιτούν όλοι...

Θα κοιτούν όλοι σίγουρα αυτό το πουκάμισο από τα καταστήματα Bershka που έχει προκαλέσει πανικό! Είναι λευκό και έχει υπέροχα κουμπιά!

Τι κι αν πέρασε η Black Friday; Ακόμα κυκλοφορούν στην αγορά εκπτωτικά κομμάτια και η ομάδα του Youweekly.gr σου βρήκε ένα από αυτά και σίγουρα αξίζει να το προσθέσεις στην γκαρνταρόμπα σου!

Είναι ένα πουκάμισο - μια γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της πρέπει να έχει οπωσδήποτε ένα στη ντουλάπα της - λευκό, με υπέροχα κουμπιά!

Μπορείς να το φορέσεις είτε με ένα απλό τζιν παντελόνι και sneakers είτε με μια φούστα για πιο επίσημες και βραδινές εμφανίσεις!

Bershka πουκάμισο

Επίσης, να σου πούμε - επειδή η ομάδα του Youweekly.gr δουλεύει για σένα - σου βρήκαμε ένα υπέροχο παλτό για να συνδυάσεις το t-shirt σου και κοστίζει λιγότερο από 50 ευρώ!

Bershka προσφορές

Θα το βρείτε εδώ

TAGS