Bershka: Η φούστα αυτή έχει "επικίνδυνο" άνοιγμα! Θα ανάψει "φωτιές"!

Πρέπει να την κάνεις δικιά σου!

Bershka: Η φούστα αυτή έχει

Η φούστα αυτή που βρήκαμε στα καταστήματα Bershka είναι το απόλυτο κομμάτι για εσένα! Έχει το πιο "επικίνδυνο" άνοιγμα και θα ανάψει σίγουρα "φωτιές" σε κάθε σου εμφάνιση!

Μία δερμάτινη φούστα είναι το ρούχο που δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα καμίας γυναίκας! Έτσι σου βρήκαμε την απόλυτη πένσιλ φούστα με το πιο "καυτό" άνοιγμα για να τους κάνεις όλους να παραμιλούν!

Σου βρήκαμε επίσης ένα υπέροχο φόρεμα από τα Bershka με θανατηφόρο σκίσιμο!

Το καλύτερο απ' όλα είναι φυσικά η τιμής της, μιας και κοστίζει μόλις 17,99!

bershka φούστα

Μπορείς να τη συνδυάσεις με πουλόβερ για τις πρωινές σου εμφανίσεις ή ακόμα και με λεπτό καλσόν και μπότες για ένα πιο βραδινό ντύσιμο.

φούστα με άνοιγμα

Κοστίζει 17,99 και θα τη βρεις στο online store του Bershka!

Bershka: Αυτή είναι η φούστα που θα φορέσεις στο ρεβεγιόν! Κοστίζει μόλις 25,99€!

Αυτή τη φούστα τη βρήκαμε στα καταστήματα Bershka και είναι το κομμάτι που θα φορέσεις στο φετινό ρεβεγιόν! Κοστίζει μόλις 25,99€ και προκαλεί πανικό!

Είναι το μοναδικό ρούχο που χρειάζεσαι για φέτος τα Χριστούγεννα και μπορείς να το βρεις με πολύ λίγα χρήματα στα Bershka!

Bershka: Αυτή η φούστα είναι μαύρη και την λεπτομέρεια που έχει στην μέση θα την αγαπήσεις! Κάνε την δικιά σου με 15,99 ευρώ!

Μόλις είδαμε αυτή τη φούστα τρελαθήκαμε και εννοείται την αγοράσαμε αμέσως. Είναι μία πλισέ ασημί φούστα που θα σας δώσει τη δυνατότητα να κάνετε ένα fashion statement στο ρεβεγιόν και να ξεχωρίσετε από τα κλασικά ντυσίματα. Το μίντι μήκος της κολακεύει όλους τους σωματότυπους και μπορεί να συδνυαστεί ακόμα και με πρωινό look.

Φούστα Bershka

Συνδυάστε τη με μαύρο κορμάκι και ψηλές μαύρες μπότες. Απογειώστε το look σας με λαμπερά αξεσουάρ.

Bershka ντύσιμο ρεβεγιόν

Μη διστάσετε όμως να τη φορέσετε και το πρωί με ένα oversized πουλόβερ και sneakers ή καουμπόικες μπότες.

Φούστα ασημί

Θα τη βρείτε στο online store του Bershka με μόλις 25,99€.

TAGS