Stradivarius: Το μικροσκοπικό κόκκινο τσαντάκι που κάνει μόνο 15 ευρώ και δεν θα βγάζεις από πάνω σου!

Άνετο και βολικό!

Stradivarius: Το μικροσκοπικό κόκκινο τσαντάκι που κάνει μόνο 15 ευρώ και δεν θα βγάζεις από πάνω σου!

Αυτό το μικροσκοπικό κόκκινο τσαντάκι από τα Stradivarius κάνει μόνο 15 ευρώ και δεν θα βγάζεις από πάνω σου!

Η ομάδα του youweekly.gr, σου βρήκε την ιδανική τσάντα για τις βόλτες σου. Αν έχεις βαρεθεί να αγοράζεις διαρκώς μαύρες τσάντες και θέλεις να ξεχωρίσεις αυτή την επιλογή θα την λατρέψεις σίγουρα.

Μικρό αλλά εντυπωσιακό λόγω του κόκκινου χρώματος του. Η χιαστή αυτή τσάντα κουμπώνει μπροστά με ένα όμορφο και κομψό κούμπωμα.

Στο σχέδιο της έχει μια ιδιαίτερη λεπτομέρεια που την κάνει να μπορείς να την πάρεις μαζί σου και σε πιο βραδινές εμφανίσεις.

Έχει το ιδανικό μέγεθος καθώς χωράει τα απαραίτητα και έτσι τίποτα δεν θα μείνει εκτός τσάντας. Το καλύτερο από όλα βέβαια είναι η συναρπαστική τιμή της καθώς κοστίζει μόνο 16 ευρώ.

Η τσάντα κυκλοφορεί και σε μαύρο χρώμα σε περίπτωση που δεν σου αρέσει το «τολμηρό» της κόκκινο. Αν και τώρα για τις γιορτές το κόκκινο είναι σίγουρα το χρώμα της σεζόν.

Stradivarius τσάντα

Θα την βρεις εδώ

Εντωμεταξύ αυτό το τζιν παντελόνι τύπου «σακούλα« θα το αγαπήσεις

Stradivarius: Οι καφέ ψηλές μπότες που δεν θα θέλεις με τίποτα να βγάλεις από πάνω σου

Αυτές τις καφές ψηλές μπότες από το Stradivarius δεν θα θέλεις με τίποτα να τις βγάλεις από πάνω σου κατά την διάρκεια της ημέρας.

Η ομάδα του youweekly.gr, βρήκε τις κατάλληλες μπότες αν θέλεις να κάνεις την διαφορά και να μην φορέσεις μαύρες για ακόμη μια φορά.

Οι ψηλές μπότες είναι η αδυναμία κάθε γυναίκας. Σε κρατάνε ζεστή, συνδυάζονται με όλα αλλά είναι και πολύ θηλυκές και σέξι και προσθέτουν άλλο αέρα στο στυλ σου.

Αυτές οι ψηλές μπότες από τα Stradivarius είναι από αληθινό δέρμα για αυτό κοστίζουν 80 ευρώ και μπορείς να τις φορέσεις στην έξοδο σου αλλά ακόμα και στο γραφείο.

Stradivarius μπότες

Καφέ μπότες με τακούνι από ΔΕΡΜΑ XL
Τακούνι 9 cm

Θα τις βρείτε ΕΔΩ