Bershka: Πανικός με αυτό το μπλε τοπ με παγέτες! Το θέλουν όλες για το ρεβεγιόν και κοστίζει μόνο 17 ευρώ!

Θα το λατρέψετε!

Bershka: Πανικός με αυτό το μπλε τοπ με παγέτες! Το θέλουν όλες για το ρεβεγιόν και κοστίζει μόνο 17 ευρώ!

Πανικός έχει γίνει με το μπλε τοπ με παγέτες από το Bershka που το θέλουν όλες για το ρεβεγιόν και κοστίζει μόνο 17 ευρώ!

Η ομάδα του youweekly.gr, βρήκε για σένα το ιδανικό top για να λάμψεις στο ρεβεγιόν. Οι γιορτές πλησιάζουν και όλες ψάχνουμε τι θα φορέσουμε την ημέρα της Πρωτοχρονιάς και των Χριστουγέννων.

Αυτό το μπλε τοπ είναι ιδανικό χωρίς υπερβολές. Οι μπλε παγέτες του είναι άκρως εντυπωσιακές και πρωτότυπες καθώς θα σε κάνουν να κεντρίσεις όλα τα βλέμματα πάνω σου.

Συνδυάζεται εύκολα με ένα ωραίο παντελόνι αλλά ακόμα και με μια στενή φούστα. Ενώ και η πλάτη του είναι έξω και αυτό σου δίνει μια πιο αισθησιακή νότα.

Bershka top

Το μοντέλο φοράει το μέγεθος: M | Ύψος μοντέλου: 5.91 ft / 180 cm

Θα το βρείτε εδώ

Εντωμεταξύ δες και αυτό το το jogger παντελόνι που θα μοιάζεις σε fashion blogger!

Bershka: Το φλοράλ φόρεμα για ρομαντικές εμφανίσεις που θα μείνουν αξέχαστες

Με αυτό το φλοράλ φόρεμα από τα Bershka θα κάνεις ρομαντικές εμφανίσεις που θα μείνουν αξέχαστες.

Η ομάδα του youweekly.gr, σου βρήκε το φόρεμα που αποτελεί το απόλυτο trend της σεζόν και είναι για ξεχωριστές εμφανίσεις.

Τα φλοράλ φορέματα, συνδυάζονται άψογα με ένα ζευγάρι μποτάκια η cowboy boots και θα σε κάνουν να κλέψεις όλα τα βλέμματα και να κυκλοφορείς κομψή και άνετη στο γραφείο αλλά και στο χαλαρό ποτό μετά από αυτό.

Bershka φόρεμα

Bershka εκπτώσεις

Εντωμεταξύ αυτό το jogger παντελόνι θα σε κάνει να μοιάζεις σε fashion blogger και το instagram θα πάρει φωτιά από φωτογραφίες.

Κοντό φόρεμα με ψηλό γιακά και κάτω μέρος με βολάν. Μακριά μανίκια με λάστιχο στις μανσέτες. Κλείνει μπροστά με κουμπιά.

Το μοντέλο φοράει το μέγεθος: M | Ύψος μοντέλου: 5.74 ft / 175 cm

TAGS