Βίκυ Καγιά: Τα παπούτσια της είναι ασημί και κάνουν 57 ευρώ! Αν δεν τα πάρεις, θα χάσεις...

Ό,τι πρέπει για τις γιορτινές σου εμφανίσεις!

Βίκυ Καγιά: Τα παπούτσια της είναι ασημί και κάνουν 57 ευρώ! Αν δεν τα πάρεις, θα χάσεις...

Τα παπούτσια της Βίκυς Καγιά είναι ασημί και κάνουν 57 ευρώ! Αν δεν τα πάρεις, θα χάσεις αφού για εμάς, είναι top για τις γιορτές!

Η καλλονή Βίκυ, εμφανίστηκε στο GNTM με αέρα σταρ! Έβαλε τα ασημί της πέδιλα και προκάλεσε «χαμό». Τα ψάξαμε και τα εντοπίσαμε σε τιμή... έπος!

Τι κι αν στο χτεσινό επεισόδιο έγινε πάλι ο χαμός, εμείς μείναμε να κοιτάμε τα πολύ ιδιαίτερα παπούτσια της. Φυσικά, είναι από την εταιρία Migato, μιας και η Βίκυ Καγιά είναι το κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας. Επειδή ωστόσο, όταν μιλάμε για top παπούτσια, τα λόγια είναι περιττά, ιδού και η σχετική φωτογραφία από το Instagram:

Βίκυ Καγιά: Φόρεσε τα παπούτσια που θέλουν όλες φέτος το χειμώνα και προκάλεσε φρενίτιδα! Που μπορείς να τα βρεις;

Η Βίκυ Καγιά φόρεσε τα παπούτσια που θέλουν να έχουν όλες φέτος το χειμώνα και προκάλεσε φρενίτιδα! Που μπορείς να τα βρεις κι εσύ;

Η γνωστή παρουσιάστρια και κριτής του GNTM ως μοντέλο ακολουθεί πιστά την μόδα και της τάσεις της σεζόν και έτσι σε κάθε εμφάνιση της «κλέβει» την παράσταση!

Η Βίκυ Καγιά στο χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι μόδας του Star φόρεσε ένα εκπληκτικό φόρεμα, αλλά εμείς σταθήκαμε για περισσότερη ώρα στα πόδια της!

Βίκυ Καγιά: Αυτό το παπούτσι της έχει παντού... διαμάντια και κοστίζει κάτω από 80 ευρώ! Θα το βρεις εδώ!

Εκτός από τα καλλίγραμμα πόδια της όμως κοιτούσαμε για ώρα τα παπούτσια που επέλεξε να βάλει, αφού πρόκειται για τα παπούτσια της χρονιάς! Είναι αυτά που κάθε γυναίκα θέλει να έχει φέτος στην ντουλάπα της!

Φυσικά μιλάμε για τις βελούδινες γόβες που κάνουν θραύση και αναζητάμε όλες!

Θα τα βρείτε σε καταστήματα του Migato ή στο online store!

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Βίκυ Καγιά παππούτσια